G

Çavuş
02 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Cevap: Bulaşık Makinesi Tavsiyesi
quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1


quote:

Orijinalden alıntı: gurtek61

Siemens bosch almayında ne alırsanız alın


Neden? Ne tür bir sorun yaşadınız

Buzdolabını 2011 de aldım. Kapağı çevrilecekti ama aldıktan 3 ay sonra çevirmek istedim. Servisi aradım para istedi. Ben kendim çevirdim bu kez plastik kapamalarda sağ sol olayı varmış ve ambalajın içine koymamışlar. Servisten istedim parayla veririz dediler. Bu dolap için sebzeleri çok taze tutar diyorlar benimkinde 1 haftada bütün sebzeler çürüyor. Dolap aşırı ses çıkartıyor halbuki çok sessiz diye övmüşlerdi. Hele ki motor sesini geçtim bir buz kırma sesi vardı. Hanımın psikolojisi bozuluyordu. Gece evin içinde birileri geziniyor sanıyordu. Garanti 3 yıldı iyi ki de üç yılmış tam bittiğinde 2014 sonu dolap bozuldu. Aslında çok basit bir arıza idi buz dolabının defrost ısıtıcısı devreden çıkmadı ve buzdolabının soğutucu kısmının alt plastiklerinin eritti. Maazallah evi yakacaktı neredeyse. Sonra şekli değişen plastik kapağı açmış ve buzdolabını bloklama tabir edilen buzlanmayı yapmış biz 2 gün sonra fark ettik tabi üst kısım soğutmayı kesince. Sonra dolabın içindekileri koyacak yer bulamadım herşey bozuldu. Fişi çekip 2 gün bekleme olayını söyledi tamirci ama ben kendim erittim fön makine (gerçi servis geldiğinde de sıcak suyla eritiyor) eritme yaparken ya ben şansıma kırdım yada aşırı ısınma sırasında alüminyum kısım zarar gördü aşrı ısıdan patladı. Evap delinmiş evap delinince motora nem gitmiş sensörler bozulmuş beyin bozulmuş termostat termik falan filan kısacası dolabı buzdolabı yapan herşey bozulmuş. Çok basit ve ucuz bir sensör böylesine büyük bir arıza çıkarttı. Servis 1100 lira hesap çıkardı başka bir dolapçıya yaptırdım 800 liraya. (Motor ve gaz sistemi değiştiği için daha ucuz oldu yoksa özel servislerde yetkili servisle aynı paraya tamir ediyor.). Artık daha sessiz çalışıyor. Buz kırma sesleri de tamamen yok oldu. Böyle kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor, bu hali daha verimli kesinlikle daha iyi soğutuyor. 4 derece olması gereken bölme hiçbir zaman 4 dereceye inmiyordu. Geçen gün soğutucu bölme ayarını 7 dereceye çıkartmak zorunda kaldım meyveler yenmeyecek kadar soğuk olmuş tabi biz eski ayara alışkınız. Ayrıca dikkat edin bu dolap elektrikler kesilince bir kaç saatte eritmeye başlıyor.Tabi biraz ortama bağlı ama sıcak memleketlerde iseniz dah uzun süre dayanan yani duvar izolasyonu daha iyi bir dolaba bakın.
G
10 yıl
GMD hafıza kartı sorunu bilgisi olan var mı?
4 GB lık modeli kullanıyorum . Daha önce custom rom kullandım tekrar orjinal roma döndüm ama hafıza kartım çok yavaş çalışmaya başladı. Şöyle ki kablo ile bilgisayardan veri atarken 8-10 mb/s hız ile gidiyordu, orjinal roma döndükten sonra 0,5 mb/s hıza düştü. Bir ayarı bulunuyor mu?. Bu arada hafıza kartı 16 gb class 10 sınıfı.
G
13 yıl
Acaba işlemci mi bozuk yardım edermisiniz
Bilgisayar Windows ilk ekranına kadar yüknenip rest atıyor. Format atayım dedim cd ön yükleme yapılıyor ancak hard diskleri gösterdiği ekran açılamadan reset atıyor. Birden fazla harddisk ile denedim ramlari temizledim değiştirdim yinede aynı sorun oldu acaba işlemcimi bozuldu. Anlayan bir arkadaş yardım edermi?
G
13 yıl
33-36bin liraya dizel otomatik tavsiyesi verirmisiniz?
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Ceed bravo accent-blue inceledim. Tabi ceed biraz öne çıktı ama 33-36 fiyat aralığında vergileri üzmeyecek servisi hesaplı bir dizel otomatik araç tavsiyesinde bulunursanız minnettar olacağım. Gerçi yılda toplam 15-20000 km aralığında bir kullanım olacak ama benzinli araçlar otomatikte haddinden fazla yakıt tüketiyorlar.
G
14 yıl
SES SORUNU LÜTFEN YARDIM Hp Pavilion Dv6-2065et
Arkadaşlar Hp Pavilion Dv6-2065et Diz üstü bilgisayarda bütün sesleri duyuyorum ancak sadece internetten gelen sesleri duyamıyorum. LÜTFEN YARDIM. Driverları kaldırıp yeniden yükledim. Browserları keza öyle değiştirdim kaldırdım yeniden yükledim. Flash dosyalarını güncelemesi Win güncellemesi aklıma gelebilecek herşeyi denedim. Benzer sorunu olan yada çözümleyen biri varmıdır? İşletim sistemi win7 home
G
15 yıl
Canon A480 ve Samsung ES20 Kullanıcıları Tavsiye verebilir mi?
Kodak-EasyShare M320
Samsung-ES20
Samsung-Digimax L110
Canon-PowerShot A480
Bu dört makina arasında kararsız kaldım. Samsung L110 u inceleme fırsatı buldum. Çok küçük yapısı, diyafram ve enstantene ayarlarının elle yapılabilmesi, hem yazılımla hemde optik olarak imaj sabitleme yapabilmesi ve lityum pil kullanıyor olması bakımından bu fiyat aralığında diğerlerinden oldukça öne çıkıyor. Canon A480 ve Samsung ES20 kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler mi acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.