T

Çavuş
18 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
win8 sıfırlama hatası
Bilgisayarmda bolca virüs bulunduğunu düşündüğüm için, win8in kendi kendine sıfırlama özelliğini kullandm dün4 gibi. Sonra da uyudm. %70 civarına gelince hata vermiş. Bi kere daha denedm onda da hata verdi. Verdiği hatada bişi de demiyo yani. Yüklenemedi işte gibi bişey yazıyo. Tabi bilgisayarı açamıyorm artık. Yarfm eder msnz
T
10 yıl
Yeni bir Yordle mı?
Selam, bu gün yeni patch ile Heimer güncellendi ve resmine bakayım diye girdiğimde hikayesinin değiştiğini gördüm. Heimer'ın günlüğü şekilde yapmışlar ve *spoiler* taretleri yaratma hikayesini anlatmışlar. Yazana göre taretleri otomatik bir toptan taret şekline dönüştüren ve yordlelara göre dev bir adamı yenen kişi başka. Tekrar onunla çalışmak istiyorum falan diyo hatta Heimer *spoiler kapat* Ben de dedim ki acaba yeni bir yordle karakter mi gelecek? Ben isterim şahsen.
T
10 yıl
Elom fena
Sadece oyun sonu adc'min dediği şeyi yazıyorum fazla söze gerek yok.







CLB MeteSo: super adc yım sup reprot ad 0
T
10 yıl
Kopma.
Öncelikle selamlar.

Benim Asus marka bir laptopum var. İçinde win8 yüklü. Bu bilgisayarı aldığımızdan beri internet kopması yapıyor. Yani bir süre hiç sıkıntısız bağlanırken bir anda kopuyor, benim internetle bağlantısını kesip tekrar bağlamam gerekiyor. Kopunca verdiği hata da "sınırlı bağlantı" Şimdi internette sorunum olduğunu düşünmüştüm ilk, fakat evde aynı interneti başka bir laptop ve akıllı telefondan da kullanıyorum diğer ikisinde kesinlikle bir kopma yok. Modemin en yakınında duran bilgisayar da bu bilgisayar. Peki neden kopma yapıyor? Yardım edebilir misiniz?
T
11 yıl
Gene açılmıyor bu! (SS)
Gün geçmiyor ki League of legends teknik problemi oluşmasın, gün geçmiyor ki ben buraya konu açmayayım. Geçen sefer oynaya basıyordum girmiyordu onu hallettim. Şimdi karakter seçiyorum, sonra oyuna girmesi gerekiyor. Ama tabi ki ne yazık ki girmiyor.

olay şöyle,http://m1306.hizliresim.com/1b/v/pmxrw.png

restart attım, çıktım başka karakterle girdim falan ama hepsinde "yeniden bağlan"a basıyorum gene aynı olay oluyor. Yardım edebilir misiniz? Ne sorunlu oyun yahu bu! Bi rahat oynasam dişimi kırıcam.
T
11 yıl
Teknik sorun falan işte biri şuna çare bulsun!
Abi bakın. Baya baya sinirlendim dünden beri. Şimdi bu patcher atıyor, oyna yazısı çıkıyor tamam, basıyorum! AÇMIYO OYUNU! Bi de tekrar çalıştırmaya çalışınca diyo, "ee bu açık zaten" diye. Her yere bakıyorum açık falan da değil! Windows 8 kullanıyorum bu salak saçma sapan bir yerde açmış olmasın... Ne güzel oynuyordum 1 haftadır saçmalamaya başladı. Dün sildim tekrar yükledim düzeldi. Şimdi de yaptım düzelmedi ama bu sefer.

Yardım edin lütfen ya.
T
11 yıl
Supportlar ve olayları
Benim mainim support olmakla beraber Lulu hariç her supporta sahibim. Onu da alıcam Allah'ın izniyle.

Millet Sona da Sona diyor ama abi bence Sona çok kötü! Sona alıp oynarım, iyiyimdir falan evet ama bir Janna varken, bir Nami varken Sona'yı neden istiyorlar anlamıyorum. Verdiği bufflar çok mu etkiliyor ki? Ne bileyim çok mu sığ bakıyorum yoksa? Kaçış mekanizması yok mesela, sadece ultisi. Ultiyi de bi adamdan kaçmak için kullanmak istemem açıkçası...

Sonra geçen açıktı diye support zyra denedim o da pek işe yaramıyor bence. Plantleri ward olark kullanayım dedim süreleri az sürekli yenileme halinde olmam gerekiyor, mana gidiyor falan. Üstelik hedeflerini belirleyebilir miyim onların? Minion çalıyorlar sürekli.. Bir e skilli ve ulti ile supportluk yapılmıyor.

Ve tabi ki Alistar... Alistarı hiç kullanamıyorum yahu. w+q kombosu çok zor.

Neyse, sizin düşüncelerinizi alabilir miyim?
T
11 yıl
Açılmıyor.
Bu güne kadar lol oynuyordum bilgisayarımda. Şimdi açmaya çalışıyorum. Açılıyor patcher'ı, sonra oynaya basıyorum oyunu açmıyor. Neden olabilir yardım edebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.