Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirtildiği gibi tabletin güncelleme sonucu Android 6'ya yükseldi ancak sd kart erişimi gibi sıkıntıları çok oluyor bilirsiniz. Tableti tekrar Lollipop sürümüne nasıl indireceğimi bir türlü bulamadım. Ne Rom dosyası ne de nasıl yapılacağı hakkında! Bilgisi olan var mıdır?
Bu model için forum başlığı bile bulamadım. Tab2 A10-30 hakkında tüm konularda birbirimize destek olmak için konu açayım dedim.
B
basatoguz (oğuz günbeldik) Samsung altına konu açtı.
Selam arkadaşlar. Samsung Ace 2 için Liquid smooth romun 3.1 versiyonunu heryerde aradım ama bulamadım. Bulduklarımın linkleri de ölü. Elinde bu sürüm olan varsa yada çalışan link bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Mesaj linki kopyalandı.
İşlem başarılı.
Bir sorun oluştu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
Bu model için forum başlığı bile bulamadım. Tab2 A10-30 hakkında tüm konularda birbirimize destek olmak için konu açayım dedim.