M

Yüzbaşı
16 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Realme 6 8gb 128 alınır mı?
Merhabalar, ortalama 3000 lira civarlarında bir telefon alacağım. Realme6 8gb modeli hoşuma gitti ve şuanda 2900tl. Sizce bu fiyata bu telefonu almak mantıklı mı? Telefonda oyun oynayan birisi değilim app developer’im ama bu açıdan bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum telefonun. 90hz ekran beni cezbediyor, redmi note 9’u canlı görme fırsatım oldu ve telefon bana biraz kaba gözüktü açıkcası. Yorumlarınıza açığım, kesinlikle bunu kaçırma diyeceğiniz bir model olursa 3500lere yaklaşabilirim ama gerek yok ise 2800 3000 civarı güzel gözüküyor şu anda.Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
M
5 yıl
Asus. S510UN bios açılmıyor
Merhabalar, suanda bilgisayarımda calisan bir majove kurulumu var bir sıkıntısı yok. Cloverdan boot ediyorum ama artık Windows'a dönmek istiyorum. Bunun için usb hazırladım lakin biosuma girmek için açılışta F2ye bastığımda siyah ekranda kalıyor bilgisayar ve Biosa giremiyorum. Lakin klavye isiklari yanıyor. F2ye basmadigim normal clover açılıyor ve Mace ulaşabiliyorum. Yardım ederseniz cok sevinirim
M
5 yıl
Bilkent 2019 giri?liler
Evet arkadaşlar kimler bilkent tercih etti bakalım görelim, ben 2.sinifim CS okuyorum eğer soracaklariniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
M
6 yıl
Turkcell turktelekom telefon önerisi 3.5k
Arkadaşlar sevgilime bir telefon bakıyoruz, bir bilgisi yok root rom xda işleriyle ben ilgileniyorum o alanla ama o işlere hiç girmemize gerek kalmayacak bir telefon arıyoruz. Mühim olan şey kamera kalitesi hafızası ve pili, Maksimum kontratlı faturaya ek 3.5k olabilir sınırımız. Bu sınıra kadar olan güzel bir telefon öneriniz var mı? Aynı şekilde turktelekomdan da öneride bulunabilirsiniz. Ben p10 düşünüyorum ama sizin görüşünüz nedir acaba?
M
7 yıl
Basari Bursu Veren Yerler
Arkadaslar merhaba. Ben basariyla burs veren yerler ariyorum acaba bildiginiz kurumlar, vakiflar var mi? Gonulluluk gerektiren (etkinliklere katilmak) tarzi seyler de olabilir. Anne babam emekli lakin evimiz arabamiz var cok sukur o yuzden ihtiyac durumuna gore burs veren yerler onermezseniz cok sevinirim.
M
7 yıl
gaming almali miyim?
Merhabalar.
Bu yil universiteye gidecegim. Bilgisayar muhendisligi istiyorum. Kampuste normal yasamda her zaman bilgisayarim yanimda olsun diye bir laptop almaya karar vermistim. dell inspiron 7567 ye bakiyordum yada monsterin 4100tl lik 1050ti'li modeline bakiyordum. Lakin dusundugumde ben oyuncu degikde daha com competitive oyuncuyum sanirsam. Yani mesela dota oynarim wow oynarim falan ama gidip gta5 oynamam.(guzel rpgleride oynarim)
Bu tarz oyunlari artik 3 4k ve ustu segmentte ki cogu bilgisayar zaten aciyor. Suan aklimda su var. Kampus ankarada engebeli bi alan(konyadayim ona gore tabi) bu yuzden bir kac kisiyle konustum okuyan dedilerki 2 3 kiloluk pcler ve hantallar kalinlar cpu zaten oyun oynarsan 80 90 arasi oluyor cok isiniyorlar dediler. Bu yuzden paran varsa mac yoksa ultrabook konseptinden birsey al dediler. Bu benim aklima yatti lakin maksimum 5kya cikabilirim ki bu aralikta mqcte air disinda bir alternatifim yok proya yetmiyor ne yazik ki. Sizinde onerilerinizi alabilir miyim acaba?
M
7 yıl
Bilkent makina hakkinda
Arkadaslar savunma sanayisinde calismak veya arge elemani olup ortaya bir urun ortaya koymak istiyorum. Hedeflerim icin Odtu bilgisayar ve Billent makine arasinda kaldim. Bilkent yurt, burs imkani ve odtuye gore daha elit ortami ile one cikiyor. Konustugum hickimse bilkent makina hakkinda olumsuz birsey soylemedi. Lakin bir arkadasim kafami karistirdi. Bilkent ee ve csnin makinaya gore daha iyi oldugunu soylediler. Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?
Sonuc olarak odtu pc ile bilkent makineyi kiyaslayabilirmisiniz?

Bu arada bir arkadasim icin soruyorum.
M
7 yıl
boun bilkent odtu bilgisayar
Arkadaslar sizce bunlardan hangisini secmek daha mantikli? ekonomik yonden egitim yonunden yer olarak karsilastirsbilir misiniz?
M
7 yıl
EE vs CS (bilgili arkadaslar bekleniyor)
Arkadaslar merhaba.
ben uzun suredir bilgisayar muh. isteyen biriydim. Lakin gerek arkadaslarim gerek cevre ee dusunmem hakkindada beni uyardilar ve suanda cok kararsiz kaldim.Eger bu iki bolumden tercihler yapacaksam sanirsam soyle bi siralama olur
boun pc(belki),bilkent pc, odtu ee, odtu pc

bu durumda gerek universitr bazinda gerek(daha onemli) bolum bazinda bana fikir verebilir misiniz?

EE ve Cs bolumlerini is alanlari ders disiplinleri okuma zorlugu bolum profili tarzi sekillerde degerlendirebilir misiniz?
M
7 yıl
bilkent cs tutarmi(ee cs kiyaslayabilecek arkadaslar gelsin)
Arkadaslar oncelikle sizce bilkent ca tutarmi onu sormak istiyorum. sonrasindada acaba gelirse bilkent ca mi yoksa odtu ee mi mantikli? bolumleri karsolastirabilir misiniz? ben kendimi bildim bileli bilgisayara kodlamaya duskun bir insanim ama devreler falanda robotik tarzi beni etkiliyor. dersler yogunluk mezun sonrasi is alanlari hakkinda bilgi verebilir misiniz?
ygs 2.3k
mat 70net
fizik 26d 3y 1b
kimya 29d 1y
biyo 28d 2y

simdiden yardiminiz icin sagolun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.