D

Onbaşı
25 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
Drogba ve Sneijder li fut 14 kadro onerisi
İyi gunler oncelikle. Drogba ve Sneijder dan vazgecmek istemiyorum fakat chemistrysi 100 olan iyi bi takim yaratamadim. 4-2-3-1(2) formasyonunda (rm ve lm li olan) oynuyorum. Galatasaray kurdum en basta fakat Chedjou haric stoper sıkıntı oldu. Sol bek ve sag acikta sıkıntı oldu. Sola coentrao yu aldim stopere pepeyi. Sag aciga da mirallas i aldim fakat bu sefer chem dustu. Sonralardan bruma da yetersiz kalmaya basladi. Bana sneijder ve drogba li chemistrysi 100 olan bi kadro onerebilirseniz sevinirim. Sanirim yedekleri falanda satinca butce 20 k ya ulasir. Simdiden Tesekkurler.
D
11 yıl
25-30 bin lira arası otomatik araba tavsiyesi
öncelikle şunu belirtiyim JasonNewsted in tavsiyesiyle üye oldum. öğrenciyim ve dayım doğum günümde beğenmezsem satabileceğimi söyleyerek yengemin eski arabasını hediye etti. araba ford fiesta 2004 model dizel ve manuel. sanırım en boş modeli dayım 17 bin lira ettiğini söyledi. ben arabayı satıp bi 10 bin lira civarında annemden ve dayımdan toplayıp yeni bi araba almak istiyorum. ilk arabam bu olcak fazla da tecrübem yok o yüzden otomatik tercihimdir. 25-30 bin lira arası ikinci el bi araba almak istiyorum. hb sedan fark etmez biraz spor görünümlü olabilir lpg takmak istemiyorum o yüzden az yakması tercihim ama güzel bi araba için de kullanabilirim. şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.