T

Çavuş
03 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Köpek ve Yükseklik
Arkadaşlar hayırlı bayramlar öncelikle. Sorum şu; 6-7 aylık bir golden retriever gece cam balkonda cam açıkken aşağı atlayabilir mi? Yani bunu yapmaması gerektiğinin farkında mıdır? Bir de sadece yatarken cam balkonun kapısını kapatıyoruz. Ağlıyor sonra susuyor uyuyor. Bir gün aşağı atlayacak diye korkmuyor değilim.
T
6 yıl
Çan Eğrisi
Arkadaşlar selamlar çan eğrisi hakkında sorularım var yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?
T
6 yıl
Karşımızdaki Bayern Üzülmeye gerek yok
Bu bayern ki barcelonayı 4-0 yendi. Üzülmemize gerek yok biz 5-0 kaybettik anlayın bu seviyede nasıl oynadığımızı gün gelir biz yeneriz barcelonada 1 gollük kötü oynamışız adeta. Bu seviyelerde farklı oynamayı tecrübe kazanarak öğreneceğiz.
T
6 yıl
Sadece ismi kazandı !!
Bugün bayern münih'le formaları değiştirseydik maç 6 hatta 7 olurdu. Sadece ismine aldandık hocamız ve kadro kalitemiz cidden bu seviye için yeterli. Kalecimiz çok daha iyi. Bir tek forvet eksiğimiz vardı. Adriano coman'ı resmen sildi süpürdü. Ah be Tosun Paşam sen olsaydın çok farklı olurdu be. Resmen para için çeyrek final hatta yarı finalden vazgeçtik. Sattınız be sattınız...
T
6 yıl
Yazıklar Olsun Vida
Avusturyalı bir arkadaşımla evimde içeceklerimizi aldık ve maçı izledik. Yahu arkadaşım bile üzüldü o nasıl bir kaymadır Vida. Tüm emeklerimizi çöpe attın. Yazıklar olsun ya. Umarım Şenol hoca 2. maçta Vida'yı oynatmaz!! (İronidir anlamayan varsa !!!)
T
6 yıl
Tabu ve Tavlama
Tabu ve tavlama ile ilgili örnekler arıyorum yardımcı olabilecek var mı?
T
7 yıl
Gain Bolic 6000
Arkadaşlar merhaba bu karbonhidrat tozunu kullananlar var mı, memnunlar mı ? Ve bu toz sivilce yapıyor mu sormak istediklerim bunlar. Teşekkürler.
T
8 yıl
Aziz Yıldırım vs Ali Koç
Vs atarsa kim kazanır beyler bence Aziz Yıldırım
T
8 yıl
Long B
Oyuncu hakkında düşünceleriniz neler ?
T
8 yıl
Mario Gomez Cha Cha
İnanılmaz oynadı inanılmaz çabaladı. Q7 de öyle gururLANdım. Yenildik ama umrumda değil çok güzel bir klip yapmışlar izlemenizi tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.