F

Onbaşı
27 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Show TV Yeni Sezon Tanıtım Reklamı Arka Plan Müziği
Arkadaşlar iyi geceler , televizyonda ve Show TV'nin internet sitesinde yeni sezon tanıtımları dönüyor . Birkaç kez izledim ve müzik çok hoşuma gitti. Acaba müziğin hangi sanatçıya ait olduğunu ve ismini bilen , veya bulabilecek olan var mı ?
F
7 yıl
Polonya\u0027da Üniversite Hakkında Birkaç Soru
Merhaba arkadaşlar . Polonya'da Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşünüyorum. Rehber niteliğinde birkaç konu var fakar farklı fikirler de almak istiyorum.Aklımda birkaç soru var. Daha önce giden veya bilen kişiler yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler.

1- İngilizce ve hazırlık dahil olarak Varşova Teknik Üniversitesi düşünüyorum. Sizce iyi bir seçim mi ?

2- Okul dahil yıllık 6.000€ ile geçinilebilir mi ? Yurtta kalmayı düşünüyorum. [Alkol , sigara kullanmıyorum][En azından ilk yıl , ilk fırsatta işe girmeye çalışacağım.]

3- Türkiye'de Hacettepe veya bir yıl mezuna kalıp İTÜ-ODTÜ mü yoksa Polonya mı ?

4- Türkiye'de kalsam da , Polonya'ya gitsemde Hayalim Amerika'da Yüksek Lisans yapmak.Polonya'da alacağım diplomanın bu konuda bir artısı olur mu ?
F
7 yıl
Bouncing Insects [Test Mobil Oyun]
Merhaba arkadaşlar . Boş vakitlerimi değerlendirmek için bir mobil oyuna başlamıştım . Amacım karmaşık oyunlara geçmeden önce temel kodları öğrenmek için bir oyun yapmaktı. Klasik kırmızı top yerine flappy tarzı birşey denedim.Bazı bölümler normal şekilde soldan sağa doğru ilerlerken , bazıları sağdan sola doğru ilerliyor. Kısa bir zaman önce bitti .Belki bu tip oyunları seven vardır diye yayınladım. Okuduğunuz için teşekkür ederim .
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OmerFarukHalkover.BouncingInsects
https://www.youtube.com/watch?v=vQ5TzQC9zG8

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Webdenal.com Saat Sorusu
Merhaba iyi günler. Emporio Armani markalı bir saat arıyordum. Webdenal ve starsaat üzerinde , büyük firmalara göre uygun fiyatlı olarak rastladım.( Saatvesaat gibi yerlerde 1.300.00 tl olarak satılmakta fakat stok yok , sanırım uzun zamandır getirilmiyor).Star saat , bey saat gibi aynı gruba ait olan satıcılar hakkında forumda bilgi buldum ve okudum. Fakat webdenal da saat konusunda birşey göremedim. İki grupta da 500 tl civarında satılıyor. Yurtdışı garantili olması benim için sorun değil.

Sorum öncelikle webdenal saat konusunda nasıldır (orjinal ürün) , yada iki gruptan birini tavsiye eder misiniz ? Teşekkürler .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.