H

Onbaşı
16 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
Corolla\u0027dan bazı sorunlarım
Merhabalar 1.33 life 2015 Corolla 97 binde aldım şuanda 103bine yaklaştı. Yağ ve lpg bakımı yaptım fakat araç çok yakıyor. Debriyajı yıpranmış ondan olabilir diyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
2. sorum : Araç rölantide titreme yapiyor internette baktığımda MAF sensörü temizliği ve Gaz kelebeği temizliği iyi gelebilir diyor. Bu temizlikten sonra performansda yakıt tassarufuna iyi gelir mi?
3. sorum: 100bin kmde sadece yağ ve lpg bakımı yap yeterli dediler acaba başka bir şey yapmaya gerek var mı?
4. sorum: Araba şuan havalar soğuduğundan mı bilmiyorum marş bazen çevirirken hiçbir tepki olmadan kontak çeviriyorum. Bunun sebebi nedir?
5. sorum: Aracın vitesini R'ye aldığımda boşa alıp 1'e taktığımda hala çengel takılı kaldığını görüyorum elimle itirip 1'e almak zorunda kalıyorum. Vitesi topuzunun kenarına yağ falan sür dediler içine damlat dediler hepsini yaptım hiçbiri fayda etmedi. Ne yapılmalı?
Başınızı ağırttım teşekkürler 
H
3 yıl
Acil yardım çok arada kaldım
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar şu laptopu dolar kuru yükseldiği için panikle aldım diyebilirim. 10950tl olarak. Şuan monster yorumlarına baktım sesi ısınması falan çok şey söyleniyor. Kimiside çok beğeniyor. Başka bi laptop daha gördüm şöyle:

şu laptop 8900 tl:
HP Pavilion Gaming 15ec2030nt 4G8T6Ea AMD Ryzen5 5600U 8GB Ram 256Gb SSD RTX3050ti 4GB 15.6" W10H 
HP’nin ekran yenileme hızı 60hzymiş. İşlemci R5 5600H da olabilirmiş.
Acaba monsterin kutusunu açmadan geri gönderip bunu mu almalıyım? Çok kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim
H
3 yıl
Nier Automata Türkçe Yama İstek
Nier Automata Türkçe yaması ücretsiz olarak bulamıyorum. U-crew'in sadece ücretli olarak yamasında var. Başka oyunlar var oynamak istediğim onlarında Türkçe yaması Anonymous'ta o da ücretli. Yani anlamıyorum işlerine saygım sonsuz ama bence bu çevirme işleri gönüllü yapılır ve bağış üzerinden çalışılmalı bence. Neyse varsa elinizde Nier Automata'nın Türkçe yaması paylaşılırsa seviniriz.
H
4 yıl
Yurt dışından oyun konsolu getirtmek
İlk defa oyun konsolu almayı düşünüyorum. Malum normalde 300 dolar olan Xbox series S, ülkemizde 5300tl gibi bi fiyatla çıktı.Irak yada Almanya dan 2500e mal olacak getirtirsem. Fakat bir kaç sorum olacak:
1. Gümrükte sorun oluyor mu ve kaç tane getirebilir yanında?
2. Yurt dışından geldiği için gamepass Türkiye tarifeleri geçerli olacak mı?
H
4 yıl
FORD COURİER airbag arıza lambası
Merhabalar. Bir arızam var ve çözümü bilen varsa söylerse çok memnun olurum: Aracım Ford Courier Titanium 1.6 Dizel
Aracın içinde mentos atılmış kola gibi kendi kendine kola patladı ve her yere saçıldı. Araç yıkamaya Kuaföre götürdüm. Aldığımda aracı airbag arıza lambasının yandığını farkettim. Sanayiden arkadaşlara sorduğumda cihazla haledebileceğini 2dklık iş olduğunu söylediler fakat söylediği gibi olmadı. Güneşte beklettim aracı belki su kaçırmıştır fln diye fakat 2 3 gün bekletmeme rağmen aynı olunca donanımlı birine götürdüm bugün aracımı. 3 saat boyunca her soketi kontrol etti airbagle alakalı fakat hiçbir şey bulamadı. Direnç vurdu, cihazdan cihaza silmeye çalıştı olmadı. Vitesin altındaki airbag beyni mi bilmiyorum ona kadar kurcaladı olmadı. En son ford servisinden biriyle konuştuğumuzda sağ ön koltuk altındaki modülle alakalı bir şey söyledi ama geç olduğu için yarına kaldı o işlemde. O da olmazsa napacağımı bilmiyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
B0054 kodlu hata giderilemiyor:İkincil sıra orta emniyet kemeri algılayıcı
Durum böyle. Bilen birileri varsa söylerse çok sevinirim yarın ustaya göstereyim haletsin.
H
7 yıl
Eski borcum yeniden gelir mi ?
Merhaba, bir sorum olacaktı. Bundan 3 4 sene önce turkcelliydim faturasız. O zamanlar tl yüklemiyordun paket yapıyordun direkt. Hala öyle mi bilmiyorum. Neyse hep öyle öyle borcum bakiyem -8 olarak görünüyordu ama baya olmuştu -20 falan. Niye oldu diyorsanız telsiz kullanım ücretinden. Ben başka bi operatöre geçiş yaptım. 3 4 senedir öyle devam ediyordum. Ama şimdi aynı numarayla yine turkcelle geçmek istiyorum. Eski borcu yine bindirirler mi yoksa silinmiş midir?
Teşşekürler
H
8 yıl
Arap dili ve Edebiyatı okuyup sonradan Tercümanlığa Geçiş yapsam olur mu?
Arap veya Fransız dili ve edebiyatı okumayı düşünüyorum. Ama aklımda tercümanlık var puanım yetmediği için o bölümü okuyacam mecburen. Sonradan geçiş yapabiliyor muyum Mütercim - tercümanlık bölümüne? bilgilendirirseniz sevinirim :)
H
11 yıl
Okul bilgisayarlarında Yasaklı sitelere nasıl girer?
Okul bilgisayarlarından hotspot 'dan faceye giriyor yavaş olsada eyvalah fakat faceye girince amerika'dan girdiği için facebook otomatik olarak faceni kapatiyor.. Facenin kapanmaddan veya daha hızlı bir şekilde yasaklı sitelere giren prog. var mı?
H
11 yıl
PYBS sınavı!!
Mernaba arkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim pybs sınavına girdim 395 küsüratlı bir sonuç elde ettim,bu yılki taban puansa 394 yani kazandım fakat meb'de böyle bir yazı yazmıyor.Acaba kazandım mı ? bir sorum daha olacak:
Kazanmışsam şayet bursumu almak için nerelere gitmem lazım ve ilk bursum ne zaman yatırılır?


konu yeri yanlış olabilir,forumda yeniyim mecburen buraya açdım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.