A

Çavuş
24 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
2010 5 Serisi M Paket - Bu Fiyat Nasıl?
Arkadaşlar selam,

E60 kasa M paket siyah bir 5 serisi alacağım, aşağıdaki aracı düşünüyorum.
2009-2010 muadillerine göre fiyatı yüksek, ancak hem garantisi devam ediyor hem de oldukça dolu bir araç, henüz pazarlık yapmadım, ne dersiniz fiyatını hakediyor mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiyede-az-sayida-bulunan-carbon-black-m-paket-borusan-cikisli-79208038/detay?source=promotion_topl

Hayalim Logic 7 ses sistemi opsiyonu da olan bir araç bulmaktı ancak eski kasalarda bu opsiyonu bulmak sanıyorum imkansız.

Yorumlarınızı bekliyorum.
A
13 yıl
Porsche Carrera 2000 model alınır mı? tavsiyeler...
Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 90.000 - 110.000 TL arası bir bütçem var.

Aslında arayışa başladığımda birkaç yıllık BMW coupe vs. bakıyordum, sonra biraz Z4 inceledim, ancak şimdi alıcı gözle galeride 2000 model Carrera'lara bakınca resmen aklımı başımdan aldı.
Gerçekten 70.000 km civarında arabalar var ve çok temizler (tabi ki motor vs. bir servise baktıracağım), Porsche de spor olmasına rağmen günlük de kullanılabilmesiyle meşhur o yüzden o açıdan da aslında bana uyuyor.

Daha önce bu segmentte hiç spor araba sahibi olmamış biriyim, o yüzden her açıdan (sürüş, konfor, vergi, kasko, problem, tekrar satış vs.) tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
A
15 yıl
40\" LCD\u0027yi 32\" olarak kullanmak (çözünürlüğü değiştirmeden)
Arkadaşlar bu mümkün mü bilmiyorum ancak, 40" LCD'mi 32" olarak kullanmak istiyorum.

Yani şöyle ki, tv-video ve oyun için 40" 1920*1080 çözünürlük çok iyi.
Ancak yoğun metin ve kod okumasında biraz göz yoruyor. Aynı çözünürlükteki bir 32" LCD ise metin okumak için çok daha iyi geliyor.

40" LCD'nin sadece 32"'lik kısmını, yine 1080 çözünürlükte kullanmanın bir imkanı var mıdır?

Nvidia'nın Resize Desktop özelliği var, söylediğime çok yakın bir şey, ekranı küçültüp 40"'lık bir lcdnin ortasında sadece 30"lik bir kısmına görüntü veriyorsunuz, ancak bunu yaparken de çözünürlüğü düşürüyor, yani 1920'den 1300-1400'lere iniyor. Benim istediğim çözünürlüğü yine 1920*1080'de tutup sadece ekranın ortasında daha küçük bir bölümü kullanmak.

Böyle bir şey teknik olarak mümkün mü?
A
15 yıl
PC Monitörü için 32\" mi 40\" LCD mi? (uzaklık sorusu)
Arkadaşlar uzun süredir full hd projector alma niyetindeydim, ancak projektörler çok ucuzlamış olsa da full hd projektorlerin ucuzlayacağı yok, hala 4000 YTL üzerindeler.

O yüzden de hazır her yerde kdv bizden kampnayası var LCD almaya karar verdim. LCD'ye doğrudan ya bilgisayar masasında monitör gibi koyacağım, ya da duvara monte edeceğim ama bilgisayar masasında oturunca duvara monte edince de arada 40-50cm falan olacak. DVD + PS3 için tabi ki 40" daha cazip geliyor, ama web tasarımı yaptığım için aynı zamanda iş de yapıyor olacağım, o yüzden uzun süre çalıştığımda gözümün yorulmaması önemli.

30" Apple Cinema Display'de çalıştığım için biliyorum ki 32" LCD alıp monitör gibi koysam bile gözüm yorulmaz. Ancak 40" alırsam bu yakın mesafede göz yorar mı? (sonuçta 32 ve 40" aynı pixel sayısına sahip). 40" LCD'yi monitör olarak yakın mesafeden kullanan birisi var mı?

Eğer boyutu karar verirsem hemen hangi Samsung'u alacağımı soracağım :)
A
16 yıl
Satılık Orijinal Sağ Marjbiyel Spoiler - Bej Renk
Arkadaşlar biraz enteresan bir başlık farkındayım ama anlatayım; 2007 Elegance Honda Civic alırken ön arka sağ sol orijinal body kit taktırmıştım.

Geçenlerde bir kaza yaptık, soldaki marjbiyel hasar gördü. Çok saçma bir şekilde de marjbiyelleri fabrika sol-sağ takım olarak veriyormuş, birini alma şansınız yok.
Servisle kaç kere konuştuk olmaz öyle saçma şey dedik, sonuç aynı, tek olarak veremiyorlar.

O yüzden şu an elimde fazladan bir bej renk sağ marjbiyel spoiler kalacak. Eğer tesadüf eseri işine yarayan biri varsa makul bi fiyata satacağım, benimle temasa geçebilir; yoksa salonumda bir marjbiyel spoiler dekor olarak duruyor olacak :)
A
17 yıl
Vatan Bilgisayar | Topkapı dan yakın zamanda alışveriş yapmayı düşünen var mı?
Arkadaşlar geçenlerde Vatan Computer'dan WD ext. hdd aldım. Bozuk çıktı servise verdim, 30 gün geçtiği için bana hediye çeki verdiler.

Şimdi Seagate 500 GB FreeAgent Pro almak istiyorum, ancak Vatan Computer'da bu ürün yok. Hediye çekim olduğu için de başka yerden alamıyorum.

Eğer yakın zamanda nakit olarak Vatan Computer'dan bir ürün almak isteyen varsa; ürün alımında buluşup ondan parayı alıp, ürünü hediye çekiyle ödemek istiyorum.

Hem bana bir iyilik yapmış olacaksınız; ben de sizin de bir işinize yarasın diye 243 YTL'lik hediye çeki için 230 YTL alacağım.

İlgilenen olur mu? Teşekkürler.
A
17 yıl
48.000 YTL | Jetta vs. Civic
Merhaba,

Bu iki model arasında çok tartışma olduğundan bu mesajı başka konuya atmıştım, ancak konular çok dağıldığı için bu tip öneri istekleri genelde kaybolup gidiyor.

Aracı bu ay alacağım, o nedenle Honda vs. VW tartışmalarına çok girmeden bütçeye yönelik öneriler gelirse çok sevinirim, teşekkürler.

Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi 48.000 YTL.

Jetta 1.6 FSI 115hp Comfortline Donanım (Sunroof + Metalik Renk)

veya

Honda Civic 1.8 140hp Executive arasında kaldım.

Bir de ek olarak Jetta TSI 140hp Comfortline modeli var.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.