S

Onbaşı
04 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 ay
Yurtdışından 2. telefon getirebilir miyiz?
Merhaba, bir arkadaşım 2 ay önce İtalyadan kendisine telefon aldı. Henüz imei kaydı yaptırmadı. Gelirken İtalyadaki tax free ofisi dışında herhangi bir yere bi kayıt yaptırmamış. Yani Türkiyede bi gümrük kaydı durumu olmamış. Şimdi bu kişi bana telefon getirebilir mi? Bi sıkıntı yaşar mıyız yani havalanında el konma durumu falan olur mu?
S
geçen yıl
Iphone kutusunda imei yazması bi sorun oluşturmaz mı?
Merhabalar, cihazın kutusunun üzerinde imei yazması tehlikeli midir? yani bir telefoncudan alınmış bir cihaz düşünelim, imeisinin kopyalanma şansı var mı sizce?
S
geçen yıl
Yurtdışı kayıtlı İphone
Merhaba, acaba aranızda Türkiyeye getirip satan birinden yurtdışı kayıtlı cihaz alan var mı?
S
3 yıl
ASUS TUF Gaming VG249Q monitörde ses gidip gelmesi sorunu
Merhabalar, 1050 TI 4gb ekran kartı, 8gb rami olan laptopıma kaliteli bir görüntü alabilmek için bu monitörden aldım. Monitör 144hz 1ms bir monitör dahili hoparlöre sahip. Buna özellikle dikkat ettim çünkü günlük kullanım için bir de ekstra hoparlör koymak istemiyorum masama. Sorun şu ki hoparlörden gelen ses arada bir kendiliğinden kesiliyor. HDMI kablo sabit, zaten ondan kaynaklı olsa en ufak bi düzeltmeyle ses tekrar geri gelirdi. Az önce tekrar yaşadım ve kabloya hiç dokunmadan bilgisayarı resetledim. açtığımda ses geri gelmişti.
Sizce bunun nedeni ne olabilir? Sadece LOL oynadığım için, o da eskiden alışkanlık, acaba abartılı bi monitör mü aldım derken bir de bu çıktı...İade etmeli miyim?

Şimdiden teşekkürler...
S
11 yıl
LOL takılma problemi
Oyun sırasında sistem gereksinimlerim fazlasıyla yeterli olmasına rağmen oyun bir anda donuyor ve o halde kalıyor. Sebebi ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.