M

Onbaşı
03 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
190 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Audi a6 vs Merecedes e serisi?
Bu arabaların onlarca farklı versiyonu olduğunun farkındayım. Siz sadece iki model yazdığıma bakmayın farklı markalardan hatta suv modellerden örneklerde verebilirsiniz. 2-2.5 milyon arası bütçeye alınabilecek en iyi araç sizce hangisi? Şartlar şunlar. 100 bin kilometreden fazla olmasın mümkünse. Çok eski bir araç olmasın. Otomatik vites olsun. Vergi şu bu gibi masrafları uçuk olmasın. Çok fazla yakmasın. 61 yaşında babam alacak ama ben de bineceğim. Babam genç ruhludur bakmayın siz yaşına.
M
10 yıl
Cpa,launch,ingilizce internet reklamcılığı.Bilgi?
Arkadaşlar konu başlığında yazdığım kelimeler ile ilgili bilgisi ve fikri olan birileri varmı.Bir tanıdığım beni bu işlere sokmak istiyor ve inanılmaz kazançlardan bahsediyor.Bu konu hakkında bilgisi olan biri cevap verirse daha detaylı anlatabilirim olayı tam olarak.
M
10 yıl
Para sorun değil hangi araba?
Arkadaşlar arabaya ayırabileceğim belli bir miktar var.29 yaşındayım.Bu miktar 200 bin ile 400 bin arasında gidip gelebilir.Gerçekten işi bilen uzman arkadaşların yardımını istiyorum.Kafamda bazı marka ve modeller var onları yazayım öncelikle.,Cayenne,x6,q7 ve land rover rover modelleri arasında ciddi bir kıyaslama istiyorum sizden.Yada tüm jeep-suv kategorisi diyebilirim.Ayrıca lüks araç kategorisine giren tüm araçlar hakkında bana önerilerde bulunabilirsiniz.Mesela Panamera,cayman modelleri ve bmw,mercedes markalarının modelleri arasındanda bir seçim yapabilirim.Benim için her şey hız değil.Bir aracı sadece hızlı yada çok konforlu diye öne çıkarmam.Mesela cayenne 2013 model 400 bin ise x6 2012 model 300 bin ise cayenne biraz daha öndeyse her açıdan,x6'yı seçebilirim.Tabi arada büyük bi kalite farkı olmamalı.Arada 100 bin tl oynuyor hak verirsiniz bana bu konuda..Kısacası hem konfor hem performans hem fiyat açısından en mantıklı değerlendirmeyi yapıp bir arabayı seçmek yada seçenekleri 2 yada 3'e indirmek istiyorum..Lütfen fikirlerinizi bildirin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.