|

Yüzbaşı
05 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
|
11 yıl
İş Yerine Hırsız Girmesi!
Merhaba arkadaşlar yer ankara sincan osb sanayi bölgesi matbaa dükkanımız var gecenin bir yarısı mesaj telefon geldi alarm ötüyor gelin polis yönlendirelimmi diye lan hırsız girdi dedik yönlendir tabi.Atladık arabalara bastık gaza geldik işte her neyse allaha şükür sıçan koliye çıkmış sanıyoruz! ama genede belli degil biz sincandan koptuk geldik polis 15dk yolu gelemiyor.Zaten bekçiye dedik bimiyom abi diyo duymadım diyo bu nasıl bekçi ?:D
Bugün kurban bayramı bir kangal gördük maşallah 2 metre kapıya yaklaş hırlıyo adım at ayaga kalkıyo üstüne geliyo sahibi 3 milyar istiyor.Bizde böyle bir köpek nerden buluruz iş yerinin önü açık kapattıramıyoruz köpegi açık olarak baglasak gece çalarlar biz buna nasıl bir şey yapcaz köpek baglasak çalarlarmı hadi çalmadılar malum sanayi yeri köpek sürüsü dalaşır öldürürler baktıgımız köpegi bana bir akıl verin nasıl birşey yapmalıyız.Köpek olur ama nasıl birşey önü açık iş yerinde? Köpege 3 milyar veremeyiz ama nerden bulabiliri barınaklardan sahiplendirmelerden koruma güdüsü yüksek bir köpek alsak nasıl olur?
|
11 yıl
Xbox 360 Orjinal OYUN Koleksiyonu!
Ps3 cüler koymuş arkadaşlar bizde koyalım yapıştırın yokmu bizde koleksiyoncu veya oyunlarına maşalah diyecegimiz arkadaş koyun imrenelim bizde diyelim vardı bizimde koleksiyoncu abimiz boynumuz bükük kalmasın.Bekliyoruz.















Başka koleksiyonda olur (para vs,) Maksat bizimde gözümüz açılsın.
|
11 yıl
Xbox Special edition
Special edition Limited edition dedigimiz oyunları yani oyun+içinde bazı ekstra şeyler olan güzel paket tavsiye edermisiniz onlar çok hoşuma gidiyor fiyat önemli degil fazla abartmamak şartıyla
|
11 yıl
Silebilirsin. Admin
Yalnış oldu admin kardeş sil gitsin...
|
11 yıl
Yeni Xbox 360 aldım...
Arkadaşlar yeni xbox aldım ama kodlu falan bir hata aldık ama
http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system-updates/system-updates-info
bu linkteki çöümü önerdiler bizde yapamadık beceremedik düzgünce açık açık anlatırmısınız nasıl yapcaz sanırım internette sorun var xboxxlıve baglanmak için yardımcı olurmusunuz
Bill Gates in askerleri.
|
11 yıl
Ps3 2. El Oyun Almak
Merhaba.Ps3 oyununu 2. el alsam büyük iihtimal olarak 2.ellerde online kodu kullanılıyor ben yeni bir kod alabiliyormuyum yoksa o kod sadece o cdye özelmidir torrentçi arkadaşlar 20 liraya oyunu alsak misal 10 lirayada keyini alsak böyle bir tercih varmıdır ?
|
11 yıl
Ps3+Tv Almak!
merhaba arkadaşlar.
Ben ps3+Lcd almak istiyorum.Ps4 çıksın ps3 piyasası iyice düşecek tam ozaman alcam ama bütçe 1500 tl
bu paranın 700 tl oyun+ps3 alcam fakat buna geri kalan paraya nasıl bir tv almam gerek yardım edermisiniz? (Vita alcaktım son anda karar degişti)
Ps3 koleksiyon oyun koleksiyonu yapcam orjinal alcam birdahada ps3 satmam heralde ps4 ucuzlar onuda alırım ama nasıl bir tv gerekli bilen arkadaşlar konuya buyrunuz! Sırf Uncharted ve gta5 için
|
11 yıl
Anadolu Teknik ve Teknik Lise
Merhaba arkadşalar ben anadolu teknik lisesinden özel akıllı okul denilen teknik liseye geçicem ama aralarındaki fark nedir yani anadolu teknik ile aynımıdır sadece özel farkımı vardır kimisi teknik lise iyi kimisi anadolu diyor acaba neden ?
|
11 yıl
Koleje Gitmek?
Evet ne düşnüüyosunuz arkadaşlar lise 2 deyim ankarada özel akıl kolejine gitmek istiyorum ama gitsemmi ortamları nasıldır kararsızım daha önceden koleye giden varmı acaba ?
|
11 yıl
Korsan Oyunlar Çözüm Yolu!
Anlatıyorum arkadaşlar deneyin sonra korsan oyun almayın.
Misal bir oyun aldınızz hard oynuyorsunuz siz bu oyunu korsan aldıgınızda hemen bitirip 15 liraya bir oyun daha alıcaksınız.
Ama günde 1 saat oynasanız 1o saat desek oyuna 10 gün demektir.Hardda oynuyoruz (12 olsun) 12 günün geriye 18 günüde online olarak oynasanız çok zevkli ama korsanda oyunu alın bitirin atın online vs. olmayacak. Yani 1 ayda oyununuzu bitirir online zzevkininde tadarsınız.
günlük köşeye 2 lira atsanız 1 ayda 60 tl=1 oyun parası
3 lira atsanız=90 lira üst düzey bir oyunun parası
Hiç birşey yapmasanız Steamda oyun zaten 20 liraya kadar iniyor ordan alsanız ondan sonrada ayda 1 oyun alsanız emin olun orj.kullanan sizden farkı bir zenginligi yok sadece daha bilinçli akıllı insanlar ayda 1 oyun alıyor ama 1 oyunu hemen bir oturuşta bitirmiyor araştırdım türkler 10 saat oturan bile var.Sonra diyor çok kısa oluyor e mendebur suratlı sen o oyunu 1 günde bititirirsen sana oyunmu dayanır paramı dayanır ? 1 haftada 1 oyun bitirsen 15 liradan 60 lira zaten veriyorsun korsana ama bilmiyorsunki aynı paraya denk geldigini çoguda bozuk çıkar crack yapamassın patch bulamassın yalvarır durursun 1 oyun alıp layıkıyla tüm zenginligiyle oynamak varken niye aynı paraya söverek oynuyorsun
Gelin Haksız oldugumu düşünenler toplaşın!!!
12 yaş gelmesin wolfteam gibi saçma oyuna haftada/günde bogazından kesip 20 lira bir elverici almak için veren yorum atmasın plss
Bana inanmayan turnuvalarındaki büyük sayısına baksın Gene inanmayan wolfteam 1 milyon yazsın çekilen videolara baksın Garantilidir depresyona giren arkadaşınız varsa izletin dünyanın en mutlu insanı oluyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.