H

Er
14 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
14 yıl
Bülten tasarım fiyat listesi
Merhaba Arkadaslar,

Aylık bülten tasarlıyorum ve web sitesi güncelliyorum. Bir konuda yardım almak istiyorum.

GMK, ARD dışında bu işin ortalama fiyat skalasının ne olduğuna ilişkin listeye ihtiyacım var çalıştığım kuruma sunmak için..

Teşekkür ettim şimdiden..
H
15 yıl
Gigabyte GA-M61P-S3 ses sorunu
Gigabyte GA-M61P-S3 yegenlerimin bilgisayari bu anakarttan destek aliyor. PC'lerine format attim, tum driverlarini yukledim ama daha 1 saat once calisan ses kartlarini calistiramadim. Ses konsolu saatin yaninda beliriyor, realtek yazilimi da oracikta arzi endam ediyor ama ne yaptiysam calistiramadim..

Aygit yoneticisine girdigimde tuhaf birsey oluyordu;"Ses video ve oyun yoneticisi" kategorisinde "nvidia wdm video capture (universal)" gibi bir aygit sari daire icersinde siyah unlemli olarak gorunuyordu

Faturasi olmadigindan konfigurasyona hakim degilim, bu anakarta bagli 3 tane ses karti var imis. Ben zaten var olan 3 ses karti surucusunu de tek tek yukledim ama nihai sonuc degismedi.

Teknik servisi aradigimda ise, donanimla beraber gelen Gigabyte cd'si icersinde install press varmis ve kendi kendisine yuklememe izin vermesini saglamaliymisim. Anladigim kadariyla suruculeri manuel olarak yukleme demek istedi. İyide abuk subuk driverlarin yaninda yahoo tooolbar gibi gereksiz yazilimlarda var. Ve ben oralarda auto setup gormedim.Kendisi yogundu, seri konusuyordu ve ben de soz konusu bilgisayar basinda olmadigimdan durumu anlayamadim.

Simdi daha 14-15 yaslarinda olan yegenlerim Sagopa Kajmer'den mahrum kaldi :) Bana bu ve benzer sorunlari yasamis birilerinin yardim etmesini cok istiyorum.

Gereksiz mesaj kirliligine neden olmamayayim diye anahtar kelimeyle bu islemciyi degistirerek bile arattim ama bulamadim.

Tesekkurler!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.