S

Çavuş
18 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Seyit Onbaşı Fotoğrafı Gerçek Mi?
Arkadaslar malum bugün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi. Ve Seyit Onbaşı da savaşın seyrini değiştiren bir asker,kahraman.
Ancak aklıma şu takıldı: Seyit OOnbaşı'nın mermi kaldırdığı fotoğraf gerçek mi? Bildiğim kadarıyla Seyit Onbaşı'dan savaş sonrası tekrar kaldırması istediğinde kaldıramıyor. Savaş sırasında çekilmesi de mantıksız geldi bana. Sonuçta savaşın en şiddetli anları ve o an orada Seyit Onbaşı'dan başka canlı kişi kalmıyor anlatılanlara göre.
Yani kısaca bu fotoğraf gerçek midir? Gerci o zamanlar fotosop kullanılmaz heralde. Daha doğrusu o fotoğraftaki mermi gerçek mi?

Edit: İmla
S
9 yıl
Anayasa Kitapçığı ve Ekonomi
Arkadaşlar şimdi bugünlerde doların 2.60lara gelmesiyle ilgili tartışmalarda belli bir kesim "Ahmet Necdet Sezer'in, dönemin başbakanı Bülent Ecevit'e anayasa kitapçığı fırlatmasıyla Türkiye ekonomisi yarı yarıya çökmüştü". Bu nasıl oluyor? Şöyle bi baktım internete ama mantıklı bişey bulamadım ben. Yani nası oluyor bu hareket sonucu ülke krize giriyor? Bilgili arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Not:Amaç bilgi almaktır. Kural dışı bir konu değildir.
S
9 yıl
Sınav Giriş Yerim
Dh halkı sınava ilkokulda gireceğim sizce sıkıntı olur mu yav? Nalet olası vücut ölçülerimden dolayı ilkokulda giricem. Bu arada google maps okulu arabayla 15 dk uzaklıkta gösteriyor. Bursadayım ben. Sizce Kaç dk erken çıkmam lazım?

Not: Konu fikir almak, sohbet etmek için açılmıştır. Kural dışı bir konu değildir.
S
9 yıl
Ege Üniversitesi Hakkında Bilgisi Olan Gelebilir Mi?
Arkadaşlar bu sene artık sınava giricem. Arkadaslarla falan konuşmalarımız hep Ege Tıp üzerine ama üniversite hakkında bildiğimiz pek bir sey yok. Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba kısaca? Üniversite nasıldır, Kampüsü nasıldır, İzmir Öğrenci için uygun mudur...?
S
9 yıl
deneme
8378;
S
9 yıl
PRENSESİ KURTAR
Haydi DH Halkı!! Prensesi acımasız ve gaddar canavarın elinden kurtar!!!

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Hediye Sorunu
Selamın aleyküm herkese öncelikle. Şimdi arkadaşlar durum şu ben bu sene bulunduğum ile yeni geldim ve sınıftada bugün yılbaşı hediyesi için çekiliş yapıldı. Ben erkek gelir parfüm falan alır geçiştiririm diye bekliyorumdum ama kız geldi şansa. Şimdi ben buraları pek bilmiyorum, ayrıca son senem olduğu için çalışmaktan dolayı pek zamanım olmuyor. Yani hediye için gezip bakabileceğim bir zamanım yok. Bu yüzden hediye için güzel, yaratıcı, ilginç fikirleriniz varsa memnun olurum
S
9 yıl
Yardım Etmek İsteyen Bakabilir Mi?
Selamın aleyküm herkese. Beyler şimdi ben bu eldivenden satın almak istiyorum ama internette bakındım biraz, telefondan girdiğim için de pek detaylı olmadı, ama bulamadım. Bunun satıldığı bir site vs bulabilecek olan varsa yardım edebilir mi? < Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Hey
I look a woman up and down and say,"Hey, how you doin'?"
S
10 yıl
Kaynak Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Ben 4. sınıf öğrencisiyim. Bu sene bazı nedenlerden dolayı biraz geç başladım dersaneye ve başları kaçırdım biraz. Yetişmem gerek. Bu yüzden bana kimya ygsve lys,biyoloji ygs ve lys,matematik lys'den konu anlatımı güzel,detaylı sayılabilcek ama gereksiz bilgi vermeyen, bol örnekli kaynakları yazarsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.