R

Teğmen
26 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
computer network hakkında bilgi ve ccna eğitimi
Network eğitimi ve ccna eğitimi hakkında kapsamlı bir site. Packet tracer uygulamaları ve 1-2 güne yeni konular eklenmesi siteyi cazip hale getiriyor. Site Adresi: www.agsistemleri.net
R
8 yıl
network hakkında herşey
www.agsistemleri.net

network hakkında ve ccna eğitim videoları ve dahası için ziyaret edilmesi gereken bir site.www.agsistemleri.net
R
14 yıl
vga çıkış problemi
cbox 259EI modelinde ve xp pro yüklü bilgisayarda vga çıkışı çalışmıyor. ekran kartını güncellememe rağmen sorun devam ediyor. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
R
16 yıl
pc sürekli reset atıyor!
mrb arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve ghost ile imajını aldım. aldığım imaj dosyasını bilgisayarımla aynı özeliklere sahip olan diğer bilgisayarlara sorunsuz bir şekilde kurdum. ancak ne olduysa bundan sonra oldu. yüklediğim bilgisayarlar sürekli olan reset atıyor bazen de mavi ekranda kalıyor. güvenli kipte açmaya çalıştım ancak windows ekranı gelmeden makine yine reset atmaya devam etti.

ilk attığımda kendi hdd m çalışıyordu ve sistem sorunsuz bir şekilde açılıyordu. aynı şekilde diğer bilgisayarların hdd sini imaj dosyasını yükledikten sonra kendi kasamda gayet düzenli bir şekilde açılıyordu. ancak hdd leri kendi kasalarına taktıktan sonra makine sürekli reset atmaya başladı. işin ilginç tarafı benim kendi kasama ait olan hdd de sürekli reset atmaya başladı.

kendi hdd mi low level format attıktan ve promları sorunsuz bir şekilde yükledikten sonra ghost ile imajını aldım. öncesinde kompresör ile kasayı ve diğer kasaları bi güzel temizledim. yani hiçbir toz kalmadı. ram slotlarını da tozdan temizledim. soğutucu ve fanlarda da toz kalmamaştı.

şimdi bu sorun neden kaynaklanmış olabilir arkadaşlar? bu arada chkdsk /f komutuyla ve scandisk yaparak hdd yi gözden geçirdim ancak durum aynı değişmedi...
R
16 yıl
mplab
arkadaşlar mplab 7.6 kullanıyorum. uzun zamandır bu programı kullanmıyordum. enson 5.7 sürümüydü yanlış hatırlamıyorsam onu kullanmıştım. ama bu sürümünde baya birşeyler değişmiş. size sorum şu; yazdığım programı derlemeye çalışınca "The project contains no source files." diye bir hata alıyorum bunun nedeni neden olabilir. şimdiden yardımlarınız için sağolun...

bi sorun daha vista işletim sisteminde 5.7 sürümünü yükleyemedim. onun için 7.6 sürümünü yükledim. ancak bu sürümde de baya bi değişiklik olduğu için tam olarak adapte olamadım...
R
16 yıl
ses kaydı yapan entegre
merhaba arkadaşlar,
bir proje için entegreye 5 değişik (veya 1 den çok) ses kaydedip daha sonra bu sesleri ayrı ayrı tetikleme uçları ile dinleyeyebileceğimiz bir entegre varmı?

yapacağım proje görme özürlüleri için klavye üzerindeki tuşları sesli olarak veren basit bir similasyon programı yapmak.
her bir tuş için 2 sn versem 105x2 = 210 sn. ve de 105 ayrı adresleme lazım bana. bunu pıc ile hallederim galiba. ama ses entegresi bu adreslemeler için uygun olur mu? yorumlarınızı ve yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...
R
16 yıl
hp 1020 lazerjet vista driver sorunu
mrb arkadaşlar;
hp 1020 lazerjet yazıcımı vista yüklü bilgisayırıma tanıtamıyorum. driver ını indirdim fakat sorun yine devam ediyor. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz...
R
17 yıl
slm arkadaşlar
arkadaşlar sistemde 40 gb lik bir hdd var. bir tane daha 40 gb lik bir hdd var ancak sistem 2. hdd yi görmüyor. bunun için ne yapmalıyım. bilgisi olan yardımcı olabilir mi???
R
17 yıl
sony t10 ile çekilmiş fotoğraf?
slm arkadaşlar.
sony t10 fot. mak. almayı düşünüyorum. ancak fotoğraf çekimlerini görmek istiyorum. elinde sony t10 ile çekilmiş fotoğrafı olanlar buraya koyabilir mi?
R
17 yıl
dvd den vcd ye çeviri programı
arkadaşlar dvd den vcd ye çeviri yapan program varmı? varsa ismini verebilirmisiniz...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.