M

Teğmen
10 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
pc acilmiyor ve klavye sorunu
Pc acilmiyor ve klavye sorunu


Pc acilirken windows surdurme yukleyicisi baslikli bir ekran geliyor. Sistem calismasini önceki konumdan sürdürme denemesi basarisiz oldu, yaziyor. Surdurme yeniden denensin mi diye sormus ve altindada iki secenek var:
-Sistem calismasini devam ettir.
-Geri yukleme verilerini sil ve sistem onyukleme
Klavye ile birini secip entere basmam gerekiyor ancak klavye calismiyor. Süre fln da yok. Boyle kaliyor. Pc acilirken biosa girmek icin 'Del' tusuna basip girebiliyorum. Biosdayken de klavye calisiyor ancak bu ekranda calismiyor. Format atmayi denedim. Bir tusa basin ekranindada klavye calismadi ancak biosda yine calisti. Formatta atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada USB girisli klavye kullaniyorum.
M
10 yıl
Polonya Vizesi
Selam arkadaşlar ben 19-28 eylül tarihleri arasında youth exchange projesi kapsamında polonya da olacağım ama ben polonyaya 17 eylülde gidip 2 ekimde dönmek istiyorum ve vize formuna böyle yazacağım ama proje sahibi kuruluştan bana davetiye gelecek ve büyük ihtimal o davetiyede yazacak şu tarihler arasında diye yani 17 eylül 2 ekim tarihinde gitmem vize almamı engeller mi? ayrıca banka hesabı olarak devlet bursu aldığım banka hesabını göstereceğim bir çok arkadaşım öyle yapmış ama farklı ülkelere acaba polonyada kabul eder mi?
M
11 yıl
sizce hangisi
galaxy s4 active mi ı phone 5 mi
M
11 yıl
yıldız teknik makine müh.
mezun olduktan sonra bu bölümden üniversitenin benim için bir avantajı olacak mı yani yıldız piyasada itibarlı bir üniversitemi
M
11 yıl
yıldız teknik makine mühendisliği
mezun olduktan sonra bu bölümden üniversitenin benim için bir avantajı olacak mı yani yıldız piyasada itibarlı bir üniversitemi
M
11 yıl
açıkta kalır mıyım sice
sıralamam 36k 44k ya kadar tercih yaptım boşta kalırmıyım tereddütteyim şimdi
M
11 yıl
anket girersin-giremezsin
oylarsanız sevinirim http://strawpoll.me/248680
M
11 yıl
sizce neresi gelir
M
11 yıl
TERCİH LİSTEM
yeni tercih listemhttp://strawpoll.me/199711
M
11 yıl
biyomühendislik
sizce nasıl bir bölüm ytü biyomühendislik yazmalımıyım yardımmm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.