T

Onbaşı
10 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Sizce Cimri Miyim?
Bu aralar işte yiyecegim yemegimi evden götürüyorum ve evden götüremediğim zamanlar yemek için en fazla 3-3.5 tl civarı para harcıyorum.

Ayrıca evde sudan tasarruf yapmak için çamaşır makinesinin suyunu bidonlara dolduruyor şifonda bu atık suyu kullanarak sudan tasarruf ediyorum.

Eski kıyafetlerimi giyinerek yeni kıyafet almıyorum. Aynı şekilde eskimemiş ayakkabılarımı giyerek yeni ayakkabı almıyorum.

Evde internet varken dışarıda kesinlikle sinemaya bile gitmiyorum.

Asosyalim. Ne kız ne de erkek arkadaşım var.

Dışarıda yemek yiyip içmiyorum.

Yakında aşırı pintiler programından gelecekler diye endişeliyim.
T
6 yıl
Biriktirdiğim her bir kuruşu nasıl değerlendirebilirim?
Arkadaşlar ailemle yaşayan biriyim ki küçüklüğümden beri ailemden çok farklı biri olarak çok tutumluyum. Ailem ise hep savurgandı. Neyse, bu aralar onları da sudan elektrikten tasarrufa zar zor alıştırdım çünkü faturaları genelde ben ödüyorum. Konuya gelirsek, aslında ben dh forumdaki insanlar gibi sürekli tüketen biri degilim. İşime yaramamayacak olduğu halde sırf ucuz diye bir şeyler de almiyorum. Yediğim yemekten giydiğim kıyafetten son zamanlarda asiri derecede tasarrufa girdim. Bu sırada da elimde maaşımdan arta kalan çok fazla para kaldı. Normalde birikim icin kenara para ayırır geriye kalan maaşımı artıramazdım. Sizce hangi yatırım daha karlı olur? Kâr payı hesabim var , aslında paramı tl de tutup kar payı alabilir veya altın mevduat hesabına uzun vadeye koyup altının değer kazanmasını da bekleyebilirim. Ama tl ye olan güvenim hak verirsiniz ki kurlardan dolayı kalmadı. Elimde yüzbinler de yok ki bankaya koyup yıl da 5.000 tl üstü faiz/kâr payı alayım. Önerebileceğiniz bir şeyler var ise dinlerim.

Not: sanal para birimleri, sanal oyunlar dışında bir çok şeye açığım. Borsa da dahil kabulum.
T
8 yıl
instela üyeliği
Üye olmam için instela da üyeliği olan birinden davetiye almam gerekiyormuş. Üyeliği olan biri az yardımcı olabilir mi lütfen?
T
9 yıl
sultanbeyli - kartal arası ev tutmak üzereyim. bir bakın lütfen
arkadaşlar ben yakın zamanda kartal'da işe başlayacağım. bu arada bir kişiyle görüştüm. evi sultanbeyli merkez'de. evim adliyeye 45 dakika uzaklıkta dedi ama otobüsle bence bu bir saati bile aşabilir. yardımınıza ihtiyacım var. özellikle sultanbeyli kartal arası mesafeyi iyi bilenler bana bir yardımcı olabilir mi? lütfen.
T
9 yıl
çene eklemi rahatsızlığı
bu hastalığa evde geçirdiğim kaza yüzünden sahip oldum. bu hastalığı yaşayıp da düzelen var mı ? yoksa umutsuz bir vaka mıdır? birde önerdiğiniz yerler varsa bana buradan yazar mısınız? yakın zamanda istanbul'a tedaviye gitme olasılığım yüksek.

kesinlikle yemek yiyemiyorum, çiğneyemiyorum . tek yaptığım sıvı gıda tüketmek. fakat aksine ağrı yok. doktorların ikisi alt çene ekleminde kırık var derken biri de kırık göremiyorum mr sonuçlarını bekleyelim dedi. bekliyoruz sadece. tek yaptığımız sabırsızca beklemek...
T
10 yıl
zabıt katipliğine hazırlananlar
zabıt katipliğine hazırlananlar arkadaşlar var mı aranızda? ne yapıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz? az kaldı klavye sınavına.
T
11 yıl
ÖNLİSANS KPSS//TEKİRDAĞ
MERHABA ARKADASLAR. BEN ÖNLİSANS KPSS KURSUNA YAZILDIM. ASLINDA İLK FEM DERSHANESINE YAZILACAKTIM AMA BİR KONUDA ANLASAMAYINCA, YEDİİKLİME YAZILDIM. EĞER TEKİRDAĞ'DAN KPSS YE GİDEN YA DA GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA, BURAYA YORUMLARINIZI YAZAR MISINIZ LÜTFEN...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.