M

Onbaşı
06 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
LG TV görüntü Sorunu Yardımm
Bir anda olmaya başladı görüntü üstten alta doğru yaklaşık iki saniyede bir bozuluyor. Sorun ne olabilir?

Model: 42LB620V

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Asus HD 6850 Sistem boşta iken ısınma ve fan sorunu
Öncelikle herkese merhabalar.

Asus'un Hd 6850 grafik kartını kullanıyorum. Yakın bir zamanda arkadaşımdan aldım daha önce bu kart ile ilgili deneyimim yok. Sorun Şöyle;

Sistemde hiç bir işlem yokken yani sadece masaüstü duruyorken bir süre sonra ekran kartı fanı sanki oyun oynuyor muşum gibi fan hızı %50 lere kadar çıkıyor. Buna bağlı olarak ısınma da oluyor. Klavyeden bir tuşa basında veya fareyi hareket ettirince fanın hızlı dönmesi normale dönüyor %25-26. Şuan tek web sayfası açık sıcaklık 47-50 derece arasında gidip geliyor. Sorun neyden kaynaklanabilir? Sistemi yeni kurdum ssd aldığım için. Yanlız dün acaba sürücüden mi kaynaklanıyor diye ati yazılımı tamamen kaldırdım ve 1 2 saatlik işim vardı evdem çıktım. Geldiğim de fan da hızlanma veya ısınma sorunu yoktu. Daha önce böyle bi şey yaşayan veya bu sorunu çözen bi arkadaş var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Catalyst Sürümü: 14.4
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.