B

Teğmen
30 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Sony Teknik Servis Macerası
Yaklaşık 1 ay önce xperia z3 telefonumun arka camı kırıldı ve Ankara sistem elektronikte arka camı 140 liraya değiştirttim. Değiştirildikten 1 hafta sonra telefon cebimdeyken hiç bi yere çarpmamasına rağmen arka cam çatladı ve yavaş yavaş dökülmeye başladı. ORjinal olan cam kırıldıktan sonra tek parça halinde kalmıştı. Sistem elektroniği tercih etmeyin kesinlikle. Olayları anlatmam üzerine yardımcı olmadılar hiç bir konuda...
B
9 yıl
Hobiye Başlayacağım-Yardım
Hobiye başlayacağım 400 lira bütçem var az çok performanslı ve eğlenceli bir drift aracı arıyorum. Ne önerirsiniz?
B
9 yıl
LOGİTECH G27 GETİRTMEK İSTİYORUM
Arkadaşlar babam tayvana gitti bugün cumartesi gününe kadar orada. Tayvanda bildiğiniz yerel mağaza varmı? Sitesinden fiyatına bakayım setin. Bir de uçakla seti getirmek sıkıntı olurmu sizce ne dersiniz?
B
9 yıl
Nasıl kurtarmalıyım sizce?
Edebiyatçı gördüğünüz gibi 49da bıraktı. Derslerinde konuşmam etmemde aslında. 4 puanı nasıl isteyim nasıl konuşayım sizce? İlk dönemde zayıftı edebiyat
< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
GÜNCELLEME
Zenfone 5 için yeni güncelleme gelmiş benmi yeni farkettim bilmiyorum. Başlangıçta oto. Açılacak uygulamaları seçebiliyosunuz greenifyda olduğu gibi. Gameloft yazılımıve photo collage de gelmiş güzel olmuş
B
9 yıl
POLO CLASSİC NE KADAR EDER?
1999 yılında 0 olarak aldığımız polo classic 1.6 benzinli 100hp aracımızı elden çıkarma zamanı geldi. 146.000 kmde orjinal ve lpg takılı. Güneş yanıklarının sinir edici boyuta gelmesinden dolayı kaput ve tavanda boya var. Kaça satmalıyım sizce
B
10 yıl
GOOGLE PLAYDEN UYGULAMA İNDİREMEME
Telefonum s3 ve hücresel ağ ile google playden veya herhangi bir yerden uygulama indiremiyorum. İndiriliyor yazıyo ama sürekli yatay çizgi animasyonu oluyo. 2-3 dakika sonra arka planda veri kullanımını aç diyor,açmama rağmen indiremiyor. kaç defa denedim sonuç yine aynı. Var mıdır sorun hakkında çözüm önerisi olan?
B
10 yıl
Ankara\u0027da Rc Buluşma
Merhaba arkadaşlar ve abilerim. Hpi e10 drift modelini aldım Ankara'da buluşma yapılıyor mu belirli yerlerde? Ve onroad/drift araçlar için pist var mı?
B
10 yıl
54-55k Arası İç hacmi Geniş Az Yakan Araç Önerisi
54-55k arası yazdığım kriterlere uygun sıfır araç arıyoruz. Aklımızda skoda yeti 1.2 tsi active manuel var ne dersiniz? Başka hangi araçları önerirsiniz?
B
10 yıl
200-250 TL ARASI ELEKTRİKLİ RC ARAÇ
Merhaba,küçüklüğümden beri rc araçlara özellikle de arabalara ilgi duymaktayım. Son günlerde bir hobi arayışına girdim ve ilgim olduğundan dolayı rc modellere yöneldim. Rc araçlara ilgim var ama açıkçası modeller ve parçaları,verimli kullanılması hakkında hiç bilgim yok. Sorum şu; 200-250 TL arasında motoru yeterince güçlü olan,bazı küçük modifikasyonlarla fazla zorlanmadan drift ve benzeri şeyleri yapabileceğim araçlar arasından hangisini önerirsiniz ve artıları eksileri nelerdir önerdiğiniz modellerin?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.