R

Er
25 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
360572 Gün Cezalı
356687 gün 17 s. 15 dk.
Gönderiler Hakkında
R
11 yıl
Ukrayna / Kiev
Yaklaşık 1 haftadır kievdeyim bugünden itibaren dil kursum başladı. Babamla beraber yurtlara gittik yurtlar berbat orda kalanlara allah yardım etsin. Bu yüzden babamla beraber ev kiraladık 2 oda 1 salon, babam 5 ekim tarihinde dönüyor türkiyeye. 1 Oda boş şuan odayı kiralamak istiyorum eğer keivde yaşayan varsa benimle irtibata geçebilir. Eğer Ukraynaya kieve okumak için gelmek isteyen varsa bilgi verebilirim.
R
11 yıl
ABD:Zorunlu olmadıkça Türkiyeye gitmeyin
ABD Dışişleri Bakanlığı zorunlu olmadıkça ABD vatandaşlarının Türkiye'nin Güneydoğu'suna seyahat etmemelerini istedi. Ayrıca güvenlik gerekçesiyle konsolosluk personelini azaltma kararı aldı.


ABD, Adana’daki Konsolosluğu’nda görevli personelin acil durum ekibi hariç bölgeden çekilmesi ve diplomatların ailelerinin de Adana’dan ayrılması emri verdi.

ABD Senatosu’nun Beyaz Saray’a Suriye’yi vurma yetkisi veren yasa tasarısı onaylamasından günler önce ABD Dışişleri Bakanlığı savaş hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Washington yönetimi, saldırıdan önce cuma sabahı bir duyuru yayınlayarak Türkiye, Lübnan ve Irak’ı potansiyel risk altındaki ülkeler arasında sayarak Adana Konsolosluğu ve Beyrut Büyükelçiliği’nin acil durum personeli hariç boşaltılması emir verdiğini duyurdu. ABD vatandaşlarını da bu ülkelere seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

Bakanlık, İsrail konusunda, halen geçerli olan seyahat uyarısını 19 Haziran’da yaptığı için tekrar bir duyuru yayınlamadı.

Bakanlık duyurusunda Adana’daki personel ve ailelerinin bölgeden ayrılması için karar alındığı belirtilerek, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ABD vatandaşlarına da Türkiye’nin güneydoğusuna seyahat etmemelerini tavsiye ettiği ifade edildi.

6 Eylül itibariyle Adana’daki konsolosluk personelinin çekilmesi izni verildiği hatırlatarak Türkiye’den ayrılmaya çalışacak ABD vatandaşlarının da seyahatleriyle ilgili detaylardan kendilerinin sormlu olacakları vurgulandı. Bölgenin boşaltılması için masraflarını ABD hükümetinin karşıladığı özel bir uçuş olmadığı ifade edildi.

ŞİDDET UYARISI

Aynı uyarıda, Türkiye’de kalacak ABD vatandaşlarının şiddete uğrama riski de taşıdıkları belirtildi ve “ABD vatandaşlarının gösteriler ve geniş katılımlı toplantılardan kesinlikle uzak durmalarını istiyoruz. Barışçıl gösteriler bile şiddete dönüşebilir” denildi. Ardından Türkiye’de kalacak ABD vatandaşlarına acil durumlar için başvurabilecekleri telefon numaraları, adresler ve web siteleri verildi.

"LÜBNAN'I TERK EDİN"

ABD Dışişleri Bakanlığı Lübnan'daki diplomatlarına da güvenlik endişeleri gerekçesiyle ülkeyi terk etmelerini söyledi. Bakanlık, Lübnan'daki vatandaşlarından da acilen ülkeyi terk etmelerini istedi.
R
11 yıl
Silinsin
R
11 yıl
Match Stat Ekranı Gelmiyor
Beyler oyun bitince victory yazısını gördükten sonra continue basıyorum sonra stat ekranı gelmiyor mecbur yeniden giriyorum nasıl çözerim bu sorunu
R
11 yıl
Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme | Beşiktaş - Tromsö | 22.08.2013 | 21:00
Yorumları alalım
R
11 yıl
Maça Gidenler ??
Hayatımda ilk kez beşiktaş maçına gidiyorum. İnönüye kısmet olmadı ama olimpiyata kısmet oldu Maça ilk gideceğimden ne yapıcam bilmiyorum heyacandan inşallah bocalamam. Önceden maça gidenler varsa bana bilgi verirse iyi olur.
R
11 yıl
SÜPER KUPA TAHMİNLERİ
GALATASARAY - FENERBAHÇE


* Maç bilgilerini ve oranlarını sizlerle paylaşarak konuya girmek istiyorum.

* Maç saati : 20:30 Stad : Kayseri Kadir Has

* Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu cezalı olduğu için forma giyemeyecek.
* Fenerbahçe'de Raul Mireles ve Volkan Demirel cezalı, Gökhan Gönül ise sakat. Sakatlıkları bulunan Emre Belezoğlı ile Egemen Korkmazın durumları maç saatinde belli olucak.

* Aralarındaki maçalara bakarsak ezeli rakipler arasında oynanan son 8 maçın 7'sinde karşılıklı gol atıldı ve bu karşılaşma 2.5 gol üstü ile sonuçlandı.

* İddaa oranlarına bakarsak




< Resime gitmek için tıklayın >
R
11 yıl
Anahtar yapılması !!
Benim bu anahtarı yaptırmam gerekiyor ama anahtarı elimde tutamadığım için resmini çektim önlü arkalı. Ben anahtarcıya gitsem bu anahtarın resimlerini göstersem bana yapabilir mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
11 yıl
Yurt Dışı İçin Sağlık Raporu
Vize işlemleriyle ilgili sağlık raporu almam gerek ama bu sağlık raporunu tam teşekkürlü bir hastaneden mi yoksa Sağlık Ocaklarından mı almam gerek ?
R
11 yıl
YOK ARTIK FERNANDES
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.