Y

Onbaşı
18 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
SATILIK Sony Xperia ZR Garantili Kutulu
Cihazım Sony Xperia ZR... Cihazımın tüm aksesuarları mevcuttur. Hiçbir eksiği yoktur. Sol alt ekran camında kılcal bir kırık vardır ama bu kullanıma engel değil. Cihazımın 3 ay garantisi kalmış bulunup, kutusuda mevcuttur.

Fiyat:600 TL
Pazarlık payı vardır.
Y
10 yıl
Sıfır Turkcell T50 mi / İkinci el iyi durumda Samsung S3 mü ?
Arkadaşlar bütçeme ve telefonlardan beklentilerim dahilinde (görünüş,oyun performansı v.v.) elimde 2 seçenek kaldı sizce hangisi daha iyi bir seçim olacaktır?
Y
10 yıl
Hangisini alsam?
Merhaba arkadaslar temiz 2. el LG E975 Optimus G ve Samsung Galaxy Mega 6.3 buldum.. Bu cihazlardan hangisini bana önerirsiniz. Benim için telefon kasmadan oyun performansı versin ve kamerası biraz iyi olsun yeter.. Sizce hangisini almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Y
11 yıl
BEŞİKTAŞ BURSA KALE ARKASI BİLETİ SATILIR
BJK BURSA MAÇI KUZEY KALE ARKASI BİLETİ SATILIR İSTEYENLER MESAJ ATABİLİR FORUMDAYIM .



< Resime gitmek için tıklayın >
Y
11 yıl
Samsung s4mini vs Samsung s4zoom
Merhabalar arkadaslar 2.el temiz S4mini ile S4zoom buldum.Bu iki telefondan kullanıs bakımından,hız,performans bakımından hangisini önerirsiniz?
Y
11 yıl
sim karttan telefona kisi aktarma
Merhabalar, son arama kayıtlarında sim kartımdaki kayıtlı kişiler gözüküyor iken rehberinde ise kimse gözükmüyor iç/dış aktarimi biraz kurcaladım ama beceremedim..Sim kartimdaki kisimleri tekrar nasil rehberime getirebilirim.
Y
11 yıl
Titreşim
Merhabalar Discovery ile 1 hafta önce karsılastım ve hemen 16 gb'lık versiyonunu aldım.Size bir sorum olacak mesaj yazarken telefonun tus takımı titriyor bunu nasıl kapatabilirim.Bilgileriniz için teşekkürler
Y
11 yıl
550 TL\u0027ye akıllı telefon önerisi
550 TL bütçem var ama alacağım telefonu bi türlü belirleyemiyorum.Alacağım telefon tam bir oyun canavarı ve kamerası iyi olması gerekiyor.Akıllı telefon önerilerinizi bekliyorum..
Y
11 yıl
YARDIM!!
Merhaba, 550 lira bütçem var bu bütçeye ve yazdığım özelliklere göre telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşletim istemi sadece android telefon tavsiyelerinizi söylerseniz cok iyi olur diğerleriyle ilgilenmiyorum.Öncelikle cok oyun oynayan biriyim o nedenle telefonumun ram'i ve işlemcisi iyi olması lazım.Alacağım telefonun kamerası iyi olması gerek cok fotograf ceken birisiyim..Şarj konusuna gelince 1 günü cıkarması cok cok iyi olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Y
11 yıl
Akıllı telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaslar fiyat-performans ve kalite performans olarak telefon alamayı düsünüyorum sizce:
Samsung Galaxy S3 Mini
Huawei Ascend P1
General Mobile Discovery bu telefonların hangisini tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.