F

Binbaşı
12 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Yan daireye internet aktarma hk.
Evimde 35mbit netspeed vdsl var Huawei HG658V2 modem var. Hemen yan daireme (bizim mutfak duvari diger dairenin salonuna denk geliyor) bu interneti 75 mbite cikarip paylastirmak istiyorum. Şu durumda yan dairenin salonunda çok az cekiyor internet
1. Yol benin modem sabit benim salonda,mutfağa duvar tipi bir ağ genişletici (tplink-xiaomi) takıp interneti yan daireye aktarmak.

2. Yol TPLİNK WR840N accesspoint-router-menzil gebişletici 4 portlu hepsi bir arada bir cihaz alıp benim mutfağa yerleştirmek

3. Yol benim salondaki modemden yan daireye ethernet çekip 2. Yolda bahsettigim cihaza bağlayıp interneti kablosuza çevirmek.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
PİRANHA ARAC KAMERASI KAZA SONRASI KAYIT 0BYTE GOZUKUYOR
Merhaba,bu kamerayi taktim takali 2. Kazami yaptim fakat ikisindede kaza oncesi,kaza sonrasi kayitlar duruyorken tam kaza anindaki kayitlar dosya olarak var ancak 0byte gozukuyor,acaba bilmedigim bir ayari mi var? Bilgiai olan varmi acaba? (Fotografta isaretledim 0byte olanlari)

< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
XBOX 360 TAN ANLAYAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR
Selamlar,

Arkadaşım amerikadan bir x360 slim e kasa getirdi(250gb),bu cihaz 110v oldugu icin 220v adaptor satin aldim,iki senedirde kullaniyorum.
Birinci sorum,getirdigi oyunlarin hepsi NTSC, ben bu konsolda pal oyun oynayamazmiyim,oynayamazsam nasil degerlendiririm bu konsolu?

İkinci sorum, dün ilk defa live gold alacaktim,baktim ki game pass ultimate 5.90tl,hemen aldim,icinde gold da dahil oluyormus,bide en azindan oyun indiririm diye,ben saatlerce kurcaladim herhangi biryerden oyun indirme bolumu bulamadim,gta5 e online olarak baglaniyor o konuda problem yok ancak oyun indirmede sikinti var.Nereden indirecegimi bulamadim.

Bu fw,jtag gibi olaylardan cok anlamiyorum,eger online oyunda filan banlanma riski yoksa yaptirabilirim.

ps4 al xbox one al gibi tavsiyelerde bulunacaklar icin;yasim 31, benim ilk konsolum,evli ve cocugu olan bir adam oldugum icin surekli oynayamayacagim bu yuzden masraf etmek istemiyorum yeni konsol icin.,en azindan simdilik.

Tesekkurler.
F
5 yıl
OPERATOR TAVSİYESİ
Merhaba,uzun süre Turkcell deyim fakat artık fiyat olarak hakkını vermediğini düşünüyorum . Ortalama 45 liraya faturalı olarak Vodafone ya da türk Telekom a hattımı taşımayı düşünüyorum. İstanbul'da ikamet etmekteyim,çekim kalitesi ve internet olarak hangi operatörü tavsiye edersiniz? (25 yaş altı TC mevcut,selfy ,Freezone kullanabilirim)
F
6 yıl
SUPERONLİNE DAN SONRA HANGİSİNE GECMELİ?
2 senedir Turkcell-Superonline 4-4 Luk paket kullanıyorum,içeriği; 4gb 500dk 1000sms cep telefonu için, 24mbit VDSL 75gb kota. Totalde 84tl ödüyordum. Kontratım bitti ve paketin fiyatı 110tl olmuş. Bende iptal edicem mecbur. O paraya o hizi istemiyorum,200gb kota veriyorlar ve kota dolunca ek kota satın almak zorundaymisim yeni sistemde.

Sorum şu, ben evimde 24 mbit tanımlıyken 22-23mbit aliyordum. Speednet e geçip 24 ya da 32mbit kullanmayı düşünüyorum,evde genelde Netflix kullanıyorum Xbox üzerinden,tavsiye edermisiniz?
F
6 yıl
Redmi note 4 almak üzereyim,seçim konusunda yardim edermisiniz?
Teknosada redmi note 4 999tl
Carrefourda redmi 4x 799tl
Carrefourda redmi A1 1149tl
Teknosa da redmi 5a prime 999tl

Hepsi3/32gb model

Gönlüm redmi note4 ten yana,fakat note 4x bulamadim,garantili almak istiyorum.

Sizce hangisini secmeliyim??
F
7 yıl
Nusr-et\u0027te çalışıyorum,soruları alayım ?
Hep böyle bi konu açmak istemişimdir :))

Varsa merak ettikleriniz cevaplayabilirim.
F
7 yıl
Xiaomi piston basic mi yoksa rock zirconmu??
Malum sitede garantili sekilde xiaomi piston basic 32tl ama rock zircon buldum 45tl siz hangisini tavsiye edersiniz,daha cok rock muzik dinlerim rock zircon icin ses boguk diyorlar dogrumudur?
F
7 yıl
BU FİYATLARA GÖRE HANGİSİ? 6-6S-6S PLUS ??
İphone 6 konusuna da yazdım fakat durumun aciliyeti olduğu için buraya da ayrıyetten konu açma gereği duydum,aynen konudaki şekilde yapıştırıyorum.

-------------------------------------

Merhaba,yarın eşime telefon alıcam,bu fiyatlara göre(mecbur kontratlı alıcam nakit çıkaramıyorum şuan,ve erteleyemem) hangi cihaz mantıklı?

iphone6(32gb)
12*196tl - 24*110tl - 36*82tl

6s(32gb)
12*288tl - 24*161tl - 36*119tl

Ya da 16gb sorun olmazsa 6splus ta alabilirim

12*315tl - 24*176tl - 36*130tl


----------------------------------------------------------
F
7 yıl
SATILIK PAKET SES SİSTEMİ
Aracımdan söktüğüm ses sistemini yeni aracıma takacaktım fakat nakit ihtiyacından satmak durumundayım.

Ürünler gayet temiz ve çalışır vaziyettedir.

Kenwood bass+Kabin
Pioneer USB teyp
Hi-Fi 4 kanal amfi


Hepsi: 500TL

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.