Z

Çavuş
30 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
5 yıl
Yabancı biriyle evlendim.
Merhabalar, Macaristan’dan gelen kız arkadaşımla evlendim. 10 Kasım’dan beri kendisi Türkiye’de, üç ay vize muafiyeti var. Biz bu ay içerisinde resmî nikahımızı da kıyacağız. Eşimin Türkiye’de kalması için oturum izni alması lazım. Nereye, hangi belgelerle başvurmam lazım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. :)
Z
6 yıl
Üniversite geldi çattı!
Selamün Aleyküm. Arkadaşlar Ankara'da nasipse üniversite okuyacağım. İngiliz dili ve edebiyatı bölümü öğrencisiyim. Çok şükür ilk 10.000'e girdim. :) Babamın kazandığı para çok şükür ailemi geçindirmeye yetiyor. Ama üniversite de eğer gelir kaynağım yoksa, babama yük olacağım demektir. KYK hemen burs vermiyormuş. İyi derecede İngilizce, biraz da Almanca bilirim. Çevirmenlik benim için zor olmaz, zira ben bu işi bazen canım sıkıldığında hobi olarak bile yapıyorum. :) Ankara'da bir üniversite öğrencisi olarak nerede iş bulabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Nerelerde çalışabilirim. Teşekkürler!
Z
7 yıl
15.000-20.000 liraya iş kurmak.
Selamün Aleyküm. Ben 17 yaşındayım. Ben ve 6 arkadaş Bodrum'da çalışıyoruz. Dört aylık bir çalışma süresince elimize geçecek kişi başı para toplamı 15.000-20.000 lira. Lise'ye gidiyorum. Benim bu paramın gün ve gün erimesini istemiyorum. Bu para ile neler yapabilirim? Hangi işlere atılabilirim? Not: Diğer arkadaşları ikna edebilirim. Onlarda para yatırabilirler.
Z
7 yıl
Yabancı dil bilmek işime yarar mı?
Merhaba. Ben liseye gidiyorum. Yabancı dil sınıfı öğrencisiyim. Üç ay tatil hızla yaklaşıyor. Ben ile dil sınıfından başka bir arkadaşım bu üç ay tatili başka bir yerde geçirmek istiyoruz. Turistik yerlere gitmeyi düşünüyoruz. Mesela Aydın, İzmir, Marmaris veyahutta Antalya. Doğrusu, biz işin parasında değiliz ama üç ay boyunca yaşadığımız memleketten kilometrelerce uzak kalacağız ve maddiyata da ihtiyacımız olacak. Biraz para da fena olmazdı. :) Yabancı dilimiz var. Çok iyi şekilde hemde. Oralarda nasıl ve hangi işlerde çalışabilir? Ne tür yollar izlemeliyiz? Teşekkür ederim.
Z
7 yıl
Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum.
Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum. Bir kaç uygulama yükledim mi hemen hata vermeye başlıyor yada yavaşlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Nasıl 8 gb'ın hepsini aktif olarak kullanabilirim? Bunu haricinde 8 gb lik depolomanın haricinde bir tane de hafıza kartı aldım. Ama google play store uygulamaları bunun üzerine kurulamıyor. Nasıl bunu çözebiliriz? Sağolun.< Resime gitmek için tıklayın >
Z
8 yıl
Playstation 4 almak istiyorum. Tereddütlerim var.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç playstation sahibi olmamıştım. Bayramdan sonra kendime playstation 4 almayı düşünüyorum oyun oynamak için. Sizce oyun için bilgisayar mı iyidir yoksa playstation 4 mü? Nasıl oyun yükleriz playstation'a ? Korsan oyun yükleme gibi bir mesele var mı? Bide en ucuz ps4'ü nereden alırım? Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah razı olsun. İyi günler.
Z
8 yıl
[Tarihin akışını biz çiziyoruz!] Sizce Hitler ikinci dünya savaşını kazansaydı, dünyanın hali bugün nasıl olurdu?
Sizce Hitler ikinci dünya savaşını kazansaydı, dünyanın hali bugün nasıl olurdu? Tüm fikirler serbesttir.
Z
8 yıl
Yetim Kediler Buldum Yardıma İhtiyacım var.!
Merhaba. Ben mahallede takılırken çocukların bi tane yaklaşık 2-3 haftalık yavru bi kediyle uğraştıklarını gördüm. Yavru kediyi ellerinden aldım nerden aldınız felan diye sordum. Tarif ettiler. Bu kedinin iki tane daha kardeşi varmış. Annelerini felan aradım saatlerde ama gelen giden felan yoktu. Bende en sonunda üç tane yavru kediyi alıp eve götürdüm. Hiç bişey anlamıyorum. Onlara ne yer ne içirebilirim. Dişleri çıkmış hepsinin. Bir tanesi hiç birşey yiyip içmek istemiyor. Bide bu yavruların tuvalet ve çişlerini anneleri yaptırıyormuş. Eğer yaptırılmassa zehirlenebilirlermiş. Ben nasıl yavru kedinin tuvaletini yaptıracağım. Özel NOT: Bu konu benim için çok önemlidir. Ortada masum üç tane can söz konusu. Onlara hiç bir şekilde zarar vermek istemiyorum. Bu konu ile ilgili her hangi bir bilginiz ve nasihatiniz varsa kesinlikle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Unutmayın bu acil bir konu.
Z
8 yıl
Türkçe haricinde 4 dil biliyorum. Para kazanabilir miyim?
Merhaba ben lise 3 öğrencisiyim. Dil bölümünü okuyorum. Yaz tatili gelmek üzere. Batmanda ikametgah ediyorum. Türkçe haricinde, İngilizce, Kürtçe, Almanca ve Rusça biliyorum. Biraz Fransızca'da biliyorum ama kendimi ifade edecek kadar. Bu yaz para kazanmak için İzmir yada İstanbula gideceğim. Okul harçlığımı çıkartmam için hangi işlerde çalışmamı önerirsiniz. Teşekkürler.!
Z
9 yıl
Lise icin Alan seçecem yardım edin.
Merhaba ben lise için alan seçecem ama kararsız kaldim. Bu iki bölüme de ilgim var. Yenilenebilir enerji teknolojisi ve Kimya teknolojisi arasında kaldım. Siz neyi önerirsiniz. Lisede seçtiğim alanı okuyup, üniversitede hem o seçtiğim alanı hemde psikoloji Bölümü okumayı düşünüyorum. Lütfen ayrıntılı bir şekilde cevap verin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.