B

Yüzbaşı
14 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Vodafone Yanımda Kayıtlı Kartlar
Online olarak Vodafone geçiş için başvurduk. Bugun adresimize gelen sim kart ve belgeleri teslim aldık. Fakat Vodafone yanımda uygulamasına girdiğimde , kayıtlı kartlar bölümünde 3 adet kredi kartımın kayıtlı olduğunu gördüm. Sizce bu nasıl olabiliyor. Vodafone bu kartları nasıl çekiyor inanamadım ? Kartlar silinmiyorda. Sil seçeneği var çalışmıyor :)
B
5 yıl
Digiturkplay çalıştıran medya oynatıcı?
Arkadaşlar digiturkplay yüklenen ve sorunsuz kullandığınız medya oynatıcısı olan arkadaş öneri yapabilir mi? Evimdeki tv 55 inç smart regal tv. 1 buçuk sene oldu alalı. 2017 eylül ayında 65 inç modelden sonra 2. en pahalı modeldi. Ama içinde netflix digiturk hıc bisey yok. Sadece puhu tv var :) tivi bu vardı kaldırdılar. Filmbox uygulaması ve puhu tv var. Hıc bi işime yaramıyor. Netflix ve digiturkplay üyeligim var bunun için medya oynatıcı ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
B
7 yıl
Düzce Domino\u0027s Pizza rezaleti
Arkadaşlar Düzce Domino's Pizza şubesinden sipariş ettiğim konyalım pizza, pişmemiş geldi. Üzerindeki etler pişmemişti. Aslında şöyle bi insanım. Bir yerde yemeğimde kıl çıksa sesimi çıkarmam, yemeği yemem, hesabı öder giderim. Utanırım kıl çıktı demeye sadece orada yemek yemem bi daha, Vs. Böyle bir yapıdayım. Olayı buraya taşımamın sebebi, bu şubenin benim gibi iyi niyetli birisine davranış şekli. Olaya gelecek olursak;
Belki 100 kez sipariş vermiştimdir. O gün sipariş verdiğimde fiyat 24.70 tl falandı. Siparişimden yaklaşık 10 dakika sonra beni aradı şube yetkilisi. Gönderim bölgesi dışı orası, kola ekleyelim. Bende ona ben hep 25 tl ye bir çok kez sipariş verdim. Oda olabilir orası gönderim dışı 30 tl olması lazım dedi. E pekala dedim, peynirli ekmek ekleyin. Bana peynirli ekmek eklersek sipariş bekler diyo. (e ozaman siparişi ilk verdiğimde ara söyle bunu yani kabul etmesem ne yapacak anlamıyorum, o an aklıma gelmedi söylemek) e tamam ozaman dedim dediğiniz gibi kola ekleyin. Sorun yok dedim. Tamam dedi kapattı.
Daha sonra siparişim geldi. Pizzayı açtığımda etlerin pişmemiş olduğunu gördüm. Pişmemiş et kokusu falan çok midem bulandırıcı.
Normalde dominos 2 kere olmak kaydıyla, pizzayı beğenmeseniz bile yeni pizza gönderiyo yada para iadesi yapıyo.
Ben bunu hiç kullanmadım. Beğenmesem bile yemem, kendimce ya ben burdan daha alışveriş yapmam. Böyle bi insanım.
Aradım, dedim pizza yiyemiyoruz etler pişmemiş. Yani nası olur bizim pişme süremiz standart cevabı aldım. Bakın özel telefon ile beni arayıp 5 lira eksik kola ekleyelim diyorsunuz, atayım size WhatsApp dan görün dedim.
Ben yetkiliye vereyim dedi. Yetkilisi aldı. Büyük ihtimalle beni ilk arayan kişi. Bakın etler pişmemiş diyorum, hayret diyip duruyor. Hayreti mi var, resim atayım diyorum. Hala evelemece gevelemece. Yani üç kuruşluk yiyecek, yalan mı söyleyelim. Ve şunuda demedim ben yeni pizza verin paramı iade edin demedim. Amacım kendisini düşünüyo. Bana peynirli ekmek ver dediğimde yok o olmaz yola çıkacak çocuk kola olsun diyo. E benim yiyeceğim pizzayı pişir yani.
Tamam size aynı pizzadan yollayayım. Dedi.
Acı çeke çeke söyledi.
Sonra hiç bişey olmadı.
Beni eleştiren arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Eğer hatalı beni görüyorsalar, gerçekten hiç böyle art niyetli bi insan değilim ödediğim siparişin yüzde 20 si kadar da bahşiş veririm böyle yaşca büyük abiler geliyo falan. Yani paranın pizzanın peşinde değilim arkadaşlar. Resimlere bakarsanız anlarsınız.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Samsung E5 ve Samsung J5 güncelleme politikası
Bu yaz bir akrabama telefon almak için teknoloji marketine gittik. Sadece samsung almak istediği için diğer modellere bakmak istemedi. En ucuz ve kullanılabilir bi model baktık.
Samsung E5'e karar kıldık. Sonra mağaza görevlisi bize bu modelin artık güncelleme almayacağını ve üretimi durduğunu onun yerine Samsung J5'i alabilirsiniz dedi.
Fakat tasarım olarak özellikle çerçevesi bakımından E5 çok güzeldi. J5 ise hiç beğenmedik çerçevesini.
Neyse konuyu toparlıyorum.
Araştırdım. Gerçekten internette E5 in lolipop güncellemesi almayacağını ve mağaza görevlisinin söylediklerini internette okudum. Ve gerçekten J5 lolipop yüklü gelmiş. Ayrıca özellikler olarak J5 daha iyi ve 6 ay sonra çıkmış bir model.
Ve şuan bakıyorum. Samsung marshmallow alacak modellerde J5 yok fakat E5 var :)
Demek E5 lolipop güncellemesi aldı şimdi marshmallow alacak. Bana tuhaf geldi.
B
9 yıl
Açıköğretim Ek yerleştirme hakkında
Arkadaşlar kardeşim liseden mezun oldu. Açıköğretime yazıl dedim dinlemedi.şimdi pişman oldu sanırım yazılıcam dedi, kayıtlara baktım 8 Eylül de bitmiş ama. 9 eylülde ek yerleştirme var 21 eylüle kadar. Ek yerleştirme nedir?
Ordan başvursak olur mu.
B
9 yıl
256 kbps hız ile speedtest ten 12 mbps görmek?
Arkadaşlar avea prime klasik yaz tarifesindeyim. İnternet haklarımı bitirdim ve internetim 256 kbps hıza düştü. Ama internetim eskisi gibi. Speedtest programını indirdim download hızı 12 mbps gördüm. Bi tuhaflık var. Böyle bi şey yaşayan var mı
B
9 yıl
arçelik mi beko mu?
Arkadaşlar yarın led tv alacağız. Arçelik ve beko bayilerine uğrayacağız. Elden taksit yaptıracağımız için hiç internetten araştırma yapmadım. Sizce genel olarak iki marka arasında kalırsak hangisini tercih edelim
B
10 yıl
avea hat sorunu
Sorun aveada my telefonda my anlayamadym. Suan full çekiyo ve internet var gözüküyo H harfi. ama ne internet var nede msj geliyo nede birisini arayabiliyorum. kimsede bana ulasamyyor. bu sorunu yasayan varmı ?

Edit: Problem avea imiş. Avea bayiine gittiğimde bugün gelen 25-30.Avealısın dendi. Oturduğum semtteki avealılarda yaşanan sorun buydu.
Konu silinebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.