S

Yüzbaşı
23 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
H510\u0027da MCE var mı?
Intel i5 11400F almayı düşünüyorum ancak bazı anakartlarda işlemcinin sınırları kaldırılamıyor. Bazı B560 anakartlarda kaldırılabiliyormuş.
Anakart tarafında ASUS Prime H510-M-K düşünüyordum ancak bu sınırları kaldıran teknoloji yani MCE (Multicore Enhancement) var mı bilemedim.
S
3 yıl
i5 11400F fiyatları hakkında kısa soru.
Intel i5 11400F almak istiyorum, fiyat grafiğine baktığımda 1600 TL civarlarına kadar düştüğünü ancak şimdi 2000 TL fiyatlara yaklaştığını gördüm. Bunun belli bir sebebi var mıdır? Fiyat geri düşecek midir?
S
4 yıl
Lion King 1994 mü 2019 mu?
Ana müziği hariç hiç bir bilgim yok, hangisini izlemeliyim? Yenisinin hikayesi eskisine çok mu yakın?
S
5 yıl
Fragmanların Gerçek HD\u0027sini Bulmam Gerek
Arkadaşlar YouTube'daki videoların bitrate'i çok düşük, kaliteli bir görüntü de sunmuyor. Ses pek önemli değil, benim için yeterli ama görüntüleri çok geri kalıyor. Gerçek HD fragman olan site ya da bir arşiv bilen varsa söyleyebilir mi? HD-Trailers.net hariç çünkü onu biliyorum.
Bir de Skyrim'in, Witcher'ın sinematik fragmanları, League Of Legends'ın animasyonlarının yüksek kaliteli olanları da bulamadım yardım edebilir misiniz? Yine YouTube'daki o videolar görüntü olarak eksik o yüzden gerekli.
S
5 yıl
Apocalypse Now Final Cut Altyazı Bulamıyorum.
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın konuşmasına göre filmin en iyi versiyonu Final Cut'mış. Tabi Blu-Ray satışları için de söylemiş olabilir, bilemiyorum. Yine de en iyi görüntü veren ve son restorasyonlu sürüm bu olduğu için bu sürümü izlemekte ısrarlıyım. Filmi bir türlü izleyemedim çünkü önceden de altyazı sorunları yaşıyordum. Bu Final Cut sürümünün altyazısını nereden bulabilirim?
S
5 yıl
[ÇÖZÜLDÜ] Hepsiburada Kolay İade Kargo Numarası Alamadım?
Hepsiburada.com'da iade işlemi başlattım ancak kargo firması da çıkmadı, kargo kodu da çıkmadı. Onlardan istedim ancak çok geç verdiklerini duydum, ne yapmalıyım, iade işlemini iptal edip tekrar açmak mantıklı mı? İade işlemini iptal edersem tekrar açabiliyor muyum onu da bilmiyorum, tecrübesi olan yardım etsin.

İyi günler.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Samsung Smart TV x265 Oynatamama ve Renkli Altyazı Sorunu
Merhaba, televizyonu yeni aldım ve x265 codeci yok, altyazı ayarları da çok kısıtlı bir playeri var, renkli altyazı hiç bir şekilde görülmüyor. Alternatif bir Medya Oynatıcı varsa çok sevinirim. Aşağıda renkli altyazı sorununa örnek bir görüntü paylaştım.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Hoparlör Amplifikatör ve Kablo Sorunuma Lütfen Yardım
Arkadaşlar benim amplifikatörümün RCA (Adı bu mu emin değilim, hoparlörün arkasından bağlayıp takıyorum) girişleri kırıldı. Şimdi gearbest'ten ucuza alacağım ama bahsettiğim hoparlörün arkasına bağladığım kabloların temas sorunları var onları da yenileyeceğim, mağazalara RCA yazıyorum ses kartıyla amplifikatör arası bağlantıyı sağlayan kablo çıkıyor, bahsettiğim hoparlörün arkasına iki adet giriş ile bağlanan amplifikatöre giden kablonun adı nedir?
S
7 yıl
Samsung Telefon İçin Batarya Sorularım
Öncelikle selamun aleyküm,

• Benim telefonum Note Edge N915F batarya almak istiyorum yurtdışında AT&T'nin ya da başka modellerin bataryaları satılıyor. Yani N915F için batarya arıyorum N915A, N915C gibilerinin bataryası farklı mıdır, onları alsam uyumlu olur mu?

• Diğer sorum Türkiye'den şurdan buldum ancak güvenebilir miyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
S
7 yıl
Az Kullandığım sabit diskim bozuk, çıkarmalı mıyım?
3 adet sabit diskim var pek önemli olmayan birisi galiba sata kablosu nedeniyle bozulmaya doğru gidiyor, onarmayı çok denedim, derin sıfırlama ve bad sector fix yaptım ancak pek bir şey değişmedi. Sorum basit bu hard disk diğer hard disklere ya da her hangi kendinden başka bir şeye zararı olur mu? Takılı kalsın mı yoksa çıkarayım mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.