S

Çavuş
10 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
Acer Soruları
İyi Günler AMD A10 İşlemcili Amd ATI R7 M265 2 GB VRAM'Lİ ve 4 GB Ram olan bir bilgisayara sahibim ancak aldığımdan beri bir yavaşlık var bazen wifi kesiliyor ve yeniden başlatmadan bağlanmıyor.windows 10 2A yükselttiğimden beri devam ediyor bazen kapatıyorum açtıktan sonra int olmuyor yeniden başlatıyorum sizce sorun ne olabilir ama bu sorun bilgisayarı aldıktan beri var bu arada bilgisayarı kasım 16 2014'te aldım.Oyun konusunda hiçbir sıkıntım yok pes 2015'te yüksek ayarlarda kasmadan sorunsuzz bir şekilde oynayabiliyorum.ayrıca acer tecrübeli arkadaşlara bir sorum daha var alırkenn ben 8 gb ram ve 1tb hdd istemiştim görevli bana küçük bir meblağ karşısında acer mecidiyeköy servisinde halledebileceğimi söyledi daha önce yapan varmı ?
S
11 yıl
AMD İşlemci Sorunsalı
Arkadaşlar Speccy 'den yaptığım kontrollerde şu mesajı yazarken bile 100 derece programlar kapalı sizce ne yapmalıyım ? Daha alalı 8 ay oldu. PC:ACER ASPİRE E 15 AMD A10 İŞLEMCİ Bu arada 2 hafta öncesine kadar soğutucu kullanıyordum.Kablosu koptuğu için kullanamadım bu arada PES 15 falan oynadım aralıksız 2-3 saat günde 6 saat oluyordu. Ne yapmam lazım.
S
11 yıl
LOGİTECH F310 Gamepad
Arkadaşlar bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum cihazı aranızda kullanan varsa fikirlerini alabilirim.İnternetten alma gibi bir durum olmadığından dolayı gidip alacağım.Araştırdım en ucuz fiyat Gold'da 55 lira. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
S
11 yıl
Kota Aşımı
Arkadaşlar ttnet kullanıyorum 50 GB Akk noktası var ben bu ay 103 GB indirme yapmışım hızım yavaşladı faturaya bir etkisi olmaz değilmi
S
11 yıl
Gamepad Öneri
Arkadaşlar 80 TL civarı bütçem var . Win 8.1 işletim sistemimde (yakında 10 olacak) PES 2015 - çıktığı zaman PES 2016 gibi oyunlar oynayacağım gamepad lazım önerilerinizi beklerim.
S
11 yıl
WİN 10 Edinin
arkadaşlar windows 10 edinin uygulaması kayboldu.Rezerve etmiştim ayrıca windows update kısmında da kayboldu ne yapabilirim güncelleme gelirmi mail hala e postamda duruyor
S
11 yıl
LG G 4
Merhaba arkadaşlar LG G4 reklamındaki keman sesi solosu kime ait bilen varmı ?
S
11 yıl
Sağlıklı Yaşam Günlüğü
Merhaba arkadaşlar malum yaz geldi ee tabi denize gideceğiz.Ancak ben kendi açımdan oldukça kilolu olduğum için denizi sevsem bile girmek istemiyorum.Bunun için Temmuz ayının 25'ine kadar bir sürem var o zamana kadar az yiyip akşamları koşu yaparak kilo vermeye çalışacağım boy kilo ve o dönemde yediklerimi yazacağım.Ben başlıyorum devamı sizden...

Boy=184
Kilo=114.7


Bir saat önce 2.5 tabak yoğurtlu makarnayedik.Hadi bakalım...
S
11 yıl
Çok Acil Yardım
Arkadaşlar Nikon S4200 fotoğraf makinesini alalı 1.5 yıl oluyor.Enson 28.04.2015 tarihinde çekim yaptım.Ancak 03.05.2015 tarihinde açmaya çalıştığımda açılmadı.Bataryayı söktüm taktım nafile.Varmı görüşünüz.
S
11 yıl
Kilo Problemi
Merhaba arkadaşlar, abiler .Boyum 1.84 kilom 114,5 bayağı genç yaştayım.Kilo vermek istiyorum.Fitness merkezlerine gitmeyi tercih etmiyorum.Günlük yürüyüşler ile yememe dikkat ederek ve evde spor yaparak zayıflamak istiyorum.Önerileriniz varmıdır? Instanty P90X araştırdım.Instanty'nin yağ yakma P90X'inde vücut yapma ağırlıklı olduğunu öğrendim.Önerileriniz tavsiyeleriniz varmıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.