K

Onbaşı
02 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Mercedes VİTO Hakkında Bilgisi Olanlar LÜTFEN YARDIÖ
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Vito'ları 2. el aldıgımızda 35 civarına bulabiliyoruz. satarkende bu fiyatlara satabiliyoruz. Eğer sıfır alıp satarsak çok zarar yapıyor. ama ikinci eli zaten 35 civarı olduğundan alıp bi sene sonra satsak, yine çok zarar etmeyiz gibi duruyor. Bu sebeple bi vito almayı düşünüyorum. 2. el almaya çalışacağım. Vitoyu nasıl bilirsiniz ? Bana Vito Mixto (yarım camlı van) 5+1 koltuklu olanlardan lazım. piyasada pek yok gibi. Bunların yakıtı, sevisi falan nasıldır ? Parçası bulunur mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen
K
11 yıl
yeni Transporter hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Transporter almayı düşünüyorum. Bir aile ve ticari araç olarak en iyisinin olduğunu düşünüyorum. ben daha önce 99 2.5 TDI 102 ps ve 2007 1.9. TDI 105 pslik transporter almıştım. 99-2004 senelerinde o aracım gayet tatmin ediyodu performans bakımından. sonuçta o senelerde 190 km/h yapan araç sayılıydı. Her neyse diğer transporterimde gayet sorunsuz, sıkıntısız bi araçtı. zamanında bakımları yapılınca transporterler gerçekte sorunsuz araçlar. Her neyse 0 km 2.0 TDI 140 ps transpoerter almayı düşünüyorum. Daha önce 130luk almama sebebim şehir içi çok yakmasıydı. Ama birazda performans beklediğimden 140 ps almak istiyorum. şehir içi yakıt tüketimi nasıldır ? Bayağı düşmüş diye duydum fakat yinede foruma bi sormak istedim. Foruma çok eskiden beri girerim. bu yeni üyeliğim eskisinde bazı sorunlar oldu. yani kısaca forumdan da araştırmanın çok işe yarayacagını düşünüyorum. Sattığım aracım passat 2012ydi. gayet güzeldi fakat eski işime geri döndüğüm için bir city van almaya karar verdim. yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim Bu arada yeni transit custom hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? eskileri traktör gibiydi yeniler nasıl biliyo musunuz ?


edit : ekleme
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.