O

Yüzbaşı
10 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Laptop Arka Kapağı Vida Olmamasına Rağmen Açılmıyor
İyi günler. Eski Laptop'umun arka kapağındaki vida daha önceden düşmüş ama ben fark etmemiştim. Kapağını açıp içini temizlemek istedim. Ancak vida olmamasına rağmen kapağı orada bir şey tutuyor ve açılmıyor. Bütün vidaları söküyorum ancak o son kısım kapağı tuttuğu için kapak açılmıyor. Ve vida olmadığı için sol tarafı da aralık kalıyor ve laptopu açıp kapatırken ses yapıyor. Ne yapmalıyım ? Fotoğrafları paylaşıyorum.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
Acgenral.dll Hatasından Kurtulamıyorum
Merhabalar.
Google Chrome, Word, Power Point vb. uygulamaya girerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Uygulamayı açarken aniden ekranda beliriyor ve 2-3 defa "TAMAM" butonuna basınca anca gidiyor. İnternetten .dll dosyasını indirdim gerekli dizine attım ancak sonuç yine aynı.Lütfen yardımcı olun.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Bu araba ne kadar eder ?
Arkadaşlar 2000 Model Renault Scenic 1.6 RXT 121.000 orjinal km'de değişeni yok, bel altı boyalı, tüm aksamları çalışan,hasar kaydı olmayan,koyu mavi renkte,tüm kitapçıkları,yedek anahtarı olan,hiç tüp takılmamış düz vites bir araç ne kadar fiyata gider ?
O
8 yıl
2006 Ford Focus 1.6 Trend SW Alınır Mı ?
Arkadaşlar arabaya 23.500 TL demiş. Yarın gidip göreceğiz size göre station wagon araba alınır mı ? Satarken zorlanır mıyız veya elimizde mi patlar ? Fordun kalitesini sormaya gerek duymuyorum. Tek kafama takılan arabanın sw kasa olması. Yardımcı olursanız sevinirim.
O
8 yıl
2004 Peugeot 307 1.4 HDi Alınır mı ? Acil yardım
Arkadaşlar yakın zamanda acil bi arabaya ihtiyacımız var. Bu yüzden otomobil bakıyoruz.
Bir tane Peugeot 307 bulduk 1.4 HDi 2004 model siyah renkte 164.000 kilometrede.
Tramer geçmişinde 4 tane çarpma kazası var miktarları yazmıyor.
Acil cevap verirseniz sevinirim.
Fiyatı da 18.000 TL
O
8 yıl
Bu araba alınır mı ? 25.000 TL\u0027ye kadar ne tavsiye edersiniz ?
Skoda Fabia 1.2 Classic
• Model : 2007
• Km : 81.500
• Değişen : Yok
• Boya : Sol ön çamurluk
• Hasar Kaydı : 300 TL varmış çamurluğun boyanmasından dolayı.
• LPG : Yok
• Renk : Mavi
► FİYAT : 24.250 TL
Bu fiyata bu araç alınır mı 1.2 motor yüksek hızlara çıkabilir mi ?
Motorun performansı nasıldır ?
İstanbul trafiğinde çok fazla yakar mı ?
► Bu fiyatlara kadar 2004 model üstü az yakan,parçası çok pahalı olmayan,ikinci eli olan, 4 kişilik aile aracı için tavsiyelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
O
8 yıl
1000 TL Altı Televizyon Tavsiyesi
800 TL civarlarında PS3 oynamak ve birkaç film,dizi izlemek için odama televizyon almayı düşünüyorum.
Aradığım özellikler 60cm ve üstü olması ve dahili alıcısı olması.
Bir de PS3 oynayacağım için 100 Hz'in üzerinde bakmamız gerektiğini öğrendim.
O
8 yıl
2500 TL Notebook Önerisi
İyi günler. Bizim bi arkadaşa laptop alacağız da önerebileceğiniz bi ürün var mı ? Bütçe 2500 TL. Çoğunlukla Csgo,Lol,GTA 5 gibi oyunlar oynayacağı için iyi performans versin istiyor. Bu arada kasa önermeyin bizde önerdik kasalı olmaması lazım.
O
9 yıl
Aliexpress Ürünlerimi Aldım Şimdi Ne Yapacağım ?
Siparişimi tamamladım başka yapacağım herhangi bir şey var mı ? Ürünlerimin kargosu bildiğim kadarıyla takipsiz. Şimdi oturup gelmesini mi bekleyeceğim ?
http://i.hizliresim.com/NrMRgQ.png
O
9 yıl
Boy Uzama Konusunda
Şimdi bu başlığı görünce sıkılabilirsiniz, daralabilirsiniz. Hep aynı konular da diyebilirsiniz. Bunun için özür dilerim.
16 yaşındayım internetten araştırma yaptım boyum yaşıma göre alt sınıra yakın. 1.60 cm boyum var. Düzenli egzersizlere başlamayı ve kalsiyum tüketimini artırmayı düşünüyorum. Annem 1.50 cm, Babam 1.73 boylarında. Hedefim 1.75 cm falan olmak. Uzayabilir miyim ? Uzarsam en fazla kaç cm olurum ? Hızlı uzamak için neler yapabilirim ? Arkadaşlarım 1.75-1.80 olunca haliyle biraz koyuyor. Barfiks demiri vardı evde ancak kaldırmıştık. Onu tekrar takıp kullanmamın yararı olur mu ? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.