F

Teğmen
06 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
televizyon wd 1 tb hdd yi görmüyor
Arkadaşlar elimde wd nin aşagıdaki linkteki olandan 1 tb lık kullanıyorum ve tv de filmi sıkıntısız şekilde izleyebiliyorum
Western Digital Elements SE 1 TB WDBPCK0010BBK-EESN
.

< Resime gitmek için tıklayın > .

wd nin yeni hdd aldım oda altaki linkteki olandan aldım lakin tv görmüyor pcde sıkıntı yok her şey güzel çalışıyor yalnız tv görmüyor
WD 1 TB Elements 2,5" USB 3.0 External Hard Disk
http://www.hepsiburada.com/wd-elements-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-eesn-pm-bd303566 .

elektrik akımı geldi aklıma y kablo aldım alta ki gibi yalnız oda işe yaramadı hdd formatı NTFS ondanda sıkıntı yok
neden tv görmüyor görmesi için neler yapabilirim yada bu hdd film izlemem için ne yapabilirim neler kullanabilirim yardımlarınız için teşekkürler.

[link=]http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-3-0-hdd-harddisk-kablosu-yuksek-hiz-y-252694342?gclid=CL2E3bvnztECFU6NGwodpdcOpQ&ggmktg=PaidSearch*PLA*232249887*22324003767*58375854207*pla**pla-79002226287&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 .
F
10 yıl
aux girişi telefonda verimli değil
arkadaşlar telefonu iki ucu 3.5 mm jack le 2+1 ses sistemine bağladağım zaman ses az geliyor. bilgisayara bağladığım zaman hiç bir sıkıntı yok .4 kanallı kablo aldım yüksek çözünürlüklü kablo aldım oda aynı arabaya baglıyorum aux girişine gene ses az 3 kablo oldu ses değişmedi başka telefonda denedim olmadı .
acaba 1 ucu 4 diğer ucu 3 kanallı kablomu denesem .özellikle arabada cok lazım oluyor ama verimli değil . yardımlarınızı bekliyorum.
F
10 yıl
telefondan ses sistemine ses az aktarılıyor
arkadaşlar telefonu iki ucu 3.5 mm jack le 2+1 ses sistemine bağladağım zaman ses az geliyor bilgisayara sağladığım zaman hiç bir sıkıntı yok .4 kanallı kablo aldım yüksek çözünürlüklü kablo aldım oda aynı arabaya baglıyorum aux girişine gene ses az 3 kablo oldu ses değişmedi başka telefonda denedim olmadı .
acaba 1 ucu 4 diğer ucu 3 kanallı kablomu denesem .özellikle arabada cok lazım oluyor ama verimli değil . yardımlarınızı bekliyorum.
F
12 yıl
pc açılırken kapatım tekrar açıyor
sa pc açılırken kendini kapatıyor ve geri açıyor virüs vardır diye format attom herzsaman attıgım dvd ile aynı formatı attım ama sorun geçmedi
hala aynı sorun dvm edıyor noral kulanırken bir sıkıtı yok acıldımı kapanmıoyr isterse cok ısınsın neden bunu yapıyor vebunun zararı varmı
birde formattan önce mozilla hata verıyordu yanıt vermneme falan yapıyordu formattan sonra sorun hala aynı sanki pcye format atmadım formattan önce mozilla yer imlerini ydekledim fortmattan sorna yerimlerini tekrar yukledım mozillaya sizce neden olabilir
F
12 yıl
pc açılırken kapatım tekrar açıyor
sa bilgisayarım toshıba satalıteA300 bigisayar acılırken kendını kapatım tekrar acıyor virüs vardır diye format attım her zmanki gibi formatı attım hala devam ediyor neden olabilir
birde formattan nce mozilla sacma sapan bir hata verıyordu formatı attım tekrar kurudm mozillayı gene aynı hatayı verdı format cekmeden önce mozilalda ki yer imlerini yedekledım formattan sonra mozillaya geri yukledım yer imleridnei bir sıkıntı var acaba
F
12 yıl
127 ekran led tv panel değişikliği
1.5 yıl oldu tv yi alalı masallah bir sıkıntısı yoktu takı bugune kadar ekranda karama oluyordu panel değişecek dediler garanti dahılınde sorum panel değişmesi iyimi yoksa sürekli aynı arızayımı verecek panelde ucuz brse degil garantı bittmi her sene panael alınmaz panel ne oluyorda bozuluyor birde panel deiştimi sürekli servis görür dediler yeni tv isteyin diyenler oldu fikirleriniz nedir .
F
12 yıl
pc de televizyonda ses te cızırdı var
sa arkadaşlar izleyecegim film pcde sorunsuz çalısıyor kalıtede güzel ancak televizyona koyunca film izlerken arada cızırt cızırt diye rahatsız edici bir ses cıkarıyor 2 dk bir bazen arda arda sürekli degil ama pc de sıkıntı yok ve her filimde yapmıyor bunu sımdıye kadar 2 film de yaptı baska film açıyor sorun yok onu acıyorum sorun var neden kaynaklanabilir birde her zman calısıtırdıgı formatta mkv formatını calsııtıryor aynı mkv formatlı bir film i gecen desteklemyor dedı nende olabiir sizce birde mkv leri avi yada mp4 çevirsem bir sey olurmu belki düzelir .çevirmek için öereceginiz programlar varmı.
F
12 yıl
reknlı kartuş hatası yardım
Arkadaşlar yazının modeli canon pixma 1800 piskürtme tipli kartuşlar boş diye kartuşları doldurdum siyahta hata vermıyor renkli mürekep boş diyor ama murekkep al ksımdan akıoyr mürekkepte sorun yok gibi ilk çalıştırdıgım da öyle sorun vermıyordu siyah hata vermıyor ama siyahla yazamıyorum siyaz yazacam renkli kartuş bboş diyor ne yapabilirm ne gibi hata var sizce birde nette arasıtırıken çip resetle gibi seyler dikatımı cekti çip resetleme nedir nasıl olur iş görür mü . ne gibi sorun var yardımcı olurnaız sivinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.