W

Er
15 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
11 yıl
Hayatım da ki herşeyi erteliyorum
Merhaba arkadaşlar, herşeyi ertelemeye başladım.

Ödev yapacaktım, birazdan yaparım diyorum yapmıyorum saat 8 den beri böyle, Matematik çalışacaktım onu da birazdan yaparım diyerek geçiştirdik, hani konu sadece ders boyutunda olsa yine iyi, telefonuma şarkı atacaktım, onu bile erteliyorum, yabancı dizi izliyorum daha doğrusu başlıyorum hepsini bitireceğim izleyeceğim falan diyorum yine geçiştiriyorum, Lise çok yoğun (98'liyim ama Lise 1 de okuyorum 1 yıl geç gittim), derslerin araç gereçlerini (defter vb.) hepsini güzelce listeleyip alacaktım, onuda erteledim.

Forum da konulara yorum yazmayı bile erteliyorum.

Birçok şeyi böyle erteliyorum. Her yapacağım işi kafamda en ince detayına kadar kuruyorum ancak ben de hep şöyle bir durum söz konusu oluyor. Kafamda ki işleri yapmak için hep kendimi hazır hissettiğim zamanı bekliyorum ( 15 yıldır bu zaman hiç gelmedi) hep doğru zamanı bekliyorum. Youtube'da bilirsiniz daha sonra izle butonu var, askeri havacılık sevdalısı biriyim, tam 160 tane havacılık ile ilgili video birikti daha sonra izle bölümünde ama onlarıda izlemek için nedense hep böyle bir doğru zamanı bekleyiş içerisindeyim ancak o doğru zaman hiç gelmiyor. Hani boş zamanım olmasa neyse hafta içi'ni ortadan çıkarsak, hafta sonu bir sürü boş zamanım olmasına rağmen sadece bilgisayar başında ot gibi oturmakla geçiyor, bilgisayar'da hiçbirşey de yapmıyorum, sadece google giriyorum facebook giriyorum pencereyi kapatıyorum ardından tekrar aynı şekilde google facebook giriyorum sabahtan beri zamanım böyle geçiyor, ve kafamda olan yapacaklarım için en doğru zamanın gelmesini bekliyorum ama işte yok yok yok.


Bu erteleme konusundan nasıl vazgeçebilirim ? Artık gerçekten sıkıldım zamanımın boşa gitmesinden, yine akşam oldu yine ot gibi geçirdim günümü, lütfen tavsiyelerinizi yazınız.
W
11 yıl
Çeyrek altını ısırdım içine göçtü
Arkadaşlar anneannemgil akrabaya düğüne gidecekti, beni çağırdı altının üstünde yıl yazıyor onu okuyamamış şunu bi oku dedi okudum sonra hep merak etmişimdir hazır burdayken soriyim dedim bunu filmerlde falan ısırıyolar niye falan diye işte sahte olduğunu falan anlamak içinmiş bi ısırıyım dedim çokda az kuvvet uyguladım bi baktım ortasının biraz yanı hafif içine göçmüş nokta şeklinde ama belli oluyo anneannem hani kızmadı falan bana bunu takmayalım öbürünü takarız dedi yani kadın dedi bana üzülme yavrum boşver falan başta biraz kızdı ama, şimdi ben üzüldüm ama altından birşey eksilmedi yine para eder heralde diye düşünüyorum sadece azcık öbür taraftan dışa çıktı, arkadaşlar altın işlerinden falan anlamam dedim anneanneme veriyim parasını eğer para etmiyosa falan dedim yok boşver dedi, arkadaşlar şimdi bunun biraz içine göçtüğü için kuyumcuya bozdururken falan almazlar mı ? Yani parası falan eksiliyormu bunların ?
W
11 yıl
Burun kenarlarında kızarıklık
Merhaba arkadaşlar, yaşım 15 burun kenarında (2 tarafta) böyle kızarıklık var birazda burnumun ortasının üstünde.

Aşağıdaki fotoğraftaki gibi ama benim o kadar kızarık değil çok çok hafif bir kızarıklık var ama resimlerde falan belli oluyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Anneme sordum ergenliktendir dedi birkaç abiminde (kuzenlerim) ergenlikteyken eskiden böyle kızarıkmış doktora gitmişler doktor ergenlikten demiş, şimdi 24 25 yaşında çoğu ve yüzleri kaymak gibi.

Sizce ergenlikten olabilir mi yoksa başka birşey olabilir mi ? Bu nasıl geçer bu kızarıklıklar ne gibi bakımlar yapmak gerekir yazarsanız sevinirim.
W
11 yıl
Diyanet\u0027in sitesine ne olmuş
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/dy/default.aspx

Arkadaşlar ezan saatlerine bakın imsak falan diyor ne iş

Ankara'ya bakın
W
11 yıl
Tercihleri yaptık,okuldan onaymı almak gerekiyor ?
Arkadaşlar dün gece yaptık tercihlerimi şimdi okuldan onaymı almamız lazım okula gidip ? yoksa direk internet üzerinden okullar onaylıyor mu ?
W
11 yıl
Tercih güvenlik kodu ??
Arkadaşlar tercih sistemine girdiğimizde güvenlik kodu sınav sonuç belgesinde yazıyor diyor ama internetten arattırdığımda öğrencilere sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek yazıyor haberlerde ee biz nereden bulacağız bu güvenlik kodunu ??
W
11 yıl
Didi incelemesi
Bugün markete gittim didi vardı 2 çeşit vardı bergamot ve limonlusu .

Şişeler gerçekten küçük değil 500 ml'lik şişelerde üretmişler,fiyatı 1,25 TL

Bergamotlu da güzel,ancak limonlunun tadı gerçekten Ice Tea'nin limonlusunun aynısı sadece biraz daha tatlı gerçekten aşırı derecede güzel.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
W
11 yıl
Lise hakkında sorular ? (DİL BÖLÜMÜ)
Selam arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim aslıyok yorum yapacak arkadaşlar lütfen konu dışına geri dönsünler.

Bu sene liseye geçeceğim SBS'ye de girdik,lakin bu lise sistemi hakkında birşey bilmiyorum şöyle anlatayım,benim ingilizcem aşırı derecede çok iyi telaffuzum olsun çabuk anlamam olsun 6 7 8. sınıflardayken benden okulda ingilizcesi daha iyi olan yoktu hocamda hep ingilizceye yönelik okumamı istiyordu ingilizce hocam.

Ailem lisede meslek lisesine gitmemi tavsiye ediyor zorlamıyorlar ama tavsiye ediyorlar sadece,dayım ise üni okuyacaksan düz lise git yoksa hiiç gitme diyor,ben meslek liselerindne bilişim bölümü tutturmayı itiyorum tutturacak gibiyimde ancak bu ingilizce dersini 24 saat sıkılmadan dinleyebilirim gerçekten acaip derecede hırslıyım bu derste matematiği zerre kadar sevmiyorum zaten,yani ingilizce ile olan herşeye çok kolay adapte olabiliyorum,ancak benim sorunum şu ben lisede çoğunlukla ingilizce dersi görmek için hangi liseye girmem gerek üniversitede sırf ingilizce veya herhangi bir yabancı dil dersi görebileceğim bir üniye gitmek istiyorum,azönce internetten araştırdım düz lisede galiba böyle bölüm seçiliyormuş TM MF eşit ağırlık falan birde dil bölümü gördüm sanki düz liseye gidersem dil bölümü diye bölüm seçebiliyor muyum 2.sınıfta ? Bana çoğunlukla ingilizce olacak haftanın her günü ingilizce dersi görebileceğim bölüm yada okul ne oluyor bilmiyorum internettede hep karışık cevaplar var burdan soruma net olarak cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
W
11 yıl
Genç Yaşta Hem Okuyup Hemde Çalışmak Ne Kazandırır ?
Arkadaşlar genç yaşta hem okuyup hem çalışmak ne kazandırır ?
W
11 yıl
Kafayı yemek üzereyim,bir akıl verin,dertleşelim lütfen
İyi geceler arkadaşlar konu ailevi ciddi bir mesele.Lütfen yazdıklarımı okuyun bir dertleşelim gerçekten çok daraldım .

Yaş 15,ana baba boşanık.

Annemle birlikte dedemgilin yanında kalıyoruz 3 yıldır.Maddi durumumuz çok iyi,nnemin hiçbir kötü yanı yoktur iyidir benim isteklerimi yapmaya çalışır,ben onun istediklerini yapmaya çalışırım,sohbette ederiz dertleşirizde.Ama son 1 yıl içinde (biliyorum her insanın olabilir doğal birşey ama nedense yediremiyorum kendime) annemin bir sevgilisi konuştuğu bir adam olduğunu düşünüyorum,geçen yıl bununla ilgili gece telefon konusmalarını dinlemiştim sabaha kadar dinlemiştim falan o günün sabahı bayağı kavga etmiştik adamlada nasıl konuşuyor ama canımlı cicimli,hatta bi ara el bile kaldırmayı düşünmüştüm (aşırı derecede sinirli olurum en küçük birşeyde bile).

Geçenlerde yine konuştuk bu konuda ama bu sefer sakince konuştum dedim " Anne bak eğer böyle konuştuğun ciddi düşündüğün biri varsa falan söyle ben meraktan içim kıyılıyo sinirleniyorumda varsa öyle birşey şimdiden söyle" falan dedim oda "yok öyle ben evlenmem falan zaten " dedi bikaç kere sordum sonra,yok yok diye diye iyi bakalım dedim geçti gitti artık mutluydum 1 hafta önce,sonra bu gece annem vestelde çalışıyor 8 9 gibi geliyor mutfakta oturuyorlar anneannem ile gittim yanlarına anneannem mutfakta annem yok, dedim annem nerde ?,tuvalette falandır dedi baktım wc de kimse yok,yok orda dedim,nabacan sen anneni boşver yok meyve soydum al ye falan diye geçiştirdi sonra ben bir sinirlendim kollarım falan uyuştu şuan hala uyuşuyor her tarafım sinirden,annemde boş bi oda var evde ona girmiş ışıkta kapalı sonra anneannem namaz kılıyodu geçtim onun odasının önünden gördü falan namazdaydı sonra baktım kapıyı giremedim elim niyeyse açmadı kapıyı annem tamam yeter sonra konuşuruz falan diyodu çünki 2 3 saat çıkmadı o odadan kimle konuşuyorsa artık bayağı olmuştu,giremedim işte sonra sinirli sinirli geçtim odaya (aynı odada yatıyoruz yataklar ayrı) anneannemle bişeyler konuştu ben geçerken falan gördü sinirliyken annenem beni.Sesleri geliyodu ama anlamadım şimdi bana 1 gıdım laf etmeden direk yattı,şuanda sinirden çıldırıyorum birtane tokat atasım geliyor,tamam normal birşey artık yani o eski annemin öyle evlenmesini engellemem ama bunu benden saklaması bana acaip derecede koydu,mesela benim telefonda sms kalmıyor bazen arkadaşlara onun telden atıyorum başımda bekliyor her telefonda menüye gir şuna gir buna gir ypışında kod koymuş telefona falan herşey saklı siliniyo tertemiz oluyo gelen kutusu falan dedim yine sen benden ne saklıyorsun diye beni sinirlendirme napıcaksan yap ver şu telefonu bilmem ne falan dedi o anda yemin ederim laptopu atacaktım üstüne arkadaşlar cidden bunalımdayım etrafımdaki arkadaşlarım bi gıdım konuşcak adam yok serseri çakal çukal adamlar ile dolu,bir kankam vardı onada anlattım böyle dalga geçer gibi trolledi falan bi bastım engeli,gerçekten doldum kafam çok karışık bu aralar zaten içimde hep bir sıkıntı var 1 yıl geç yazıldığımdan dolayı 8. sınıftayım sbs kaygısı falan derken iyice afalladım.

Şimdi anneme karşı ne diyeyim ben böyle benden gizli iş yapmasını istemiyorum gelsin yanımda açık açık kimle konuşcaksa konuşsun,bana yalan söylemesin ne diyeyim.

Hayır konuşsam konuşmayada ağzım gitmiyor böyle sanki annem birşey diyemez bana ama yani utanıyorum gibi hissediyorum konuşamıyorum değişik bir duygu oluyor o kapıdada girebilirdim ama girmedim nedense.Buraya hiç konuşcak arkadaşım veya beni dinleyen biri olmadığı için yazdım lütfen ciddi yorum yapın,cidden içimdeki hisleri yaşamadan anlayamazsınız bir akıl verin lütfen arkadaşlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.