T

Çavuş
17 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 ay
OKX TR 250 TL Kazan Yeni Kampanya
📣 OKX TR Davet Kampanyası (OKX Global Değil)

👉 Ödül: 250₺
👉 Referans Geliri: 50₺

🎯 Nasıl Katılırım?

1⃣
https://tr.okx.com/tr/join/78023762

linkinden OKX TR hesabı oluştur. (Referanssız girene ödül yok)

Kimlik doğrulamanı tamamla.

Tek seferde en az 5000₺'lik kripto para al.



❗ Ödül havuzu sınırlı. O yüzden acele edin.


Referanssız Link: https://tr.okx.com/tr
https://tr.okx.com/tr/tr/help/tr-referral-program-terms-and-conditions?channelId=60502069
T
12 ay
Çamaşır Makinesi Arızası Yardım
Herkese merhaba, Samsung marka çamaşır makinam var. Son zamanlar da her zaman yapmasa da bazen çalışmıyor. Sorun şu; Program fark etmeksizin çalıştırınca biraz su alıyor başka bir tepki vermiyor bekliyor. Her hangi bir hata vermiyor. Her zaman yapmıyor çalıştığı zaman hiç bir sorun olmadan normal çalışıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler herkese.
T
2 yıl
Kombi Basınç Sorunu
Merhaba, evimde Ariston Genius X kombi var. Bir ay önce basınç uyarısı verdiği için su bastım. Fakat biraz fazla bastım yanlışlıkla. Kombi çalışınca başınç daha da arttığı için tahliye bölümünden damlatmaya başladı. O zamandan beri basınçı düzene sokamadım. Şöyle örnek vereyim, dün gece su doldurma uyarısı veriyordu. Basınçı 0,9 olarak ayarladım. Sanırım gece hiç çalışmamış, sabah 0,7'ye düşmüş. Sonra çalışmaya başladı basınç 2,3 çıkmış. Su basarken az az basıyorum ekranda ki uyarı gitti mi kapatıyorum oda en fazla 1,1 falan oluyor. Basınç normalde soğukken 1,5 civarı olması gerek diye biliyorum. Ben 1,1-1,5 civarı bastım mı bu sefer çalışınca su damlatmaya başlıyor. Son bir aydır tahliye borusunun uçunda damlacık eksik olmadı. İki yıldır kullanıyorum bir sorunum yoktu. Bahsettiğim gibi yanlışlıkla suyu çok basmamla başladı sorun. Boruları falan kontrol ettim görünen bir su kacağı da yok. Sorun ne olabilir, ne yapmalıyım?
T
3 yıl
PVC Kapı Kilidi Sıkmıyor
Merhaba arkadaşlar, pvc balkon kapısı ispanyolet denen kilit sistemin de 4 tane kilit var. Bunlardan en üst ve en alttaki kilitler, kilit karşılığına oturuyor ve sıkıyor. Fakat orta da kalan 2 tane kilit, kilit karşılığına neredeyse değmiyor ve dolayısıyla sıkmıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl düzeltirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
T
4 yıl
Pvc Kapı - Pencere Hava Girmesi
Arkadaşlar merhaba, evimde ki pvc kapı ve pencereler tam kapanmıyordu, sıfır bina olduğu için yapan firmayı çağırıp ayar yaptırdım. Ayar yapılırken kendim yoktum büyük ölçüde düzeldi. Fakat hepside menteşelerin olduğu taraftan hava alıyor. Bazıları boydan boya hava almasa da az bir yerinden hava alıyor. Hava alan yerlere baktığım zaman contanın tam olarak oturmadığı görünüyor. Hava alan yerleri ayar falan yapıp düzeltme şansım var mı? Yoksa kapı ve pencere fitilleri oluyor onlardan hava alan yerlere yapıştırsam mı?
T
5 yıl
Google Haritalar hk.
Merhaba arkadaşlar, Google Haritalar hakkında sormak istediğim bir şey var. Tatile falan giderken gideceğim yerin rotasını uygulamanın önerisine göre seçip yola çıkıyorum. Farklı rotalar oluyor fakat zaten yolu bilmediğimden navigasyon açıyorum, hangi rota iyi hangisi kötü bilinmiyor. Bugüne kadar hiç yanlış götürmedi ama beni sinir eden yolculuğu çekilmez hale getiren durum, köy yollarına yani daracık bozuk yollardan götürmesi hatta yazın bir yere gittim son 15 km'yi toprak yoldan götürdü. Bu tür yollara girmemek için bir ayar falan varmı ya da tavsiye edeceğiniz bir kullanım önerisi var mı? Teşekkürler.
T
5 yıl
Ebay\u0027dan antivirüs programı almak
Arkadaşlar Ebay'dan antivirüs programı almak istiyorum. Fiyatlar uygun geldi ama kafama takılan aktivasyon kodu göndermeyip indirme linki veriyorlarmış. Güvenilir mi sizce, lisanslar yasal mıdır? Birde Ebay üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor sanırım artık deneyen oldu mu? Teşekkürler.
T
5 yıl
Micro Sd Kart Hız hk.
Arkadaşlar Samsung evo plus u1 32gb hafıza kartı aldım. Üzerinde 95mb okuma, 20 mb yazma hızı yazıyor. Telefondan test yaptığım da 35mb okuma, 20 mb yazma hızı gösteriyor. Bilgisayardan test etmedim kart adaptörü olmadığı için. Bilgisayardan test etmek ile telefondan test etmek arasında hız farkı olur mu? Telefonda 35mb hız çıkması normal mi? Acil cevaplarınızı bekliyorum. Eğer kart sorunluysa aldığım yere iade etmek istiyorum.
T
6 yıl
Arka cam rezistans tamiri hakkında.
Arkadaşlar aracımın arka cam rezistansının sadece bir tanesi çalışıyor. Bugün kontrol ettim rezistans da baya kopuk yerler var. Bazı yerlerde 10 cm kadar kopukluk var. Biraz araştırdım gümüş sırlı iletken boya ile tamir edilebildiği yazıyor çoğu yerde. Bu boyadan alıp denemek istiyorum ama aklıma takılan bu işlemin her hangi bir zararı olur mu? Gerek cama gerekse elektrik sistemine. Bu boyayı kullanıp faydasını gören arkadaşlar var mı? Uzun ömürlü bir işlem mi? Aşırı ısınma yapıyor gibi bir şey okudum böyle bir sorun yaşayan var mı? Bir de rezistansda ki kopuklukların bazıları dediğim gibi 10 cm kadar var bunlarda da bu boya faydalı olur mu? Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
T
7 yıl
HDMI Takınca Ses TV\u0027ye Aktarılmıyor
Daha önceden HDMI bağlayınca direkt ses ve görüntü TV'ye aktarılıyordu. Sonra sesi aktarmamaya başladı. Çok araştırdım çözüm önerilerini denedim fakat sorunu çözemedim. Nvidia Denetim Masası'nda ses ayarları bölümü görünmüyor sadece 3D ayarları bölümü var, o yüzden oradan bir ayar yapamadım. Belki ses ayarları bölümü olsa oradan düzelecek ama ayarları bulamadım. Kayıttan yürütme aygıtlarını açtığımda "Hoparlör" ve "Dijital ses (HDMI)" var. Fakat dijital ses aktif değil "High Definition Audio Aygıtı Takılı Değil" yazıyor. Devre dışı bırakılmış her hangi bir aygıt yok. Sürücüler güncel durumda. Sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Asus K555L
Windows 10
Nvidia Geforce 940M
Intel HD Graphics 5500
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.