5

Er
26 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360211 Gün Cezalı
356212 gün 19 s. 55 dk.
Gönderiler Hakkında
5
11 yıl
Galatasaray\u0027da çalışmanın yolu önce küfür etmek
GS Tv'de çalışan hanımkızımız Galatasaraylı futbolculara demediğini bırakmamış.Ben de az önce twitterda gördüm.Tabi çalışmaya başlamadan önce yazmış bunları.
Gs Tv'de çalışmaya başlayınca da silmeyi akıl edememiş.
Attığı tweetler burda.http://r1308.hizliresim.com/1d/r/rtm5b.jpg

He bi de Sabri'ye küfür etmeyeni Galatasaray'a almıyorlar heralde.Bu değışmez gerçek.Önce antrenör Duygu şimdi de bu kız.Deli oluyorum ya.
5
11 yıl
Unal Aysal Lig Tv\u0027de
Su an baskan Sansal Buyuka'nin sorularini yanitliyor.Bu konuda tartisabiliriz programi.
5
11 yıl
Van Gaal\u0027den Sneijder\u0027e tavsiye!
Louis van Gaal'ın Hollanda Milli Takımındaki kaptanlık görevini aldığı Wesley Sneijder ile ilgili konuştu.

AD Sportwereld'e konuşan van Gaal; "Wesley çok duygusal biri. Başlarda böyle değildi, daha güçlüydü. Hazır olması için önce kendisine sonra da Fatih Terime çok iş düşüyor." şeklinde ifade etti.

Son olarak da Sneijder'in Chelsea'ye gidebileceği yönündeki dedikodular ile ilgili olarak Hollandalı teknik adam; "Bu bir dedikodu ama Chelsea onun için daha iyi olabilir. Onu daha hazır tutabilir." ifadelerini kullandı.

(goal.com)
5
11 yıl
Togo-Kamerun
5
11 yıl
Gs store Legens cuzdani
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24402
Gs store yeni urunu.Sahsen bayildim.En yakin zamanda gidip alicam.Kullanilmasa da alip saklanmalik..
5
11 yıl
Ntvspor son dakika
Kulupler Birligi 10 yabanci kontenjani ve 6+2 sistemi uzerinde gorus birligine vardi.
5
11 yıl
Emre Kılınç Galatasaray\u0027da
Galatasaray Boluspor'un genç oyuncusunu kadrosuna kattı.
Galatasaray, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç'ı renklerine bağladı.
Sarı - Kırmızılı takımın uzun süredir takip ettiği genç oyuncu geleceğe dönük olarak Florya'da gelişmesine hız verilecek.
Emre Kılınç, geçen sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 2 gol attı.
Emre Kılınç orta sahanın iki kanadın da oynayabiliyor.

http://www.365g24s.com/content?id=216
5
11 yıl
Melo veya Kuzmanovic
Galatasaray'da Gökhan İnler olmadı, ön libero için iki aday kaldı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle kadroyu rahatlatmak isteyen Cimbom’un Gökhan planı tutmadı. Melo ile anlaşmaya yakın olan Aslan, Kuzmanovic’i de listeye aldı.

G.Saray’da Türk futbolunun önünü tıkayan yabancı yasağı nedeniyle transfer politikaları da her an değişiyor. İki sezondur kiraladığı Melo ile yola devam etmeyip bu bölgeyi Türk pasaportu bulunan Gökhan İnler’e teslim etmek isteyen G.Saray, Napoli’ye 11 milyon euro önermesine rağmen bu transferde bir arpa boyu yol alamadı. Vakit kaybetmek istemeyen Aslan bu bölge için adaylarını belirledi: Felipe Melo ve Zdravko Kuzmanovic…

Cimbom önce art arda gelen iki şampiyonlukta başrolü oynayan Felipe Melo ile masaya oturdu. Oyuncudan yıllık aldığı 2.9 milyon euro garanti para ile maç başı 25 bin euroda indirim yapılması istendi. Melo’nun menajeri bu teklife sıcak yaklaştı. Aslan, Juventus ile de 5 milyon euro civarından pazarlığa girişecek.

RİSKLİ AMA GENÇ

Cimbom’da Melo pazarlığı sürerken aynı bölge için Zdravko Kuzmanovic’in de ismi gündeme geldi. 30 yaşındaki Melo yerine 25’lik Sırp futbolcu da gayet cazip bir alternatif olarak masaya yatırıldı. Geçen sezonun ikinci yarısında Inter forması giyen Kuzmanovic için yoklamalar başladı. Kuzmanovic oyun görüşü yüksek bir futbolcu olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Egehan ŞENGÜL/AMK
5
11 yıl
Habertürk\u0027e İnanma
Alıştığımız Bir Düzmece Gazetecilik Vakası

Bugün Habertürk Gazetesi’nin spor ekinde uzun bir süredir Galatasaray yönetimi aleyhine düzmece haberler yaptığına tanık olduğumuz Meriç Müldür’ün en yine aynı anlayışta bir uydurma haberler manzumesiyle karşı karşıyayız.

Baştan sona yalan ve yanlış haber ve yorumlarla dolu yazının ibretlik denecek ölçüde kasıtlı olduğunu camiamızın bilmesini ister, daha önce de ifade etmiş olduğumuz gibi hangi amaçlara hizmet etmeye çalıştığı ortada olan söz konusu yazarın yazılarına itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha belirtiriz.

Kaynak:galatasaray.org
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.