M

Yüzbaşı
16 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Arcsinus değer aralığı karmaşası
Merhaba forumdaslar şu konuda iki ayrı hocanın ders videosunu izledikten sonra ikilemde kaldım. Arcsinus -90,90 arasında değer alırken örneğin a hocası arcsinus(-1/2)=-30 derken b hocası arcsinus (-1/2)=330 derece diyor. Bana da mantıklı gelen -30 olmasına karşın kitaplarda cevaplar 330 derce diyor.
M
7 yıl
Kör nokta uyarı sistemi reklamı
Değerli üyeler eski bir reklam arıyorum. Araba reklamiydi, kör nokta sisteminin gösterimini yapan komik bir reklamdı. Reklam sahil şeridinde geçiyordu, reklamda golfcü bir adam golf topu atıyor ve o top sahildeki yürüyen adamın kafasına çarpıyordu. Sonra sahne arabanın sürücü kısmına geçiyordu, arka planda The Mamas and Papas - California Dreaming çalıyordu, o ara işte arabanın yanından hızla itfaiye aracı geçerken kör nokta uyarı sistemi uyarı veriyordu.
M
7 yıl
Vlogda çalan müzik
https://youtu.be/Tfby8b__WhU şu videoda 1.59 dan itibaren çalan funky i bilen varmı ?
M
7 yıl
Trigo,Türev,Limit,İntegral
Bu konuları 0 dan halledecegim icin apotemi mi yoksa karekok 0 mı almalıyım ? Seneye bıraktıgım ve tek derse 6 saat verdigim için sağlam sekilde seneye temel için bitirmek istiyorum, hangisini almalıyım ?
M
7 yıl
146k dayım 20 bine girebilir miyim ?
Tm3 beyler
Mat 2 türev integral limit kaldı
Edebiyat bitti
M
7 yıl
Sonuç fasikülleri vs simetri
Beyler mat 2 temelim hiç yok ve hangi kitaptan başlamaliyim ikileminde kaldım. Sizce hangisini kullanmaliyim ?
M
7 yıl
Temel LYS Matematik
Arkadaşlar temel için hangi kitapları onerirsiniz ?
Fasikül mu almalı mıyım yoksa simetri seti mı almalıyım ?
Soru bankası olarak ne onerirsiniz, Bilfen zorlar mı ?
M
7 yıl
Ses kayması
Arkadaşlar bir siteden video izliyorum ama videoları çeken adam tam editleyemedigi için ses kayması oluyor. Videoları indirip kendi kullanacağım player ile bunları düzeltme şansım var mı acaba? Sesi ileriye alacak bir player tavsiyeniz var mı ? Ayrıca elimdeki bilgisayar IBM thinkpad t41.
M
7 yıl
Görsellerde çıkan alakasız öneriler.
Sizce hata falan mı var

< Resime gitmek için tıklayın >

Ne zaman görsellerde "Akira" diye aratsam bunlar çıkıyor.
M
7 yıl
1 ayı problemlere ayırmak
Beyler 1 ayimi problemlere ayırıp diğer ayı kalan fonksiyon gibi konulara yaymak istiyorum, kalan vakitlerde ve aksamları tekrar + edebiyat çalışmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa daha sıkı bir programa mı yoğunlaşmaliyim ?
Mattan şuan yaptığım 12 13 civari. Sayı ve kesir problemlerini temelden biliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.