T

Yüzbaşı
22 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
iPhone 6s kamera donma sorunu yaşayan var mı !!!
Arkadaşalar 6s kamera sorunu yaşayanlar hiç beklemeden garantiye yollasın yazılımdan sorun değil. Bu donanım sorunu (anakart)...
T
8 yıl
iPhone 6s kamera vs vs donma kasma sizde de var mı aynı sorun
Arkadaşlar 6s var ve kamera da ilk açılışta bazan donuyor. Hesap makinası rakamları ac ile sıfırlıyorum ama yanlış hesap yapıyor. Tuş kilidine basıyorum ekran kapanıyor ama bazan kilit sesi bir sn sonra geliyor. Ayrıca klavye 3 touch basıp imleci yer değiştirmek istiyorum ama bazan olmuyor bazan sıkıntısız çalışıyor. Bunlar yazılımsal mı yoksa donanımsal bir hata mı. Bu gibi sıkıntı yaşayan oldu mu. Şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
Galeri (fotoğraf) uygulaması yardım ltfn
arkadaşlar androidde kullandığım quickpic galeri proğramı ios da yok mu. eğer yoksa buna benzer kullanışlı bir galeri proğramı tavsiye eder misiniz. app store de olan. şimdiden tşkler
T
9 yıl
Bu gece mağazadan iphone 6s alacak olan var mı
Başlıkta da yazdığım gibi alacak olan varsa alıp da bizimle paylaşırsa güzel olur. Özellikle iphone 6 ile aradaki performans farkı ya da her hangi bir eksiklik artısı gibi paylaşırsa seviniriz. Şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
Arkadaşlar P8\u0027in geleceği yok iphone 6s 10 güne geliyor. Tavsiye eder misiniz.
Şarjı korkutuyor Android den IOS a geçen arkadaşlar olumlu olumsuz cevap veren olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
Lanet olası Huawei ne zaman p8 satışa sunacak...!!!
Bilgisi duyumu olan var mı arkadaşlar. 5 ay oldu hâlâ ses seda yok.!!!
T
9 yıl
Huawei p8 ön siparişe çıktı
Huaweinin resmi sayfasında ön siparişe çıktı.
T
9 yıl
Huawei p8 huawei resmi sayfasında ön siparişe çıktı
Huaweip8...
T
9 yıl
Lg G3 Lollipop güncellemesi bir hafta sonra gelecek
Lg Türkiye nin haberine göre g3 e güncellemeyi bir hafta sonra verecek.
T
10 yıl
Lg g3 için kalın yazı karakteri
arkadaşlar g3 için kalın bir yazı karakteri yokmu uyuz etti LG pcsuit deki çocuksu temalar ve yazı karakteri. Apk link falan varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.