U

Onbaşı
31 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
10 yıl
Htc One M8 Batarya Testi Yapıldı
Gsm Arena tarafından Htc One M8 e batarya testi yapıldı işte sonuçlar.
< Resime gitmek için tıklayın >

2600 Mah bataryası olmasına rağmen bence gayet güzel bir batarya süresi olduğunu düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
U
11 yıl
Yeni Htc One (M8) Tüm Özellikleri
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
HTC'nin yeni akıllı telefonu arkada çift kamera, geliştirilmiş işlemci ve daha yoğun bir metal kaplama ile geliyor.Bunların yanında HTC yeni amiral gemisine geçen yılkinden farklı olarak birçok yenilik getirmiş. Yenilenmiş Sense kullanıcı arayüzü, online mağaza imkanı(dünyanın bazı bölgelerinde) bunlardan bazıları.Öte yandan HTC One (M8) 5 inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 piksel çözünürlüğünde bir ekranla geliyor. Cihazın bu ekranı 440 ppi piksel yoğunluğuna sahip.Cihaz gücünü ise 2.3GHz saat hızında çalışan Qualcomm'un Snapdragon 801 çipsetinden alıyor.HTC One (M8) 2GB DDR2 RAM'e sahip.Bunların yanında HTC One (M8)'in 16GB, 32GB ve 64GB gibi dahili depolama seçeneklerine sahip versiyonları olacak. Cihaz ayrıca microSD desteği de sunacak.Cihazın bataryasında da bir büyüme söz konusu. HTC One (M8)'de 2600mAh değerinde bir batarya yer alıyor. Geçen yılki HTC One'da ise 2300mAh değerinde batarya vardı. Ayrıca cihazda bir de yeni Özel Güç Kurtarma Modu bulunuyor.Cihazın kamerasına gelelim. Cihazda 4 MP değerinde Ultrapiksel arka kamera yer alıyor. Ayrıca aynı şekilde bu ana kameranın üzerinde arkada bir 4 MP'lik kamera daha yer alıyor. Bu çift kamera fotoğraflarda derinliği yakalamak için özel olarak tasarlanmış.Cihazın önünde ise 5MP değerinde bir kamera mevcut. Bu kamera 1080p görüntü kaydı gerçekleştirebiliyor.Bunun yanında cihazın kamerasının sadece 0.3 saniyede odaklanabildiğini de belirtelim. Bu rakam Galaxy S5 ile aynı.Cihazda ayrıca HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzü mevcut. Birçok yeniliği barındıran bu kullanıcı arayüzü Android 4.4 KitKat ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor.Cihazın çıkış tarihi ise şu an için iki hafta sonra olduğu belirtiliyor. Yani Nisan ayının başlarında cihaz satışa çıkartılmış olacak.

Yeni Htc One Hakkında Siz Ne Düşünüyorsunuz?
U
11 yıl
Yanlış konu silinebilir
Açtığım konu forumda varmış bu mesaj silinebilir.
U
11 yıl
ios 7.1 iphone 4s Deneyimleri
4s de ios 7 kullananların ios 7.1 geçmesi için artı yanları şunlardır:
1)Kesinlikle daha hızlı.Menüler arasında geçiş hareketi azalt deeyincede demeyincede inanılmaz hızlı.
2)Hareketi azalt derseniz görev yöneticisine girince (iki kere ana ekran tuşuna basınca) animasyonla geçmiyor.Aynı bir uygulamaya girmiş gibi giriyor bu da daha hızlı bir his veriyor insana.
3)Bana göre hareketi azalt demeyince daha hızlı gibi geliyor fakat paralaks efekti devam ettiği için animasyonları açınca şarjınız daha çabuk bitiyor.
4)Uygulamalar daha hızlı açılıyor.

Eksi yanaları şunlar:
1)Tuş kilidini kapatıp açınca ekrana görüntü gelmesi 2-3 sn sürüyor.Bilmiyorum neden böyle.Bekliyor 2 sn filan sonra birden geliyor.
2)Şarjı kesinlikle çok daha kötü.ios 7.0.4 te iken 12-13 saat bekleme süresi 5 saat sırf wifi kullanma ile (uygulamalardan çıkmıyorum denilebilir) şarj %1 oluyordu.Şimdi ise yine 12-13 saat bekleme ile bu sırf wifi kullanımı maksimum 4 saat 20 dk filan oluyor. Bende ciddi bir düşüş var.


Benim fikrimce eğer sizi için şarj süresi önemli ise geçmeyin ios7.1 e.Ama yok ben stabilite hız seviyorum şarj mühim değil diyorsanız bu sürümde stabilite ve hızın dibine vurmuşlar.
U
11 yıl
Şarjlı kılıf kullanımı hakkında
Herkese iyi günler bişey sormak istiyordum size. Şarjlı kılıf aldım 1500 Mah değerli fakat bunu nasıl kullansam bataryama zarar vermem daha uzun süre kullanayım diye telefonumun pilini öldürmek istemiyorum. Yani mesela kullanmadığım zamanlar şarjlı kılıfı çalıştırıp kullandığım zamanlar mı kapayayım. Yada çalıştırdıktan sonra %100 yapmasını bekleyeyip öyle mi kullanmaya başlıyayım. Önerileriniz nedir ?
U
11 yıl
İpad 4 Pil Kalibrasyonu
İyi geceler arkadaşlar bişey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinicem.Yeni ipad 4 aldım bunun pil kalibrasyonunu nasıl yapmalıyım yada yapmalı mıyım?
U
11 yıl
İphone 4s!!!
Ben böyle bir saçmalık görmedim.İphone 4s aldım genpa garantili 1.5 sene garantisi var.Beyaz.Fakat durduk yerde bi ses sorunu patlak verdi.Medya ve kilit ekranı sesini açıp kapatamıyorum.Tuşların bi işlevi yok.Ne zamanki kulaklığı taktım düzeldi.Kimbilir ne zaman bozulur yine.Burdan size soruyorum biliyorum geç bir saat ama lütfen yarına kadar bir cevap veya fikir verin.Buna verdiğim parayla 0 bir galaxy s3 mü alayım (ne garantili olduğunu bilmiyorum ama turkcell bayi) yoksa ikinci el bir galaxy s3 mü alaayım genpa garanili yoksa garantili 2. el bi note 2 mi alayım.Bunu sormamın sebebi 2 elden bi kere canım yandı.O yüzden ikinci elden biraz korkuyorum.
U
11 yıl
İphone bataryası
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-4-veya-4s-2680-mah-gold-batarya-91214341

yukarıdaki ilanda gördüğünüz gibi 2680 mah batarya var .yeni iphone 4s aldım ikici el çoktemiz bi cihaz.Burada uzun süredir iphone kullanan üyeler olduğunu biliyorum bu nedenle size sormak daha uygun olur.Sizce bu bataryayı alıp orjinal bataryayı değiştirmelimiyim,yoksa yedek batarya veya şarjlı kılıf mı almayalım yoksa bu işlere hiç bulaşma öle kullanmaya devam et mi dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.