B

Onbaşı
11 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Fiber için gereklilik
Arkadaşlar merhaba
TTNET 24 mbps limitsiz 50 gb akn'li fiber internet kullanıyorum. Dün TTNET uzantılı 850'lili bir numara aradı. Farklı kampanyalar hakkında bilgi verdi. Bu arada da internetten tam verim alamadığımı çünkü modemin fiber olmadığını söyledi ve internet hızımın gündüzleri 14-16 mbps, akşamları 7'den sonra 5 mbps'den aşağı düştüğünü söyledi. Modemim TP-LİNK W8901G
54M Wireless ADSL2+Modem router . Bu da ürün hakkında geniş bilgi;http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8901G

Size yardımcı olmak için hız ve ping değerlerini koyuyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Binamızda fiber internet kutusu var.kutu giriş katta, ben 5. kattayım. Bu da kutunun fotoğrafı..

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi bu modem fiber uyumlu mu,modem almama gerek var mı? Modem almama gerek yok ise hızım neden düşük ve arttırmak için neler yapılmalı?
Modem alınacaksa eğer kampanyam bitiyor. Kampanya kapsamında TTNET'in vereceği modem (24*7=168 TL) ''TTNET FİBERNET Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için HGW modem'' bu yeterli mi, yoksa kendim mi modem almalıyım.
İlginize teşekkürler


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
49LB620V vs 50PB690V
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda bu iki ürün arasında kaldım. Tv'yi aileme alacağım için smarta gerek yok ama 3D istiyorlar. öncelikle 50" aşağısını asla almayacağım.aslında bugün plazma olanını alacaktım fakat plazmanın diğer lg ledlerle olan görüntüsünü görünce şaşırdım. Bu kadar fark beklemiyordum. Bugün ledleri araştırırken LB620V çarptı gözüme. Fiyatı plazmayla aynı.hatta gözlüğü hesaba katarsak 100 lira daha ucuzdur. Eminim çoğu insan bu iki denklem arasında kalmıştır ve kalacaktır. Yardımlarınızdan çok kişi faydalanacaktır.
B
10 yıl
700 tlye kadar laptop tavsiyesi
Laptop almam gerek arkadaslar.fiyat politikasini hic anlamis degilim.internet alisveris sitelerini bilmiyorum ama internetten alabilirim.sadece internet ve film icin alacagim. Hd olarak izleyecegim filmleri kasmasin yeter.oyun oynamam.lutfen bana 700 liraya kadar laptop tavsiyesi verir misiniz.
B
10 yıl
telefonum çok fazla internet harcıyor!
Lg p880 telefonumun modeli.eskiden bu kadar harcamazdı.kendi kendine harcıyor.android is nedir? Tek basina 6.8 gb harcamis ve resimde gorulenler sadece 11 gune ait.eskiden facebook bile bu kadar harcamazdı.4 gb internetim 10 gunde bitti.eskiden 2 gb anca biterdi.bunun bir sebebi olmali?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
salincak,amortisor ust takozu tamiri hk.
Arkadaslar bunun icin rahatsiz ediyorum kusura bakmayin ama aklima takildi ve tam bir fiyat bulamadigim icin yazmak zorunda kaldim.2006 model 1.3 doblom var.on duzenden ses kart-kurt ses gelmesi nedeniyle gittigim sanayide iki salincak:120 amortisor ust takozu:90 ve iscilik:70 280 lira masraf cikardilar.internette ariyorum takoz 25 lira falan yaziyor.kazik mi yedim acaba?
B
10 yıl
hasarı iptal ettirmek
Arkadaslar merhaba.gecenlerde aracimin sag on tekerini kaldirima hafif vurup surtmek sebebiyle kaskoya verdim.aslinda cok buyuk hasar yok ama sol arka kapi cizikti.o yapilirken bu da aradan ciksin dedim.normalde jant duzeltilecek ve jant kapagi degisecek.biraz once servis arayarak yaklasik bin lira hasar olabilir dedi.dalga mi geciyorsunuz dedim bu 150 lira bile tutmaz.lastik degisecek jant degisecek falan dedi.oysa ne lastigi ne janti degistirmeye gerek var.islemin iptal edilmesini istiyorum dedim.kendim yaptiracagim diye.servis bana experin gelip baktigini bu saatten sonra islemin iptal edipmeyecegini soyledi.aptal gibi hissediyorum kendimi.bu islem iptal edilemez mi? Hic yokken bin lira bostan gidecek hasar olarak yazilacak!?
B
10 yıl
bilgisayar acildiktan 15 saniye sonra kapaniyor
Arkadaslar pcyi aciyorum.bios ekranini gectikten sonra bu ekran geliyor ve pc sonra kapaniyor.yardim eder misiniz?!
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
frene basınca metal sürtmesi
Normal bir şekilde frene basıyorum ve pedal sanki bir metale sürtüyormuş gibi oluyor.bu abs falan değil.abs'nin ne olduğunu biliyorum abs ile ilgili problem yok.bu metal sürtmesi şöyle bir şey,bunu sadece ben anlayabiliyorum ses falan çıkmıyor,yani sadece frene basan anlayabilir.sanki metal metale sürtüyor ve dişlerimi tutamıyorum tüylerim diken diken oluyor.disk ve balatalar yeni değişti.aracın bakımı yapıldı.
B
11 yıl
kasko ve sigorta iptali
Arkadaslar 2 ay önce kasko yaptırdım ve 450 lira sigorta ücretini yatırdım.şimdi arabayı satmaya karar verdim.bu parayı nasıl geri alacağım,izlenmesi gereken yol nedir?
B
11 yıl
2.el araba aldıktan sonra yapılacak bakım
Arkadaşlar bu konuyu 2. el araç aldıktan sonra nasıl bir bakıma girmeli veya alırken nelere baktırmalı diye açıyorum. 2006 85 bin de punto 1.4 active aldım. arabayı bakıma sokmak istiyordum.aracı alırken 60 bin bakımlarının yapıldığını yardımcı kayışlarının vs değiştiğini söyledi satan kişi.fakat tatmin olmadım.çünkü servis bakımlı değil ve belgesi de yok. durum böyle olunca ben de araştırmalarım sonucu bakım için liste yaptım. Burada paylaşma gereği duydum çünkü internette pek fazla bilgi yok. Yarın aşağıda yazılanların yapılması için 3 özel servisden fiyat alacağım. bu yazılanlara eksik görürseniz lütfen ekleme yapınız.
bu arada ön bilgi olsun diye fiyat hakkında bilgi sahibi olanlar ortalama bir şeyler söyleyebilirler mi?

triger ve yardımcı sistem kayışlarının durumlarının kontrolü,ayarı
supap ayarı kontrolü
debriyaj sistemi kontrolü
ön ve arka süspansiyon elemanlarının boşluk kontrolü,değişimi(rotbaşı,rotil,salıncak burcu,amortisör,amörtsör takoz ve burçları)
ön düzen ayarı
sıvı seviyelerinin tamamlanması(motor sogutma,frenler,ön cam yıkama,akü vs.) akü,sogutma sıvısı,cam yıkama sıvısı yogunluklarının ölçülmesi,yogunluk degerinin saglanması)
yakıt filtresi-hava filtresi-polen filtresi değişimi
motor yağı ve filtresi değişimi
bujilerin değişimi
en son pc'den kontrol

---ayrıca

yardımcı sistem kayışlarının 60 bın km de degişmesı gerek??(altarnatör,klima kompresörü,hidrolik,direksiyon pompası) değişmediyse değişimi
vites kutusu yağ seviyesi??60 bin km de değişmesi gerek
hidrolik direksiyon sistemi yağı ve fren yağı değişimi? 60 bin de değişmesi gerek
baskı ve balata durumu, fren diski fren balataları kontrol
su pompası kontrol
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.