E

Yarbay
02 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
Yılın teknik direktörü kim?
HAFTANIN KONUSU / SÖZ SİZDE / ANKET

2011 yılına girmeye sayılı günler kalırken, geride bıraktığımız aylarda unutamayacağımız bir çok spor olayı yaşandı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de futbol dendiği zaman adeta akan sular duruyor.

Taraftarlar, futbolcuları, yöneticileri ve teknik heyetleri zaman zaman sorguluyor, yeri geliyor övüyor yeri geliyor yerden yere vuruyor. Olumsuz eleştirilerden kim daha fazla nasibini alıyor bilinmez ama çoğu zaman teknik adamlar hedef tahtası haline geliyor.

Kimi zaman çıldırtıyorlar kimi zaman sevindiriyorlar. Taraftarlar, kimi zaman eski hocaları için 'keşke gitmeseydi' diyorlar kimi zaman ise 'iyi ki gitti...'

3 BÜYÜKLER HOCA DEĞİŞTİRDİ
Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı son maçlarda kaptıran Fenerbahçe teknik direktörü Cristoph Daum, Galatasaray'da futbol anlayışıyla keyif veren ancak aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Frank Rijkaard, şampiyon yaptığı Beşiktaş'ta 'kriz' yaşayan Mustafa Denizli olmak üzere birçok teknik adam külüpleriyle yollarını ayırdı.

2010-2011 sezonunun başlamasıyla birlikte Beşiktaş'ta Bernd Schuster, Fenerbahçe'de sportif direktör Aykut Kocaman, Kayserispor'da Şota Arveladze, Ankaragücü'nde Ümit Özat, Gaziantepspor'da Tolunay Kafkas, Bucaspor'da Bülent Uygun ve Konyaspor da Ziya Doğan ile yollarını ayırdı.

'TEKNİK DİREKTÖR MEZARLIĞI SÜPER LİG'
Ancak hemen hemen her sezon yaşanan ve ismi 'teknik direktör mezarlığı'na çıkan Süper Lig'deki hoca sirkülasyonu yeniden patlak verdi.

Ligin henüz 5. haftasında Manisaspor Hakan Kutlu, 8. haftada Galatasaray Rijkaard, 9. haftasında Sivasspor Mesut Bakkal, Gençlerbirliği Thomas Doll ve Eskişehirspor da Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

18'DE 5
18 takımlı Süper Lig'de ise sadece Bursaspor Ertuğrul Sağlam'la, Trabzonspor Şenol Güneş'le, Karabükspor Yücel İldiz'le, İstanbul BŞB Abdullah Avcı'yla ve Antalyaspor'da Mehmet Özdilek'le yola devam kararı aldı.

SÖZ SİZDE...
*Sizce yılın teknik direktörü kim?
*En keyif veren futbolu hangi hoca oynatıyor?


http://www.htspor.com/super_lig/haber/581944-yilin-teknik-direktoru-kim
E
13 yıl
En ateşli taraftarı seçiyoruz...
E
13 yıl
Markafoni Refrerans Olabilecek...
Merhaba arkadaşlar Markafoni'ye üye olmak istiyorum.Referans olabilecek olan var mı acaba ?
E
13 yıl
8 mb 4 gb limitli tarifede en fazla ne kadar fatura gelir.
8 mb 4 gb limitli tarifede en fazla ne kadar fatura gelir ?

Kota aşım durumunda...
E
14 yıl
Sabiha Gökçen Havaalanı-Kartal Arası Mesafe ?
Sabiha Gökçen'den Kartal cezaevine taksi ile kaç dakikada gidebilirim.Ayrıca Taksi ücreti Ortalama ne kadar tutar ?
E
14 yıl
ZyXEL P-660W-T1 V3 Frewall Güncelleme Sorunu
Merhaba Arkşlar, P-660W-T1 Modemin Frewall sürümü eski (P-660W-T1 v2 TTNET 3.40(BGG.3) 2009-11-05 )
2.Ayda Çıkan Yeni Frewall Güncellemesini Yapmak İstiyorum Ama Aşağıda gösterdiğim Gibi Hata Veriyor...

Frewall Adresi
http://www.zyxel.com.tr/web/support_download_detail.php?sqno=944932



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
14 yıl
Bu Sisteme Y eni Bİr Ekran Kartı Almak İstiyorum.
Amd 3200+
Abit Kn8 Anakart
Ati x550 Ekran Kartı

Yeni Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum.Hem Sisteme Uyumlu Olacak.Şöyle Ati Hd filan Olabilir.Şuan ki Oyunlarda Sıkıntı Yaşamayacağım Bir Ekran Kartı Olmasını İstiyorum...

Önerilerinizi Bekliyorum...


E
15 yıl
Ağ Bağlantılarında ki Sorun ?
Bilgisayarımda durduk yere internet bağlantısı kesildi.Ağ bağlantıları devre dışı kaldı, hiç bir şekilde internete bağlanamıyorum.Ethernet driverini filan yeniden yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor.Hiç bir şekilde Ağ bağlantısı kurulamıyor.İşin kötü tarafı windows ağda sorun vardır diye forma attım, vista kurdum sorun yine aynı devam ediyor.Zannediyorum ki ethernette sorun var.Modem bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum onada giremiyorum.Bu arada ethernet girişinde ki ışık yanıyor.Ethernet anakartın üzerinde onboard şeklinde.Sizce sorun ne olabilir arkşlar, ethernet kartı alsam ayrıca çalışır mı ?
E
15 yıl
Telefon Nakil İşlemi İçin Mevcut Borcun Kapanması !
Telefonumu ve Adsl Hattımı Mevcut Evimin 30 Mt İlerisindeki eve Naklettireceğim.Aynı Mahalle Yani.Telekoma Gittim ve Nakil İşlemi İçin Mevcut Borcun Kapatılması Gerekiyor Söyledi Bana.Böyle Birşey var mı Yoksa Bu Telekom Çalışanı Bize Yanlış Bilgimi Veriyor.Ben Devir İşlemlerinde Borcun Kapatılması Gerektiğini Biliyorum...
E
15 yıl
ADSL için sabit telefon hattına gerek yok!
Tüketici Mahkemesi'nde emsal olacak karar

16.07.2009 13:33
Konya Tüketici Mahkemesi, sabit telefon hizmeti olmadan, ADSL hizmetinin sunulabileceği yönünde karar aldı.

Konya'da bir ADSL kullanıcısı 3 Ağustos 2007 tarihinde sabit telefon olmadan, ADSL hizmetinden faydalanmak için Selçuklu Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyetine (TSHH) başvuruda bulundu. TSHH, 24 Ekim 2007 tarihinde aldığı 2007/612 nolu kararla talebi yerinde bularak, telefon hattının iptaline, ADSL hizmetinin yerine getirilmesine karar verdi.

İki hizmeti birlikte veren Türk Telekomun TSHH kararının iptali için Konya Tüketici Mahkemesine açtığı davada talebi Konya Tüketici Mahkemesinin 14 Mayıs 2009 tarihinde aldığı 2009/76 nolu kararla reddedildi.

Mahkeme tarafından açıklanan gerekçeli kararda, bilirkişi raporlarına istinaden sabit telefon hizmeti olmadan, ADSL hizmeti sunulmasının önünde teknik bir engel bulunmadığı, Türk Telekomun sabit telefon aboneliği içermeyen ADSL internet erişimine ilişkin kurumca onaylanmış bir tarifesinin bulunmadığı, mevcut uygulamanın kurum düzenlemelerine aykırılık teşkil etmediği, ancak dünyanın değişik ülkelerinde sabit telefon ve ADSL hizmetinin ayrı ayrı verilebildiği, Telekomun da altyapısının buna müsait olduğu belirtildi.

Kararda, şunlar kaydedildi:

''Tüketicinin dilediği hizmeti alma özgürlüğünün bulunduğu, yani sabit telefon hizmetinden faydalanmadan internet hizmetinden faydalanılabileceği, yine telefon ve internet hizmetlerinin ayrı ayrı verilmesinin maliyeti yükselteceği iddia edilmiş ise de kurum tarafından sabit telefon ve internet seçeneklerinin ayrı ayrı ve birlikte tarifeleri belirlenerek tüketiciye sunulması ve tüketicinin istediği paketi seçme özgürlüğünün sağlanması gerektiği ve Telekomünikasyon kurumunca da ayrı ayrı hizmet verilmesi paketlerinin reddedilmeyeceği gelen yazı cevaplarından anlaşıldığından, sonuç ve içerik olarak doğru olan TSHH kararının iptali talebinin reddine karar vermek gerekmiştir.''



-TÜKETİCİLER BİRLİĞİ-



Kararı değerlendiren Tüketiciler Birliği Konya Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Tekin, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, ''Türk Telekomun keyfi ve hukuksuz bir şekilde uyguladığı ADSL hat ücretlerine karşı Tüketiciler Birliğinin yürüttüğü hukuk mücadelesi zaferle sonuçlanmıştır'' dedi.

Tekin, ADSL hattının teknik olarak bir telefon numarasına ve ses hattına ihtiyaç duymadığını, buna rağmen Türk Telekomun konuşma yapmayacak ADSL taleplerine de telefon tahsis ettiğini ve sabit ücret aldığını belirterek, bunun tamamen keyfi ve hukuksuz bir davranış olduğunu söyledi.

Telekomun, yaklaşık 6 milyon ADSL abonesinden yıllık 1 milyar TL'ye varan sabit ücretlerden vazgeçmek istemediğini savunan Tekin, şunları kaydetti:

''Konya Tüketici Mahkemesi, konuyu derinlemesine ele almış ve bilirkişi raporlarına istinaden, 14 Mayıs 2009 tarih ve 2009/76 nolu kararında, ADSL'de sabit hat ve telefon aboneliği gerekmediğine karar verip, Telekomun açtığı itiraz davasını reddederek, hakem heyetinin tüketici lehine vermiş olduğu kararı onamıştır. Ayrıca Rekabet Kurulu da Şubat ayında almış olduğu bir kararla Türk Telekomun sabit hatsız ADSL hizmetini üç ay içinde başlatması kararı vermiştir.''

Tekin, Türk Telekoma çağrıda bulunarak, ADSL hatlarıyla ilişkili telefon aboneliklerini kaldırarak bundan doğan sabit ücretlere derhal son verilmesini istedi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.