K

Onbaşı
26 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Dövmenin üzrinde kabarma ve kaşıntı
Merhabalar,
Yaklaşık iki yıl önce yaptırdığım dövmenin üzerinde son 1 aydır kabarmalar var ve ara sıra kaşıntı yapıyor. Bazen kabarmalar azalıyor bazen çoğalıyor. Kabarmalar tam olarak dövemnin çizgilerinin ve şekillerini üzerinde. Daha önce dövme yaptırmış veya konu ie ilgili bilgisi olan birisi yardım ederse çok minnettar olurum şimdiden çok teşekkür ederim.

Dipnot: Konuyu sanırım buraya açmam gerekiyordu eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim...
K
10 yıl
Bilgisi olan arkadaşlar acil yardımm Lütfenn !!!
İyi akşamlar, öncelikle bu konuyu açacak bir başlık bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım özür dilerim. Benim sorum şu şimdi ben tüketici hakları hakem heyetinden BİLİR KİŞİ RAPORU DAHİL karar aldım ve İzmir Bornova Bimeks mağazasına verdim onlarda merkeze yolladılar, Daha önceden sorduğumda aynı gün içinde paran iade edilir demişlerdi fakat sanırım biraz geç kaldığımdan mıdır bilmem bugün geri dönüş olmadı cuma gününden sonra tatil bildiğiniz gibi tek çarem yarın hallolması çünkü yeni telefon alıcam bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi yarın dönüş yapılır mı ? Şimdiden çok teşkkür ederim.
K
10 yıl
Tüketici Hakalrı Kararı haakında bilgilendirirseniz sevinirim acill
Merhabalar öncelikle konumla ilgili bir başlık bulamadım o yüzden buraya açtım konuyu. Şimdi eğer bakarsanız daha önce yaklaşık 1 yıl önce Xperia Z telefonuma su kaçtığı hakkında bir konu açmıştım sağolsun arkadaşlar yardım edip cevapladılar şu anda söylemek istediğim yine onunla bağlantılı bir konudur. O günden sonra bende Tüketici Hakları hakem heyetine başvurdum ve kararım 1 yıl sonra çıktı. (3 ay demelerine rağmen). Neyse şimdi daha doğrusu çıkmadı benim lehimde karar alındı bilir kişi raporu da lehimde çıktı, Raporu önümüzde ki hafta verecekler. Size sormak istediğim ben bu belgeyi aldıktan sonra firmanın aramasını mı beklemeliyim yoksa ben mi gidip fatura ücretini talep etmeliyim? Yada ne yapmalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...
K
11 yıl
xperia z su aldı açılmıyor yalvarırım yardım edin
Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce kapağı açık unutmuştum ve denize girmiştim kamera su aldı ama 1 gün bekleyince düzeldi. bu bir ay içinde şarj kapağının silikonunu yanlışlıkla azıcık yırtmıştım bugün kuzenim haberim olmadan denemek amaçlı deniz suyuna sokmuş ve o yırtık olan yerden su girmiş ilk başta yine sadece kamerada su vardı ve telefonun işleyişinde br problem yoktu fakat bikaç dakika sonra telefon kapandı tekrar açtım tekrar kapandı ve açılmamaya başladı sadece açma tuşuna basınca açılma titremesi geliyordu ama açılmıyordu daha sonra hiç açılmamaya başladı telefoncuya götürdüm tatlı suyla yıkamammı söyledi bende öyle yaptım kuruttum şimdi yine açma tuşuna basınca açılmıyor veya bi tepki göstermiyor ama şarja takınca ışık yanıyor açılmış gibi telefon titriyor ardından 3 kere daha titreyip kapanıyor yalvarırım yardım edin şimdiden çok teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.