Y

Onbaşı
02 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
11 yıl
Ankara\u0027da göçük düzelttirmek için usta?
Merhaba arkadaşlar, bugün ufak bi kaza yaptım. Göçük için Ankara'da önerebileceğiniz bi usta var mı?

http://i.hizliresim.com/vEdqvD.jpg
Y
11 yıl
Otobanda Radar Cezası
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz pazartesi günü Ankara'dan İstanbul istikametine gitmek üzere yola çıktım. Ankara'dan otobana girdikten sonra yaklaşık yarım saat yol almıştım. Tam hatırlamıyorum mevkiyi. O bölgede radara girdim fakat o bölgede radar olduğuna dair herhangi bir uyarıcı levha vb. yoktu ve polis resmen pusu kurmuş oraya. Bir rampadan iniyordum hızım 130 civarıydı hızlanmamak için frenledim rampayı indikten sonra biraz düzlük sonrada tekrar rampa vardı bende rampayı görünce yol boş diyerek rampaya hızlı girmek için biraz gazladım tam rampaya girdiğim esnada radarı fark ettim fakat iş işten geçmişti 150-160 arası bir hızla radara girmiş olmalıyım. Henüz eve posta gelmedi fakat egm'nin sayfasından kontrol ettim 391TL ceza yemişim. Sizce radar olduğuna dair bir uyarıcı olmamasından ötürü bu cezaya itiraz edebilir miyim? İtiraz etmek için neler yapmam gerekir?
Arkadaşlar ben hızı çok seven biri değilim bunu özellikle belirtmek istedim fakat otobanın boş olması ve rampa yukarı çıkacağım için rampaya biraz hızlı girmiştim lütfen beni trafik canavarı gibi görmeyin
İyi günler.
Y
12 yıl
Virüs bulaştı yardım
Y
12 yıl
arabayı sürttüm ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, sabah arabayı biraz sürttüm :-) fotodaki yere ne yapmalıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
12 yıl
İlanlardaki araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Y
12 yıl
Panik fren
şehiriçi düşük hızlarda (30-40) panik fren esnasında el frenini çekmek doğru mudur?
Y
12 yıl
z1 soru
arkadaşlar 2 gün önce z1 aldım fakat aklıma takılan iki durum var.

1. karanlık ortamda kameranın kenarlarındaki kırmızılıklar normal mi? (aydınlık ortamda sıkıntı yok.)
< Resime gitmek için tıklayın >

2. stamina mod açıkken 12 saat normal mi?
< Resime gitmek için tıklayın >


Yorumlarınız nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Y
12 yıl
Dubaibilişim den xperia z1???
http://www.n11.com/sony-xperia-z1-cep-telefonu-P17486566


linkteki z1'i almak mantıklımıdır sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.