R

Onbaşı
24 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
11 yıl
müzik sorunu
Galaxy s4'üm var sd kartta olan müzikler müzik çalarda gözükmüyor nasıl çözebilirim? Baska bir müzik programı öneriniz var mı?
R
11 yıl
anlamsız hayat
Hayat bana çok anlamsız ve renksiz geliyor artık. Sürekli bir yalnızlık durumu içinde gibi hissediyorum kendimi.Aslında üniversitedeyim çevremde bir sürü arkadaşım var ama ben bu ruh halinden kurtulamıyorum.Çaresiz midir çaresi başkasında mı gizlidir bilemiyorum.Sizde de böyle şeyler oluyor mu?
R
11 yıl
s4 geri ve seçenekler sorunu
Arkadaşlar bu yaz galaxy s4 aldım kullanımını cok sevdim ama Home tuşunun yanındaki geri ve seçenekler dokunduğumda algıladığına rağmen ışığı yanmıyor sizce servise göndermeli miyim?Teknik bir arıza mı?
R
11 yıl
Bisiklet almak istiyorum yardım
Arazide sürmek için bisiklet almayı planlıyorum. Araziden kastım genellikle dağ yolları.Profesyonel bir şey istiyorum ama aynı zamanda çok fazla para vermekte istemiyorum. Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Alırken dikkat etmem gereken özellikler nelerdir? Şimdiden teşekkürler
R
11 yıl
s4 alırken dikkat edilmesi gerekenler?
Arkadaşlar s4 almayı düşünüyorum ve bazı problemler kafamı kurcalıyor. Telefonu alıcağım vakit veya almadan önce ilk olarak nelerini kontrol etmeliyim?Nelere dikkat etmeliyim?
R
11 yıl
Ev içi internet bağlantım kötüymüş.
Ben evimde uzun süredir 8 mbit internet kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı olmuyordu.(Yani internette kesilme hiç olmuyordu)TTnet'in fiyatlarından ötürü dsmartın internetine geçtik.Yine internet hızım 8 mbitti fakat bir süre sonra internet sürekli kesilmeye başladı bende destek hattını aradım.Onlarda ev içi internet bağlantımda sorun olduğunu bu yüzdende hızımın 6 mbitte indirildiğini söylediler.Bende evdeki bağlantıyı kontrol ettim ama bir şey göremedim.Acaba neye bakmalıyım veya bir elektrikçiye baktırmalıyım?Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.