K

Teğmen
04 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Başvuru Yardım
Silinsin.
K
6 yıl
SİLİNSİN
silinsin.
K
6 yıl
Edebiyat için yardım
iyi aksamlar Edebiyata hocalara geldikten kendi video sıralamasına göre çalışıyorum pek bilgi sahibi değilim edebiyat hakkında mesela şiir türlerin de Dünya Halk ve Divan edebiyatı videosun da koçaklama,tevhit budur diyerek 1 er cümleyle anlatıp 4-5 örnek çözerek bitiriyor hoca. lise den gelen bilgilerle hatırlıyorum bir kısmını bunları tek tek iyi bir şekilde anlamak mı gerekiyor yoksa video da hızlı bir şekilde bitiriyor hoca.kafamda hoca hızlı geçiyorsa çok detaya inmeye gerek yok düşüncesi oluşuyor teşekkürler.
K
6 yıl
Kimya ve Biyo için tavsiye lazım
Merhaba Kimya ve Biyoloji derslerine çalışma kararı aldım şuan 2 si içinde 0 durumdayım hızlı bir şekilde ilk oturum konularını bitirmek istiyorum. elimde palme konu ve sb si var nasıl bir yol izlemeliyim yardıma ihtiyacım var.Konuları nasıl bir hızla çalışmalıyım günlere nasıl paylaştırmalıyım deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim ilk oturum konularını konu anlatım + video üstüne sb çözerek gitmek istiyorum.
K
6 yıl
Yapamadığım Türkçe Sorusu
Aşağıdakilerden hangisinde oturmak sözcüğü anlamı ile kullanımı birbirine uymamaktadır diyor B) ölçüleri tam olmak,uygun gelmek kullanımı ütüsüz ve beli oturmamış pantolonunu çekti burada birbirine uymuyor doğru cevap ise A) Bir biçimde yerleştiği yerde kalmak kullanımı böylece oturacağınıza çalışsanız olmaz mı ? kaçırdığım bir yer mi var soruda yanlışlık mı var
K
6 yıl
SİLİNSİN
SİLİNSİN.
K
6 yıl
Basit sorular
Matematik testin de yapamadığım basit sorular var yardım edip anlatabilecek arkadaşlar varsa pm ile ulaşabilir mi
K
7 yıl
mat çarpanlara ayırma hakkında
Arkadaşlar çarpanlara ayırma hakkında sıkıntım var kurallarını biliyorum ama soruda ne yapcağımı göremiyorum özelden pm atabilecek varmı 1-2 soru sormak istiyorum neyi yanlış yaptığıma dair teşekkürler.
K
7 yıl
2 yıl önce çizdiğim resim SS\u0027li
Yorumları alabilirim.< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
fazladan fatura ödetiyorlar
Arkadaşlar burda açmak yasak olabilir ama normalde 26tl olan faturam 68tl geldi 7017 aradım aylık tarife 35tl diyor paket harici ücret 17tl diyor birde diğer ücretler toplamı 15 tl bu aykini öğrendim 50tl küsur diyor geçen ayki faturada fatura bitmeye yakın tarife bilgimi mesaj olarak istemiştim bütün haklarım duruyordu şimdi bu gelen fatura ney önümüzdeki faturam ynie fazla gelicek bilgisi olanlar yardım edebilecekler mesaj yoluyla ulaşabilirmi arkadaşlar deliricem bu nedir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.