B

Yarbay
30 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
354 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
İtopya Kulaklık indirimleri
Farklı itopya konuları açılmış ama kulaklıklar için bir konu göremedim. Piyasaya göre güzel indirimler mevcut ihtiyacı olan inceleyebilir.

quote:

https://www.itopya.com/cevre-birimleri/bilgisayar-ve-notebook/kulaklik/


Dikkatimi şu ikisi çekti ama tabi kulaklıklar hakkında bilgim yok bilgisi olan aydınlatsın.

quote:

https://www.itopya.com/hyperx-cloud-revolver-71-siyah-gaming-kulaklik/


quote:

https://www.itopya.com/asus-rog-delta-rgb-71-hi-res-oyuncu-kulakligi/
B
6 yıl
Renk Paketi Önerileri
Kalan özlerle hangi renkleri alalım şu güzel diyen var mı ?

Trollüğüne tüm pembe olanları aldım bu arada
B
6 yıl
Her yer win trade kaynıyor
Klasik rank son günü umudunu kesenler veya 400 500lpsi olanlar maç satıp duruyor kaç sezondur şuna çare bulamadılar bugün tryhard oynayacak duo varsa pmlesin şuan dia 1 37lpyim master deneyeyim
B
7 yıl
Urgot hakkında düşünceleriniz
Ne diyorsunuz arkadaşlar smurfun birinde soloda oynadım (jungle ve mid oynayanlarda var) ben gayet beğendim inanıp dalan olursa rahat kesiyorsunuz ancak hala kaçanı yakalayamıyor. Ayrıca ultisiyle adam öldürme keyfi paha biçilemez bilmeyenler için ulti attığın adamın canı %25 altına düşerse direk çekip öldürüyor
buildler için op gg bırakayımhttps://tr.op.gg/summoner/userName=buddyk

Tercihen karabalta donmuş balyoz ölümün dansı kasıyorum w ile direk stacklenir diye guinsoo denedim ancak çoğu zaman alamadan oyun bitti. Ben w fulluyorum bazıları q fullemiş yada q ya 3 tane verip w fullemiş. Savaş şevki ise olmazsa olmaz diye düşünüyorum.

Bu abimize neler kassak daha iyi olur düşünceleriniz neler ayrıca güzel bir rehber videosu tarzı birşey varsa bırakabilirsiniz :)
B
7 yıl
Revlo Kapanıyormuş
< Resime gitmek için tıklayın >

Böyle mail gelmiş yeni haberim oldu ne zamandır finaller projeler derken yayında izleyemiyordum. Revlo 16 haziranda kapanacakmış ne güzel eğleniyorduk kumarbazlık yapıyorduk :)

Sevgili yayıncılar napalım şimdi alternatifi var mıymış yoksa mıncırları ceptörleri lpleri ölücülüğümüzü konuşturup harcayalım mı :)
B
7 yıl
Worst Zed TR
< Resime gitmek için tıklayın >

Forumun pro zedleri olsa taşırdı
B
7 yıl
Euroleague finali mi MSI finali mi ?
Evet hadi ben tvden basket finalini pcden msi finalini açtım izliyorum ilk dikkat ettiğim acaba yayında Kaan Kural olacak mıydı :D Galiba euroleague finalini izliyor siz seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz ?

Zaten g2 şu ilk maçıda kazanamadı ya artık maç alamaz skt her zaman ki gibi kazanır diye düşünüyorum bence fenerli olmamama rağmen basket maçı daha heycanlı :)
B
7 yıl
Hala WTFast Kullanan Var Mı ?
Arkadaşlar yeni hattım tam bir rezalet ping 90nın altına düşmüyor 110-150 arası dalgalanıyor. Programın sadece görüntüde işe yaradığı ile ilgili rivayetler var daha önce memlekette kullanıp 70pingi 55'e indirmişti ama hissedilmiyordu.

Yeni üyelik açarken 14 gün free trial diyiyor üyeliğe giriş yapınca direk expired diyor deneyemedim gitti. Hala kullanan varsa aydınlatsın boşuna premium almayalım :)
B
7 yıl
Lucian ve Tristana Çöp Değildir !
Bakıyorum ki adclere çok çöp diyorsunuz çoğu şeyden tek yediği doğrudur lakin doğru pozisyon alırsanız ve dodge mekaniğiniz biraz var ise hala iş yapabiliyor sup main olarak smurfde daha iyi kdalara sahip olup bizimkileri sonuna kadar korusamda yanıma gelen herşeye kafa atıp oyunu satan adclerden bıktığım için lucian oynadım hem oynaması çok zor değil hem e'leri düzgün kullanırsanız karşı takımın önemli yeteneklerini harcamasına neden olup tfyi kazanabiliyorsunuz. Lethality build yerine canbiçenli build kasma nedenim budur dpsden ziyade skiller için. 2 oyun normal game de kaybetmişim sanırım ciddiye almamışımdır.:d

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu da başka bir smurf malesef 20 hero olduğu için facebookdan aldığım tris ile oynamak zorunda kaldım :D Lane aşaması cidden zor olabiliyor ama elo daha düşük olduğu için pek ölçü olmayabilir. Luciana ziyade late damagesi ise hala muazzam yalnız daha dikkatli olmak qss almaktan çekinmemek gerekiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tabi ben bunların güçlü olduğunu değil söylendiği kadar güçsüz olmadığını savunuyorum mesela brand ile 7de7 yapmışım bu da aslında metanın nasıl olduğunu açıklıyor.

Son olarak herşey dengeli olsaydı meta diye birşey olmazdı :)
B
7 yıl
Sevgililer Günü Yayını :=)
Günler öncesinde forumumuzun en güzide yayıncılarından @LLoncept ve @Cruella arasında şöyle bir konuşma geçmişti :D

Yorumları dh ahalisine bırakırken şakayı bir yana koyarsak herkesin gününün güzel geçmesini diliyorum :)

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.