C

Çavuş
15 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
18 yıl
TALIA VE DM.
50 DD SD VS TALIA VAR HERKES BiLİYO SANIRIM,SIMDI BU TALia LAR DM DE iSE YARARMI ? DM NIN ELINDEKi NEDiR?SWORD SA SWORD DEFASN TAlia gİYERSEM NE KADAR iŞ GORUR ? Bilen birilerinden yardım lütfen..
C
18 yıl
BERAMUS UYARI!
Sanırım dupe başladı arkadaşlar,bus Lar charOn yakınlarında su anda 2 k civarlarında ve yüzlerce satılıyo bunun anlamını hepiniz biliyosunuz sanırım,olası bir zarardan kurtulmak icin elinizde nakit bırakmamanızı tavsiye ediyorum ucuz yollu malzemeler alın sanırsam yarın birgün elınızdeKİ 500 m la +7 citini iki parcasını alamıycaksınız ama su anda 4 parça alınabilir,bunlar benim tahminlerin haklı bulanda bulur bulmayanda..
C
18 yıl
ROLLBACK DIYORUZDA
ARAMIZDA ROLLBACk YAPTIRAN VARMI ? VARSA YAPTIRAN KISIYLE KONUSMAK ISRTIYORUM ARKADASLAR..
C
18 yıl
GECE DC OLDUM SABAH CIRILCIPLAKTIM
NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?
C
18 yıl
lıght feet le kosarken bana yetişiyolar..
SANIRIM BU iş legal değil? adamlar sekerek geliyo resmen arkamdan ve cok cok uzaklardayken bana yetişebiliyolar nasıl iş bu ? dün cz de birisi imkansız yerlerden beni yakalayabildi! eger legalse nasıl yapılıyor bilen varmı ?
C
18 yıl
NO SUCH REGistered ID DIYOR NEDIR BU SIMDI _?
şifremi değiştirdim az önce aynı şifreyle ana sayfaya girebiliyorum ama oyuna giremiyorum nedendir sizce ?
C
18 yıl
HİTMACHİNE IN SON Videosunun adresini verebİLECEK VARMI ?
yada böyle bir video varmı ? hitmachine volume 3 diyolar bilgisi olan izleyen varmı ?
C
18 yıl
+6 SHELI +7 BASICAM DA...
yemio arkadaşlar ve trina ile +7 ye geçme şansı kaç sizce %51 bile derseniz bu işi bu akşam yapıcam..
C
18 yıl
PREMIUM OLMADAN KNIGHT CASH ALINIYORMU ?
VARMI BİLEN ? BAZI KİŞİLER ırk değiştiriyo zırt pırt bildigim kadarı ile knight cash gerekiyor son bir kac güne girmedende yeni üyelik alamıyosun yanı her seferinde alacagın 1000 nk adam 2 sefer natinon transfer yapsa gereken 4000 nk nasıl oluyo bu iş ?
C
18 yıl
+8 MIRAGE ALMAK İSTİYORUM
karakter ve esya pazarına yazmadım cok ılgı cekecegını dusunmuyorum +8 mırage almak istiyoRUM arkadaslar forumdan olan yada tanıdıgı satmak isteyen mutlaka legal olmasını ıstedıgım bir mırage almak istiyorum kimseye guvenemıyorum acıkcası BERAMUS varsa bana yardımcı olalbılıcek bırılerı cok memnun kalıcam.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.