DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
A

Onbaşı
06 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Hediye Digitürk Paketi hakkında. (Yardımcı olursanız sevinirim)
Arkadaşlar merhaba. Tv almayı düşünüyorum. Tv nin yanında 1 yıllık digitürk paketi ve 1 aylık lig tv paketi hediye yazıyor. Ben bu paketleri kullanmak istemiyorum. Birine devredebilir miyim? Kaç paraya gider? Yardımcı olursanız sevinirim.
A
12 yıl
YGS Bitti LYS\u0027ye Odaklanın!
Evet Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi önümüzdeki süreci iyi değerlendirminiz için. Birçok kişi mezuna kalma kararı aldı. 2 sene önce ygs den çıktıktan sonra bende mezuna kalma kararı aldıydım. Ygs-2 16k'ydı. Lys'de çok yetersiz olduğumu düşünüyordum. Çalışmadığım halde 12k ya çektim. Daha sonra çalışmadığım için çok pişman oldum. Ama yinede mezuna kaldım. 2. sene ygs sonrası benim için daha kötü geçti. Çünkü ygs'de 30k oldum. Sürekli puan hesaplıyordum, nasıl çekebileceğimi düşünüyordum. Hepsini bi kenara bıraktım ve sadece ders çalıştım. Umudumu yitirmedim. mf-3 de 7k ya çektim. Sizinde yapmanız gereken şey üzülmeyi, sürekli puan hesaplamayı bi kenara bırakıp ders çalışmak. Herkes lys'de çok yetersiz olduğunu ve konuların yetişmeyeceğini düşünür. Eğer yakın bir zamanda çalışmaya başlarsanız ve bunu düzenli devam ettirirseniz ygs ye rağmen amacınıza ulaşırsınız. Tm lerden de örnek verecek olursak ablam 160k dan 20k ya çekti. Bu örnekler daha da çoğalır. Şunu da unutmayın hayatınızın tek gerçeği sınav değildir. Sınavınız iyi de geçse kötü de hayatınız bir süre sonra düzene girecektir.
A
12 yıl
Hafta İçi Öğrencisi ve Sigorta
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen yıl hafta içi öğrencisiydim. Sigortam yoktu. 19 yaşındayım. Bu yıl üniversiteye başladım. Öğrenci belgesi verip sigortamı yenileyecektim. Ama gittiğimde borcumun çıkacağını ve cezalı olarak ödeyeceğimi söylediler. Gelir belirleme testide yapmadım. Bu durumda ne yapmam lazım? Benim durumuma düşen varsa yardımcı olabilir mi?
A
12 yıl
EK YERLEŞTİRMELER HAKKINDA
Arkadaşlar herhangi bir yere yerleşip kayıt yaptırmadığımızda ek yerleştirmelere katılabiliyor muyuz? Bi de tercih edeceğimiz yerlerin bizim puanımızdan düşük olması mı gerekiyor? Bilen biri lütfen cevaplasın.
A
12 yıl
Kocaeli\u0027nde yurt fiyatları?
Kocaeli'nde tek kişilik özel yurt fiyatları ne kadar bilen var mı?
A
12 yıl
Tıp İçin Katip Çelebi vs Kocaeli Üni.
Lütfen oy verin arkadaşlar çok kararsız kaldım.http://www.strawpoll.me/227316
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.