K

Onbaşı
13 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
ankarada ogrencı olmak
arkadaslar ankara hacettepede okuyacagım kesın gıbı ama annem yollamam para, gıdemezsın yanımda oku dıyıp duruyor. Ickım sıgaram yok. Pek gece eglence ıcın cıkan bırı de degılım.
Ankara da mınımum ne kadar parayla okuyabılırım?
Kyk cıkmazsa ozel yurtlar ne kadar oluyor genelde?
Yardımcı olursanız cok sevınırım.
K
13 yıl
YGS FİZİK
Arkadaşlar 11.sınıftayım. Fizik yapamıyordum FDD Ygs kolay fizik aldım, üstüne kolay-orta bir soru bankası çözmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
K
13 yıl
11.sınıf Geometrı
Arkadaslar bana 11.sınıf geometrı konu anlatımlı, cozumlu orneklerı bol olan bır kıtap tavsıye edermısınız? Hoca cozum fasıkulu aldırdı ama o soru bankası. Guzel bır kaynak var mı onerebılecegınız?
K
13 yıl
10.sınıfı bitirdim ygs-lys çalışmalarına başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
10.sınıfı bitirdim ben. Hedefim boğaziçi-moleküler biyoloji ve genetik bölümü. hedefim yüksek olduğu için şimdiden çalışmak istiyorum.Dertsiz başına dert mi alacaksın şimdiden başlama sıkılrsın demeyin sonuçta 12de gireceğim şimdiden başlayıp 12deki stresimi azaltmak istiyorum. Bana kitaplar konusunda, ders çalışma konusunda fikir verirmisiniz? Şuan karekök mat0 ı çözmeye başladım fizik0la geometri0da alacağım. Başka neler yapabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.