L

Yüzbaşı
02 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
Bluetooth 4.0 + NFC + USB Sarz
Merhaba Arkadaslar

Sadece aux cikisini baglayarak kablosuz ses aktarimi yapmak istiyorum. Normalde aracimin aux cikisi yok, bmw business radio nun arkasina takilan bir ek kabloyla saglaniyor, bu kabloyu dogrudan kullugun uzerinde calisan cihaza baglayip, kablo karmasasina girmeden ses aktarimi saglayabilecek bir cihaz var mi? Cok arastirdim ama bu tur cihazlar hep kulluge takilan bir adaptor arti ikinci bir adaptor ile calisiyor bunu istemiyorum.

Rastlayan goren birileri bana yardimci olursa sevinirim. Tesekkurler.

Aranilan ozellikler:
-Bluetooth 4.0
-Aux giris+cikis
-NFC
-USB Sarz cikisi
L
11 yıl
Haber Paylasimi ve Reklam
Merhabalar,

Cesitli yayinlardan haber, kose yazilari ve makaleler paylasacagim bir platform kurmak istiyorum. Yerli yabanci basini iyi takip ediyorum ve seckin iceriklere ulasabiliyorum. Bircok zamani kisitli internet kullanicisinin ciddi yayinlara ulasmasi icin faydalı olabilecegini dusunuyorum.

Temel amacim boyle bir platformdan para kazanmak, bana en mantikli yontem facebook sayfasi acmak gibi geliyor. Bugunlerde kimse bloglarla ugrasmiyor, uye olup fikrini paylasmiyor facebook cok uygun bir platform ama reklam alma konusunda kafam karisik. Adsense kullanmanin yasak oldugunu duydum, sizce facebook sayfasi acmak mantikli mi? Hazir bir portal sistemi kullanacak olsam ne tavsiye edersiniz?

İcerik cesitli kaynaklardan yayinlari link olarak paylaşacağım, ayni facebooktaki share fonksiyonu gibi. Haberleri doğrudan sitemde yayinlamak gibi bir şeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim. Teşekkürler.
L
11 yıl
Nexus 10 Coil Sound Problemi
Merhabalar,

Nexus 10 tabletimde kronik bir sorun var. Tableti yurtdışından aldım 15 günlük süresinide geçtiğinden dolayı değişim isteyemiyorum garip bir durum. Cihazın ekranından vıjj diye bizim floresanlardan çıkan ses gibi ses geliyor. Yaptığım araştırmalarda bu sesin kaynağının inverter olduğunu öğrendim. Aynı ses sarj ederken kulaklıktan da geliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, bu tip bir sorunu olan inverter tamir edilebilir mi? Eizce sorunun başka yerden kaynaklanabilme şansı var mı?

Teşekkürler,
L
11 yıl
Röle Tetikleyemiyor
Merhabalar,

24" monitörümün inverter ve florasanları bozulunca lede çevirmeye karar verdim, başarı ile içerisine şerid ledleri döşedim ve görüntü almayı başardım fakat malum güç koruması problemi var. Monitörümün logic devresi bir bildirim ledini yeşil veya sarı renkte yakıyor uyku modunda olması veya güç modunda olması durumuna göre. Ben basitçe yeşil yanarken arka ışık çalışsın diye 5v röle ile tetikleme yapmaya çalıştım fakat anladığım kadarıyla ledin üzerinden geçen akım röleyi çalıştırmak için yeterli değil. Ayrıca röleyi bağladığımda ledde sönüyor yetersiz akımdan. Ne yapabilirim, yeterli elektronik bilgim olmadığından transistörlü bir devre çizemiyorum. Bu işi röleyle halletme şansım yok mu? Yoksa bana kullanabileceğim basit bir devre önerebilir misiniz?
L
11 yıl
Sıvı soğutma Blok Dizaynı
Sevgili donanımhaber forumu sıvı soğutma bölümü tutkunları, ekran kartınız, veya anakart çipleriniz için istediğiniz blokları bulamıyorsanız veya çok pahalı geliyorsa, piyasadanda yaptırma imkanınız varsa gerekli CAD çizimini çok cüzi ücreti karşılığında veya gerçekten çok basitse ücretsiz yapabilirim. Amacım tamamen kendimi geliştirmek amatörüm zaten bu CAD çizim işinde. Yine tekrar belirtiyorum amacım gelir elde etmek değil sadece gereksiz yere uğraştırabilecek kişileri önlemek, tek şartım başarılı olan çizimlerin bu konu başlığı altında yayınlanması yani başka ihtiyacı olan kullanıcıların özgürce erişebilmeleri.

Projelendirme:
- Gerekli çizim tarafınızdan bir kağıda rakamlarla beraber dökülüp bana ulaştırılır.
- Müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğimce bitirip burada herkese açık paylaşıma koyarım
- Ücret almak istediklerimde ise insiyatif tamamen karşı tarafa kalmış, iş bittikten ve yayınlandıktan sonra ne takdir ederseniz uygundur, açık kaynak uygulama geliştiricilerinin "donate" sistemi gibi olsun istiyorum. Sonuçta iş veya gelir kaynağı olarak bellemiyorum bunu.
- Ticari amaç güden çizimlerle veya paylaşılması istenmeyen projelerle ilgilenmiyorum.

Sevgiler, saygılar.
L
13 yıl
Galaxy S Rehber Sorunu
Nokia 6630 telefonumdaki rehberimi gmail hesabıma aktardım, farklı bir grup altında. Galaxy S telefonumda rehberimde sadece bu grubun görünmesini nasıl sağlarım? Bütün mail attığım aldığım kişileri listede gösteriyor telefon sinir oldum bu duruma. Yada rehberimden gmail listemi kaldırıp nokia telefonumdakileri koyabilirmiyim? Dosya tipi vcf olduğundan aktaramıyorum.

Android sürümüm 2.3.3, Galaxy S
L
13 yıl
Galaxy S II için erken mi?
Samsung Galaxy S II alamyı düşünüyorum, sizce resmi olarak ülkeye gelişini beklemelimiyim? Turkcell'in kampanyalı satma ihtimali varmı? varsa ne zaman? Hem tegra 2 hemde başka çipset oluyormuş tegra 2 li olanı nasıl seçebilirim? Yurtdışı fiyatı yaklaşık 1100 bende yurtdışından almayı düşünüyorm, tr de aşa yukarı 700 tl daha pahalı, garanti sorun olurmu acaba?
L
13 yıl
Uzaktan Kumanda Uygulaması
Merhaba, kablo tv ile flyvideo 98 imden windows 7 altında dscaler ile TV izliyorum. Fakat kumandayı bir türlü çalıştıramadım, btremote 2000 önerilmiş fakat oda işe yaramadı benim kartımı tanımıyor. Slycontrol diye bir program var fakat oda ücretli ve çok gelişmiş bana daha basit bir kumanda programı önerebilecek varmı Fly Video 98 kartımla çalışabilecek?
L
13 yıl
LLF Olmadan Bad Sector Gidermek
1 TB hdd imde azda olsa bad sector var, ve hddnin içi dolu buna low level format atmadan nasıl bu bölümleri düzeltebilirim.Bad sectörler sanal.
L
13 yıl
Çin\u0027de Yüksek Lisans
Okulum bittiği zaman Çin'de yüksek lisans yapmayı düşünüyorum, bu konuda pek bir kaynak bulamadım. Burs imkanları, çalışma imkanları, eğitim sistemi, yaşama koşulları uyum vs hakkında bilgi verebilirmisiniz? Özellikle Çin'de okuyan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.

Teşekkürler, saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.