O

Binbaşı
02 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
190 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
1000 Euro\u0027ya ne almalıyım?
Arkadaşlar, çok yakın arkadaşım Almanya'dan gelecek ve bana laptop getirmesini söyledim ücretini de gelince vereceğim. Ben yazılım öğrenmeye karar verdim ve beni bu yolda ilerletecek bir laptop arıyorum, siz ne tavsiye edersiniz? Benim için ekran önemli, ips ekran olursa iyi olur. Araştırıyorum ama o kadar çok seçenek var ki, marka olarak dell, asus, msi düşünüyorum, hp markasını çok sevmiyorum.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum dostlar:)
O
3 yıl
Arkadaşlar tavsiyeniz var mı
Arkadaşlar ben Rusya'da okuyorum şu an C1 ingilizcem ve C1 rusçam var, iki dili e neredeyse anadilim gibi konuşabiliyorum, photoshop ve video edit yapabiliyorum amatör bir şekilde. Benim burada çalışma hakkım yok ve bu sene Türkiye'ye geliyorum üni bitince, ama çalışacak bir yer yok ne yapacağım bilmiyorum. Herkes torpille bir yerlere girmiş, mesela arkadaşım sadece almanca bildiği için nişantaşında bir klinikte çalışıyor, sadece hastalar için bir problem olunca onlara anlatıyor problemi vs, alman hasta bunlar ve hastab aşı 130 euro para alıyor. Ben rusça ve ingilizce biliyorum ve başvuru yaptım bu gibi yerlere ve bana dediler ki kadın çalışan arıyoruz yada çok saçma bir para teklif ettiler 3500 lira ve 3800 lira arasında değişiyor, sadece antalya'da bir restoran günde 13 saat çalışmam karşılığında 4000 teklifi verdi.

Ben boşu boşuna okumuş gibi hissediyorum, bütün gün boşu boşuna ders çalıştım bunları öğrendim, Eğitime verilen paraya acımam ama eğitime verdiğim parayla iş kursam çoktan zengin olmuştum arkadaşlar ben anlamıyorum ne yapacağımı. Yurtdışına gitmeyi planlıyorum ama yok arkadaş olmuyor yine biri lazım orada.

Bana tavsiye verin arkadaşlar ben ne yapabilirim, nerede çalışabilirim..
O
3 yıl
Imei hakkında
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından pixel 4a 5g telefonunu alacağım ama türkiye'ye gelince pasaport parası ödemek istemiyorum, bu telefona imei atılır mı?
O
4 yıl
15 bin Tl ile ne yapılır
Merhaba arkadaşlar, Ukrayna'da Üniversite okuyorum ve ben burada birşeyler yapmak istiyorum, ortalama 15 bin lira param var ve bu para ile güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Mezun olmama 2 sene var, küçükten bir şeyler yapmam gerekiyor ve sonra da onu geliştirmek istiyorum. Ne gibi tavsiyeleriniz var bilmek isterim?
O
4 yıl
Çok acil yardıma ihtiyacım var (Dell 7559)
Arkadaşlar dün gece bilgisayarı kapattım herşey çok güzel çalışıyordu sonra sabah bilgisayarı açmayı denedim ama açılmadı. Aşağıdaki ışıklar yanıyor, 2 adet sarı ve 4 adet beyaz şekilde ışık yanıyor.

İnternetten hafıza ile ilgili olduğunu okudum ve ram, hdd ve ssd'leri çıkarıp tekrar yerine taktım, bataryayı çıkarıp tekrar taktım ama bilgisayar açılmıyor.
Şu an yurt dışındayım ve kimseye güvenmiyorum açıkçası, sorunun ne olduğunu bilen var mı, kendim bir şekilde hallrtmek istiyorum
O
4 yıl
5 Milyon Dolar ve Dolanrılmam
Arkadaşlar ne oluyor bilmiyorum ama bana instagramdan fake bir hesaptan takip isteği geldi bende arkadaşlar şaka yapıyordur diye buna yazdım sonra kız birşeyler anlatmaya başladı dedim bunlar beni kandiriyorlar, kim daha şeytan felan bende inanmis gibi dinliyorum ama ne ayak yani anlamadim, nasil bir dolandırıcılik yöntemi acaba, ben bunu almaya gidince beni yakalayıp böbrekleri mi çarpacaklar, var mı daha önce böyle birşey başına gelen?
Edit: Arkadaşlar selfie istedim, kağıda benim dediklerimi yazıp selfie çekilecek sonra inancam bende, ama baya oldu sanırım şu an photoshop ile meşgul :DD

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Bana fotoğraf attı sonra sildi direk sonra aynı fotoğrafın shoplu halini attı

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: Oyalayabildiğim kadar oyalayacağım, başkasını dolandırmasın, en son sağolun benim kendi dolandırıcım var diyeceğim arkadaşlar

Edit: Kadına dedim ki bu paranın (5 milyonun) 4 milyonu benim ama en azından 1 milyonun olacak dedim, tamam dedi

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Paypal kullananlar bakabilir mi?
Arkadaşlar paypal hesabı açtım geçen ve İngiltere'de ki arkadaşıma mail adresimi verdim para atması için ama atmadığını söyledi benim hesabımda sıkıntı varmış sanırım. Para iste sayfası felan da yok, biliyor musunuz arkadaşlar neden. Bu arada Ukrayna'da yaşıyorum burada paypal yasak değil yani lokasyon açısından sıkıntı olamaz gibime geliyor
O
5 yıl
Telefon\u0027dan ingilizce ve türkçe altyazılı film izleme
Arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için telefondan aynı anda iki altyazılı film izlemek istiyorum, ios da varmı bildiğiniz böyle bir uygulama?
O
5 yıl
Kızlar Hangisinden Etkilenir Sizce?
Arkadaşlar fazla sportif olmayan ama kendine has havası olan biriyim, mood'a göre parfüm sıkarım örneğin partiye gidersem yarı yemek yemeğe gidersem ayrı yani ortama göre değişir. Bana parfüm önerebilirmisiniz 19 yaşındayım ve Ukrayna'da yaşıyorum (kızların beğenmesi çok önemli hehehe).

Ben bunları buldum;
-armani stronger with you

-tom ford noir extreme

-xerjoff mefisto

-nautica voyage

-gucci guilty intense

-diesel fuel for life

Bana hangilerini önerirsiniz arkadaşlar, sizin tavsiye ettiğiniz var mı?
O
5 yıl
Sakal İçin Tıraş Bıçağı
Arkadaşlar bundan sonra jiletle tıraş olmak istiyorum ama hangi jileti alacağımı bilmiyorum, her zaman makine kullandığım için hiç ihtiyacım olmadı ve çevremde sorabileceğim biri de yok bende aileme sorayım dedim

Fiyat/Performans olarak ne almalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.