O

Teğmen
16 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
Baltalı İlhaın Edebiyat Neti
Dostum dengede 50+ geliyodu kaç yaptın xd
O
9 yıl
TS de Çalışmadan 2500
Arkadaşlar çakma tmyim.Fen lisesi mezunu tm.Hiç çalışmadan yaptığım dereceden sizlere bahsetmek istedim.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Zaman Makinesi
Çocuklar 2070 den geliYorum.Zaman makinesini bulmAmı sağLayan sınav sonucu aklıma geldi ve sınAv açıklanacağı zamaN duyduğum heyeCan ve forumdaki sinir bozucu İnsanlar aklıma geldi.Size ne zaman açıklanacağını söylemeDen önce gelecekle ilgili bilgiler vermeliyim.Türkiye tahmin eDemeyeceğiniz kadar harİka bir durumda.Sınavın açıklanacağı zamanı söylemeden zaman makinesini buLma fikrimin geldiğİ zamanı anlatmak istiyorum.Bu arada çocuklar cumartesi herhangi bir saat diye hatırlıyorum.Zaman makinesini bulma fikri arkadaşım yanına çağırdığında olan olay sonucu gelmişti.Bir zebaniye dönüşüyordu xdd xd
O
9 yıl
LYS 2015 Geometri Netim
Beyler aisden baktım geometri sorularına 17d7y ya da 16d8y yapmisim.Sayısal çıkışlı tmyim.Sizce tmler arasında nasıl bir sonuç olur bu ? Ben mata bakarken kapadılar soru göstermeyi galiba saat 9 da açacaklar yeniden.
O
9 yıl
Baltalı İlahın LYS 2015 Edebiyat Neti
Dostum tmler olarak senin edebiyatta yapacağın neti çok merak ediyoruz lütfen sonuçlar açıklanca şurayı bir upla.
O
10 yıl
Coğrafya ve Edebiyat için tavsiye
11.sınıfa gidiyorum.Coğrafyamin iyi olduğunu düşünmüyorum.Coğrafya ygs-lys icin ne onerirsiniz ?
Edebiyatta lys edebiyatta iyi bir sonuc aldiracak sanatcilari ezberleten bir kitap olsun.Sayisal goruyorum ama bunlari halletmek istiyorum.
O
10 yıl
Matematik Yazilim
11. sınıfa gidiyorum.Pazartesi günü matematik yazılım var.
1 tane Karmaşık sayı
4 tane Logaritma
4 tane Kombinasyon-Permutasyon

Karmasik sayilari yaparim.Logaritmada yazilida az cok ne sorabilegini biliyorum ama kombinasyon ve permutasyondan ne soracagi hakkinda hicbir fikrim yok.
Lütfen yardımcı olun
O
11 yıl
Bilgisayar belleği doldu
Sorun dün başladı.Bir oyuna girdim sanpiyonumu sectim yukleme ekranina gelirken devamli oyun çoktü diyip girmedi.Bir daha denemek icin clienti acarken kafayi yedi ve 32 bit veya 62 bit olmasina bagli hata verdi.Oyunu silip tekrar yukledim.Oyuna girdim bu sefer rahatca ama bilgisayarin bellegi doldu dedi ve oyundan atti.5 oyunda bir olmaya basladi.Bilgisayarin belleği dolmasına neler yapabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.