W

Çavuş
10 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
10 yıl
hacettepe düşünenler için yardımcı olabilirim
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. umarım istediğin okulları ve bölümleri kazanırsınız.

normalde bölümüm maliye ama bu sene ingilizce hazırlık okudum. okulla ilgili iibf bölümleri için ve sosyo-kültürel anlamda, yabancı dil eğitimi hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.


edit: özel mesaj atan arkadaşlar, maalesef mesajlara cevap veremiyorum belli mesaj sayısına ulaşmadığım için sanırım tam anlayamadım. sorularınızı okuyorum ama cevaplayamıyorum maalesef.
W
11 yıl
tor browser kaldırma
arkadaşlar tor browser yükledim bilgisayarıma ama şuan kaldırmak istiyorum program ekle kaldırda listede görünmüyor ne yapacağımı bilemedim. nasıl kaldırılır bu tarayıcı? bilen biri yardım etsin lütfen.
W
11 yıl
arada kaldım. sizce hangisi ?
tm1 sıralamam 45k. iktisat yada maliye düşünüyorum. sıralamada ilk olarak ankara üni, sonra gazi yazcam. bu iki üniden sonra ege, marmara, istanbul ünilerini yazcam ama bu üç üniyi nasıl sıralasam bilmiyorum. var mı bana yardımcı olabilecek birileri ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.