N

Çavuş
26 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
18 yıl
İSRAİL VE TÜRKİYE
ASLINDA FAZLA SÖZE GEREK YOK BAZEN DÜŞÜNÜYOR İNSAN BU KADAR ONURLU GEÇMİŞİ OLAN BİR ÜLKE BU KADAR ONURSUZCA NASIL HEBA EDİLİR DİYE

İSRAİL ORDUSU ÖLDÜRÜLEN BİR ASKERİ VE KAÇIRILAN Bİ KAÇ ASKERİ İÇİN LÜBNANA VE FİLİSTİNE GİRDİ VE ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI GEREKİRSE SURİYEYİ VURURUZ DİYE.HERGÜN HABERLERDE SEYREDİYORUZ 100LERCE İNSANI ÖLDÜRDÜLER HEMDE SİVİL İNSANLARI

ARDINDAN BİR AÇIKLAMA GELDİ ABD DEN İSRAİL ULUSLARARASI HUKUKUN VERDİĞİ YETKİYİ KULLANIYOR DİYE

VE TÜRKİYE

ARKA ARKAYA GELEN ŞEHİT HABERLERİYLE SARSILDI PKK YİNE BİR SÜRÜ CANA KIYDI GENCECİK FİDANLARA. 15 ASKER ŞEHİT OLDU VE TÜRK ASKERİ GÜNEYE YIĞINAK YAPTI.GURUR DUYDUM.AMA


ARDINDAN BİR AÇIKLAMA GELDİ ABD DEN TÜRKİYE BÖLE BİŞEYE KALKIŞIRSA ABD İLE ARASINDA KALICI SORUNLAR YAŞANABİLİR.TÜRKİYENİN BUNU YAPMASI APTALLIK OLUR VSVSVSVS. VE TÜM DÜNYA TÜRKİYEYE TEPKİ GÖSTERDİ.

İKİ OLAYI BİR KARŞILAŞTIRALIM

İSRAİL BİR ASKERİ İÇİN SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYOR VE DÜNYA AYAKTA ALKIŞLIYOR
TÜRKİYE 15 ASKERİNİ KAYBEDİYOR DÜNYATEHDİT EDİYOR.

HANİ BAZI ARKADAŞLAR TOPİC AÇIYORLARYA TÜRKÜNTÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR SÖZÜ DOĞRUMU DİYE

ŞİMDİ BEN SORUYORUM BU SORUYU DOĞRUMU?
N
18 yıl
acil yardımmm
arkadaşlar chimera fx5200 driverini nerden bulabilirim bi el atın ya
normal nviada deniyorum olmuyor
N
19 yıl
bilgisayar ya kitleniyor yada kendiliğinden kapanıyor
arkadaşilar download amaçlı kullandığım p2 400 kasa sürekli kitleniyor yada kendiliğindenkapanıp açılıyor
ramini değiştirdim aynı
biosunu resetledim aynı
işlemcisini bile değiştirip denedim aynı

mümküne neden olabileceğini yazabilirmisiniz teşekkürler
N
19 yıl
ilginç ama düşündürücü e-mail
arkadaşlar bugün bir arkadaş mail atmış bana ve sizlerle paylaşma istedim

Atatürk'ün ölüm nedeni.

Hafta sonu Ceyhan Mumcu' yu dinledim. Konu AB' nin Kemalizme bakisiydi. Konusmasina Attila Ilhan' i anarak basladı. Onun aydinlanma etkinliklerine editörlük yaptigindan söz etti. "Parola vatan, isareti namus" sözünü yeniden gündeme getirisini anlatti. Bu söz Izmir' de sehitlik anitinin tasinda Arapça harflerle yazilmis biz sözdü. Attila Ilhan o yazinin tozlarini parmaklariyla silmis, yeniden gündeme tasimisti. Konusmasinin sonunda sorular-yanitlar bölümüne geçildi. Ceyhan Mumcu' ya Attila Ilhan' in bir dergide yayinlanan kendisiyle yapilan röportajda "Atatürk' ün nasil öldügü arastirilmalidir" dedigini animsattim.
"Bu sözünü onun vasiyeti kabul etmek gerekir. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi?" diye sordum. Aldigim yaniti okurlarimla paylasmak istiyorum:
Bir deniz tabip albayin bu konuda yaptigi doktora tezi vardir. Orada Atatürk' e yanlis tedavi uygulandigi anlatilmaktadir. Atatürk sanildigi gibi siroz hastasi degildi. Atatürk' e sitma tedavisi yapilmis, asiri "kinin" yüklenmis ve karacigeri bu yüzden iflas etmis, siroza dönüsmüstü. Tedaviyi yapan doktor mason locasi üstadi azamlarindan doktor Mim Kemal' dir. Durumu iyice fenalastiktan sonra Celâl Bayar' in israri ile disaridan bir doktor getirilir. Yanlis tedavi yapildigini, karaciğerinin bu yüzden iflas ettigini rapor eden bu yabanci doktordur. Istirahat için 2 ay kadar kaldigi Savarona' da nemli sicaktan durumu daha da kötülesmis, son günlerinde Dolmabahçe Sarayi' na götürülmüstü.
Peki, nasil oldu da sirozdan öldügü açiklandi ve bütün yazili kaynaklara da böyle girdi?
Büyük Millet Meclisinde ölüm raporu gündeme getirildi. Mason localari 1935' de kapatilmasina ragmen Mecliste hala mason milletvekilleri vardi.
"Efendim, gençlerimize terbiye olur, onun alkol ve sigaradan öldügünü duyuralim" denir ve kabul edilir. Arkasindan Yesilay icad edilir, tarih kitaplarina da böyle girer.
Ceyhan Mumcu' dan bunlari duyduktan sonra ne yapmam gerekir diye düsündüm. Ilk isim bu bilgiyi okurlarimla paylasmak. Simdi bu bilgiler elimizde ve biz çocuklarimizi terbiye edecegiz diye, yüce önderimiz hakkindaki bu yalanla O' nu halkimizin gözünde küçültmeye devam edecek miyiz?
Okul kitaplarindan Atatürk' ü çikartmak için elinden geleni yapan AB, bu düzeltmeyi yapmamiza izin verir mi? Demek ki kendi kitaplarimizi kendimiz yazmak zorundayiz.
En çok satilmakta olan "Su Çilgin Türkler" kitabi belli ki bir boslugu dolduruyor. Demek ki; halkimiz siddetle kendi tarihiyle ilgili dogru bilgilere ulasma ihtiyaci duyuyor.
Neyse ki Türk ulusu ATATÜRK' ünü hâlâ çok seviyor, hiçbir yalan O' nu gözden düsüremiyor!

Mahiye Morgül 16.10.2005
Lütfen gönderebildiginiz herkese gönderin.
N
19 yıl
REFERANSLARIM
SORUNSUZ ALIŞ-VERİŞ VE REFERANSLARIM:
STaRBoY+
CAFESNET+
WİLD+
Turqie+
MKOYUNCU+
FTANGEL+
SİDİKLİ+
y2k+
YeknesakliK+
YFatiH+
CENTERLAND+
REDNO+
NEKTE_SAR+
turnam+
samuray+
mehmetde+
seko2001+
AnAtoLiA_TR+
TAKINC+
pixel+
TEKNİKDESTEK+
mourate+
PCPARTNER+
FKAMANLİ+
AFACAN+
EXETER+
OKAN992+
sjero+
kankabilgisayar+
özden+
mrertürk+
MRBLACK+
unix
croxilex
erdson
corny
STELEER
SAYLA 35
MUS714
i90tekmen
MFARUK
meneme2002
EKLENDİKÇE EKLİİCEM
N
19 yıl
adsl kullananlar dikkat
adsl kullanana arkadaşlar yeni çıkan port+ isimli bir virüs ne yazıkki adsl kullananların başına baya bir bela olacağa benziyor.virüsün çalışma stratejisi şöyle:
eğre virüs herhangi bir siteden bigisyararınıza aktarılmışsa.önce port çoklayarak explorer ın sayfa açmasına engel oluyor yani siz explorerı açtığınızda ve arama yapmak istediğinizde sizi kendi çoğalttığı prtlara yönlendiriyor ve hiç bir siteye girişe izin vermiyor.belki başınızada gelmiştir saatlerce bilgisyarın başında nete girmeye çalışırsınız ama bi türlü istediğiniz sayfa açılmaz sunucu bulunamıyor mesajı alırsınız.
bu arada entersan bir şekilde siz nete giremeseniz bile flash get veya msn çalışır sorunsuz olarak yani bu virüs sadece explorerı etkiliyor

bu virüsle karşılaşmak istemeyenler özellikle porno içerikli sitelerden uzak dursun.
N
19 yıl
AYIPTIR SORMASI
yav arkadaşlar ayıptır sorması evde bir ağ kurucamda nasıl yapabilirim ne gerekli
YANİ YİĞENLERİM GELDİDE BENDE 2 TANE BİLGİSAYAR VAR.ONLAR KARŞILIKLI OYUN OYNAMAK FELAN İSTİYORLAR.AĞ BAĞLANTISINI NASIL VE NE ALARAK KURUCAM YANİ KABLO VSVSVS NEDİR YANİ
BİRDE BENDE DAHİLİ(PCI)ADSL MODEM VAR BUNULA 2 BİLGİSAYARA NASIL HATVEREBİLİRİM TEŞEKKÜRLER
N
19 yıl
128 bit veya 64 bit
ya kusura bakmayın ama belki kıroca bi soru olacak

64 mb 128 bitlik bir ekran kartıyla 256 mb 128 bitlik bir ekran kartı arasında mb dışınada ne fark var

ben daha önce 128bit bi mx440 kullandım ve 256mb lık vga ile aynı oyunları oynatıyor yani 256 ne oynatıyorsa 128 ve 64 mblık vga larda onları oynatıyor
acaba vga nın oyunlarda önemli olanhızı bit hızımı teşekkürler
N
19 yıl
yazıcı yardımı Z25
arkadaşlar benin bi yazıcı var lexmarkz25 serisibunun driverini kaybettim ve şimdi internetten bir driver indirdim ancak bilgisayar yazıcıyı lpt olarak algılıyor yani usb bağlantısı olarak algılaması gerekirken lpt de görünüyor ve dolayısıyla yazıcıyı çalıştıramıyoruminternetten inen driverinde usb diye bi şık oömadığı için normal kurulum yapıyorum ama bi türlü yazıcıyı çalıştıramadım bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim hatta lex Z25 driveri oan varsa bana bi tan gönderse daha iyi olur saygılar
N
19 yıl
DONANIMHABER GECESİ
ARKADAŞLAR WİLD'LE GEÇEN HAFTA KONUŞURKEN ARAMIZDA BİR KONUŞMA GEÇTİ SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM
.BİZ AYLARDIR BURADA YÜZLERCE
KİŞİ BİRBİRİMİZLE ALIŞVERİŞ YAPIYOR VE DONANIM SORUNLARINI PAYLAŞIYORUZ.İNANIN BURADA BENİM ARKADAŞLARIMLA GÖRÜŞMEDİĞİM KADAR GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANLAR VAR AMA HİÇ
BİRİYLE YÜZYÜZE TANIŞMA VE KONUŞMA FIRSATIMIZ OLMADI.
(FTANGEL HARİÇ).BU KADAR İNSAN BİR ARAYA GELSEK VE TANIŞSAK.BİR GECE DÜZENLESEK BUNA ANKARA'DAKİ ARKA
DAŞLAR ÖNAYAK OLSA İYİ OLMAZMI YANİ?HEM BU SAYEDE
FORUMUN ZEDELENEN 2.EL KISMINA BELKİ DAHAÇOK GÜVEN GELECEKTİR.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.